.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Смолян

Проблем с избора на телефон...спешно е

Здравейте ! Може ли някой да ми препоръча някой телефон(от тези , които изброя след малко) , а също така да ми каже цената на Нокия Ц6 - 01 , защото навсякъде е различна. ако има някой с такъв телефон да пише... Така да се върна към телефоните на които съм се спряла . Нокиа Ц6- 01 , Нокиа Ц5-03 и Нокиа 5530 . Не ми предлагайте Самсунг или ЛГ или някви такива .. ХТС никога не съм имала , но... предлагайте някакви на цена до 450 лв . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!

Здравей,
    Не, не и пак не Бягай по-далеч от тоя симбиан!!! Аз съм с 5800XM който работи със същата ОС с която и изброените по-горе (дори е с фърм от C6-01). Имам приятели с C6-01, C5-03 - първия има доста проблеми с ОС, на втория много лесно му се пука задния капак при отваряне и затваряне. Дори новия (вече не чак толкова нов) symbian^3 е голяма боза...

Определено търси андроид с капацитивен дисплей. Имам таблет с android 2,2 и определено съм очарован от възможностите! Отделно съм работил доста със Samsung Galaxy S - само един проблем съм открил (масов е, но се оправя лесно).

Ако си промениш мнението ще ти предложа няколко модела.

Поздрави

Град
    Смолян
    Ами , ок предложи няколко телефона , но нз за сони ериксон , аре за Самсунг , добре ... но Сонии не одобрявам

Град
    Смолян
    Този първия няма wi-fi . Държа да има , това не го споменах ... Хартсва ми HTS -то ,но ще изчакам и за други отговори

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Всеки,който повечко си разбира от телефони ще ти каже-БЯГАЙ ОТ SУМВIАN !
    Аз даже ще ти кажа-БЯГАЙ ДАЛЕЧ ОТ SУМВIАN.
    Но всичко зависи и от потребителските ти нужди.
    Но Симбиан е пълна боза.
    Дървена,ограничена,простов ата и т.н.
    Ако качваш приложения ще се наложи да хакваш телефона,защото невсяко приложение ще се инсталира.Ако телефона е нехакваем ще се наложи да сертифицираш приложенията със разни софтуери и да си вадиш сертификати,за които се чака към 24 ч.
    Ще ти трябват и таск мениджъри за приложенията,които заемат памет.
    Ще ти трябват и програми за чистене на памет.
    И всичко това за едни дървени и простовати приложения.

Както и преди мен ти казаха търси Андроид,а също и iОS.
    А Samsung Galaxy S просто издухва всяка Нокийка,както и много други.За тез пари ако го намериш читав втора ръка няма да сгрешиш.
    Взимаш много корава и мощна машина.
    А и бъдещето не е за Симбиан,а за Андроид и Iрhоnе.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Град
    Смолян
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar
    Всеки,който повечко си разбира от телефони ще ти каже-БЯГАЙ ОТ SУМВIАN !
    Аз даже ще ти кажа-БЯГАЙ ДАЛЕЧ ОТ SУМВIАN.
    Но всичко зависи и от потребителските ти нужди.
    Но Симбиан е пълна боза.
    Дървена,ограничена,простов ата и т.н.
    Ако качваш приложения ще се наложи да хакваш телефона,защото невсяко приложение ще се инсталира.Ако телефона е нехакваем ще се наложи да сертифицираш приложенията със разни софтуери и да си вадиш сертификати,за които се чака към 24 ч.
    Ще ти трябват и таск мениджъри за приложенията,които заемат памет.
    Ще ти трябват и програми за чистене на памет.
    И всичко това за едни дървени и простовати приложения.

Както и преди мен ти казаха търси Андроид,а също и iОS.
    А Samsung Galaxy S просто издухва всяка Нокийка,както и много други.За тез пари ако го намериш читав втора ръка няма да сгрешиш.
    Взимаш много корава и мощна машина.
    А и бъдещето не е за Симбиан,а за Андроид и Iрhоnе.

Пффф Тоя телефон е 1 бон о_О а мн, мн не обичам 2 ръка телефони

Е, не е чак толкова лош симбиана, колкото каза, но като цяло си е зле За това и спряха да правят телефони с него (декември излизат първите нокии с windows mobile 7).

