.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема за бъдещите първокласници!

Направихте за всички възможни класове,та така и аз да се включа..Е,трудно ли ще е?Какви предмети се изучават ?Химикал ще ми трябва ли?Бележник ще ми вадят ли и т.н..?Страшно ли е?

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Ти ме разби....

Опаля, ченгелчета и буквички.

Абе, първи клас... Ти си за по-висок левел.
    bn

Мега фен Аватара на Chacho
    Мен не ме приеха
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Мен не ме приеха

Пф,много сори човек..аз завърших с 6.50 и ме приеха.Не знам,а вие иначе как сте?Ще ходите ли да си взимате химикали и т.н скоро??

П.С Дано да се спрат тия теми всеки ден за бъдещите първокласници .. даже ще е хубаво тая да стане важна да може..А иначе знаете ли 2ри клас какво се учи?В смисъл там още по -трудно ли ще е?

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Град
    Пловдив
    Много, много ще ти e трудно.Ще те карат да учиш таблицата за умножение и на всичкото отгоре вече ще пишете с химикал в тетрадки с малки квадратчета и широки редове...Много безсънни нощи те чакат.

Пфф..А примерно ако завърша с 5.99 ,а не 6.00 значи ли ,че ще ми падне дипломата и няма да ме приемат в Сащ примерно?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    Пфф..А примерно ако завърша с 5.99 ,а не 6.00 значи ли ,че ще ми падне дипломата и няма да ме приемат в Сащ примерно?
    Възможно е .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Пловдив
    Никъде няма да те приемат... Мъка, мъка е този 2-ри клас.Бедният/та ти.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Добре. Иронизира тези,които пускат БЕЗСМИСЛЕНИ теми,но дали осъзна,че твоята също е такава. Просто нямам думи вече. А и стига сте повтаряли,че има такава тема и не знам си какво. Това е форум и всеки потребител има правото да пуска,каквито теми си иска,стига да са смислени.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Concussion
    Днес си купих цветни моливи и блоГ за рисуване.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    имам един въпрос, който много мъчи съзнанието ми

Ще успея ли да нося огромната раница с всички тези пособия, дали ще ми стигнат силите. Аз съм едва 1.20 и с 10 кг раница как ви се струва
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna

Re: Тема за бъдещите първокласници!

Направихте за всички възможни класове,та така и аз да се включа..Е,трудно ли ще е?Какви предмети се изучават ?Химикал ще ми трябва ли?Бележник ще ми вадят ли и т.н..?Страшно ли е?
    Няма да ти вадят бележник, но доколкото помня ще ти пишат в тефтерчето! Между другото ако пишеш четливо в тетрадката може да вземеш стипендия за чужбина!

П.С. За разлика от хората, които иронизираш, темата е ''наииистина'' много смислена!

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    имам един въпрос, който много мъчи съзнанието ми

Ще успея ли да нося огромната раница с всички тези пособия, дали ще ми стигнат силите. Аз съм едва 1.20 и с 10 кг раница как ви се струва
    . . . но за жалост наистина е така .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Наистина, много ми е трудно да преценя. По всеки предмет имам учебник + учебна тетрадка + тетрадка за работа в клас + тетрадка за домашна работа. На ден имам около 4-5-6 часа. Отделно има дни, в които трябва да нося боички + бурканче за мръсната вода от тях. Моливи, четки, линии, химикали, гумички, острилки, даже лепило и ножица
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Няма да можеш сам да я носиш.Кажи на мама и тате да ти я носят докато те изпращат на училище.
    Нямаше логика,беше любов.

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Абе да ви питам от къде си купувате раниците ?
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Добре. Иронизира тези,които пускат БЕЗСМИСЛЕНИ теми,но дали осъзна,че твоята също е такава. Просто нямам думи вече. А и стига сте повтаряли,че има такава тема и не знам си какво. Това е форум и всеки потребител има правото да пуска,каквито теми си иска,стига да са смислени.
    +1...

Йей тука имало много първокласници...
    В момента диктувам на мама какво да пише, че аз не мога още на компютър да пиша Вие как се научихте? Помагат ли ви вашите? Трудно ли е?
    А иначе нямам търпение да дойде 15-ти септември.
    Преди една седмица купих букета за класната, но цветята увяхнаха, дали ще е проблем?

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Nqkuf понеже си вземах поправителния и вече съм 2-ри клас...мога да ти продам на старо Тренировъчни упражнения за 1-ви клас с диктовки
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Имам всички учебници вече :P
    Дано не остана на поправка. Не мисля, че ще е толкова трудно, все някак ще избутам 3

Майтапа настрана, но наистина чантите на първокласниците са прекалено тежки. Жалко, че не могат да измислят универсални помагала по които да се учи навсякъде в училищата и да се държат в училище. Направо жал ми става за пъволаците като ги видя.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ох горките, като знам какво Ви очаква!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    още една такава тема и си пътник
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last