.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Кажете си сега..! ;д

Добре.. не изпитвате ли някаква нужда когато останете сами да започнете да си говорите? Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там! Илии.. пък вечешр когато се събудите и чуете нещо по странно не смеете да мръднете в леглото и стоите като препарирани Споделеде .. ако искате естествено.. неща като тези които ви се струват малко или много нелепи

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Пуф ;/ мен ме е страх от кухнята ;х побърквам се като вляза там вечерта сама

Голям фен Аватара на CR0W
    мислех че аз съм странен...
    когато се събудя вечер от "странен шум" веднага тичам да видя ква е тая гад която ме събуди

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    когато се събудя вечер от "странен шум" веднага тичам да видя ква е тая гад която ме събуди
    И ако го видиш нещото

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз обикновено си говоря сама. Поне знам,че разговарям с културен човек. Иначе много забавна тема.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    И ако го видиш нещото
    ще викам

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    епа защо трябва да изпитвам нужда, за да си говоря сам?
    правя си го, съзнателно, несъзнателно...
    и не вярвам да има човек, който не си говори сам със себе си..
    <N>

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    ;Д еми да..то нормално при тийновете да си говорят сами...все пак това е възрастта, в която изперкваш тотално ;д;хх и да..на мен също ми се е случвало..и се надявам да нямам признаци на лудост ;дд а тва с леглото, дори през деня като чета някоя страховита книга ии ме хваща много шубето ;хх бутам се в стената...иии..абе ужас ;д добре, че е този тийнпроблем да си кажем всичко анонимно ;д
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Re: Кажете си сега..! ;д

Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там!
    След като гледах Mirrors -да.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Страх ме е,когато съм сама и е тъмно да помръдна в каквато и да е посока Но да,говоря си сама когато няма никой в нас

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    На 12 бях така. -.-

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако нещо ме събуди през нощта, осмислям от какво може да е и си казвам "ще видя като стана сутринта" и пак заспивам. До сега не ми се е случвало шумът да се повтаря, че да се налага да ставам.

За огледалото: не поглеждам към него. Не че ме е страх, че ще изкочи нещо, просто не се харесвам.

Мега фен Аватара на xoxi

когато останете сами да започнете да си говорите?
    Не, но изпитвам нужда да пея. Не, че когато има хора ми пречи. На тях им пречи повече.

да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там!
    Чак да тичам - не. Случвало се е да минавам без да поглеждам към него, защото имам чувството, че ще видя непознат човек зад мен.
    Но това беше преди много години. Сега не издържам да не хвърля един бегъл поглед.

вечешр когато се събудите и чуете нещо по странно не смеете да мръднете в леглото и стоите като препарирани
    Зависи от къде идва шума. Ако е някъде от апартамента, значи е котката. Ако е нещо наистина странно светвам всички лампи и търся източника на шума.
    Ако е от терасата обаче направо умирам. От малка имам усещането, че на терасата вечер стои нещо средно между разложен труп и Франкенщайн. За това винаги щорите в моята стая са спуснати. От седмица-две обаче щората на врата към терасата е свалена и ми е доста кофти.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty
    Пуф ;/ мен ме е страх от кухнята ;х побърквам се като вляза там вечерта сама
    уфф и мен много ме е страх вечер в кухнята ... сама не знам защо .. или пък коридора ..оле ужас докато е тъмно и не мога да намеря копчето за лампата и направо се побърквам блъскам се навсякъде накрая тичам до стаята и викам " бате светни ми в коридора "

Емии:
    1.Като съм в кухнята вечерта през зимата имам чувството,че някой ме гледа от терасата докато си мия зъбите ( ) ;
    2.Като ходя до WC вечер и в коридора е тъмно взимам черните обувки за змия ( ) .
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Вечер като ходя до банята, минавам през коридора, и на шкафа има огледало и аз гледам на другата срана като минавам покрай него , много ме е страх, че някоя сянка ще изскочи от него
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Супер фен Аватара на fuckme
    alone at home-ninja mood

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Случват ми се такива неща,страх ме е вечер в коридора

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Говоря си сама, дори и да не съм сама вкъщи
    Няма начин да притичам покрай огледалото, всеки път, когато мина покрай него спирам и се оглеждам мнооого хубаво
    ако чуя някакъв шум отивам да видя от какво е, или ако е през нощта и спя, изритвам приятеля ми, защото ме мързи да стана
    Проблема е обаче, че постоянно имам чувството, че някой ме гледа, затова щорите или завесите са винаги винаги винаги спуснати.
    През нощта ме е страх да седя сама на терасата, не знам защо

Голям фен
    ОО аз много ме е страх от стълбите .. имам чувството че нещо ще искочи секи момент...

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Мен ме е страх от хола Като е тъмно де.. А веднъж чух нещо като капане на вода в коридора Веднага се шмугнах в леглото и.. завих се през глава..

Голям фен Аватара на UniCoWN

Добре.. не изпитвате ли някаква нужда когато останете сами да започнете да си говорите?
    Понякога си говоря сама, не че изпитвам нужда, просто ей така, съзнателно или не както каза някой преди мен.. всеки си говори..

Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там!
    Е чак пък.. не, това не.. знам една такава реална случка, непознат изскочил в огледалото .. лоша работа ;д колкото до мен - не съм се замисляла, обичам да се оглеждам

Илии.. пък вечешр когато се събудите и чуете нещо по странно не смеете да мръднете в леглото и стоите като препарирани
    Зависи от шума.. ако котката ми се разтакава из апартамента и събаря разни неща, отивам да видя и да подредя след нея.. :Д ако е вечер тъмно и съм си легнала, и примерно чуя подозрителен шум.. да кажем от терасата.. знам ли, каквато съм като се знам, сигурно ще стана да хвърля едно око, да надзърна леко ;д любопитството не прощава..

Споделете .. ако искате естествено.. неща като тези които ви се струват малко или много нелепи

Нещо да добавя .. понеже блока ни е такъв, че от коридора/стълбите всичко се чува, малък е, и например вечер когато е сравнително тихо навън и чуя входната врата да се отваря.. направо ставам нинджа.. почвам да се ослушвам - к'ъв е ся тоя, от нашия блок ли е, гост ли е, или някакъв нещастник случайно успял да влезе..

А това е нелепо ^

Guest
    Забелязала съм как мухите се блъскат в огледалото ми ... и какво ли си мислят че има там

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И аз обикновено си говоря сама. Поне знам,че разговарям с културен човек. Иначе много забавна тема.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Това за огледалото даже днеска си го мислех, мн ме е страх вечер да се гледам в него особено ако ми се е размазал грима, все едно гледам зомби
    Съдбата има пръст навсякъде.. и в повечето случаи той е среден !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си