Ето и списък:
    Motorola Flipout - 340лв - супер симпатичен модел

Samsung I5700 Galaxy Spica - 390лв

Samsung Galaxy Mini S5570 - 270лв - слаб процесор

Samsung Galaxy Gio S5660 - 390лв

Samsung I5800 Galaxy 3 - 360лв

Samsung I7500 Galaxy - 370лв - слаб процесор, но 5mp камера

LG Optimus One P500 - 330лв - слаб процесор

Нещо, което горещо препоръчвам:

Samsung Galaxy Ace S5830 - 490лв - 800mhz процесор (среден клас), но това е единствения от списъка, който има графичен ускорител! Освен това има 5mp камера. Единствения проблем е липсата на divX - няма да можеш да гледаш .avi филми.

Ако ти хареса някой от гореизброените ми кажи за да го огледам по-подробно (освен ако не ти хареса последния - него бягай да го взимаш по най-бързия начин )

Поздрави

Град
    Смолян
    Цитирай Първоначално написано от gadgetsbg
    Е, не е чак толкова лош симбиана, колкото каза, но като цяло си е зле За това и спряха да правят телефони с него (декември излизат първите нокии с windows mobile 7).

Ето и списък:
    Motorola Flipout - 340лв - супер симпатичен модел

Samsung I5700 Galaxy Spica - 390лв

Samsung Galaxy Mini S5570 - 270лв - слаб процесор

Samsung Galaxy Gio S5660 - 390лв

Samsung I5800 Galaxy 3 - 360лв

Samsung I7500 Galaxy - 370лв - слаб процесор, но 5mp камера

LG Optimus One P500 - 330лв - слаб процесор

Нещо, което горещо препоръчвам:

Samsung Galaxy Ace S5830 - 490лв - 800mhz процесор (среден клас), но това е единствения от списъка, който има графичен ускорител! Освен това има 5mp камера. Единствения проблем е липсата на divX - няма да можеш да гледаш .avi филми.

Ако ти хареса някой от гореизброените ми кажи за да го огледам по-подробно (освен ако не ти хареса последния - него бягай да го взимаш по най-бързия начин )

Поздрави

Всички ми харесват , но засега съм се спряла на HTC WILDFIRE S много ми харесва , голям е ... вашите мнения са ми много полезни, ще изчакам всички до Коледа

Здравей,
    http://www.faqspedia.com/htc-wildfir...y-ace-compared
    Мисля, че това ще ти помогне в избора! Няма натрапчиво мнение, а чисто сравнение, а преценката остава само за теб Ако не се оправяш с английския ще го преведа и ще го пусна в блога.

Поздрави

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от vansipansi
    Ами , ок предложи няколко телефона , но нз за сони ериксон , аре за Самсунг , добре ... но Сонии не одобрявам
    Сони Ер. за мен са много по-добри телефони от Самсунг,но ти си знаеш

Град
    Смолян
    Значи решавам Между Samsung Galaxy Ace и HTC Wildfire S Супер ... ще питам в някой магазин , кой е по-добър . Но съм сигурна , че вие ще ме посъветвате по-добре !

Поздрави

Голям фен
    ето ти с 8 мп телефон и симбиан и хд видео
    http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=60908

Или ето ти с 8 мп и хд видео и андроид http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=61001
    skype dubi95

Добре де. Аз съм с 5530 и защо нямам проблеми със симбиана.
    Телефона си работи нормално, какви проблеми толкова имате с тоз симбиан, не знам.

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от vansipansi
    Сони Ер. за мен са много по-добри телефони от Самсунг,но ти си знаеш
    точно ето 1 перфекно телефонче http://www.359gsm.com/xperia_x10_mini.html ще го разбереш ако изгледаш ревюто и има WI-FI или пък с пълна куерти клавиатура http://www.359gsm.com/xperia_x10_mini_pro.html

Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Телефона си работи нормално, какви проблеми толкова имате с тоз симбиан, не знам.
    ем и аз съм с симбиан-Nokia N86 8MP,харесвам си го,ама почти секи ден ми забива пази боже да отворя няколко преложения на 1 път!!!

Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Здравей,
    Явно не използваш телефона си достатъчно - качествените приложения за симбиан се броят на пръстите на двете ми ръце (имам нормални ръце с по 5 пръста ).

Xperia-та е с Android 1,6 - определено не си струва

Поздрави

Еми използвам си го за нормалните неща. Музика, интернет, видеоклипове, снимки, разговори
    Имам няколко инсталирани програмки и игри... и тапети...
    Поне за тези неща не ми прави проблеми

Може би има по-бързи ОС, но не ги знам :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си