Цитирай Първоначално написано от WesCraven
Имаш ли някаква мечта,цел,амбиция?Следвай я и не се занимавай с глупости,като сега не можеш,след време ще можеш.Сега нямаш,след 5 години ще имаш...

Jill Roberts : I don't need friends,I need fans.

Нека си наясно от сега какви ще бъдат съветите от другите съфорумници тук..Да излизаш по-често,да не седиш пред компютъра толкова и да ИЗЛИЗАШ НАВЪН!Никой не знае как ще си намериш приятели след като се шматкаш безцелно..Казвам ти,следвай си целите ,учи и т.н и да не ти пука..
Съгласна съм с това горе ^ Имай си цели .. мечти в тоя живот и се придържай към тях.. приятелите сами ще започнат да идват! Ако не ми вярваш.. аз от 1 до 7 клас бях адски необщителна, точно като теб ,нямах приятели.. и мен ме оставиха много брутално, но после започнах да мисля за бъдещето си.. какво ми харесва да правя, какво не и така . Отначало това, което исках от живота бяха само мечти.. сега са цели, които малко по малко започват да стават реалност.. и точно когато осъзнах, че съм напълно способна да се справям сама с ,явно ,всичко приятелите сами се появиха..Сега съм 10 клас и само чакам годинките да минат до 12 клас за да пристъпя към същинската част! Не се притеснявай.. може би първо трябва да разбереш ,че ти си напълно способен да се справиш сам.. не трябва да ти е фикс идея това )))