- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- -->-->Ръчно изработени дрънкулки <--<--
Плз кажи ми как си направила бижутата светещи - мама скоро има рожден ден тя има много малко бижута и я чух да казва на тате че много и харесва едно светещо бижу- като на приятелката и >Нямам право да искам да ми отговориш но поне ще опитам-в много саитове търсих нищо не намирамЧ!Благодаря ти ,поне че го прочете!
Ммммного са готинки, може ли и на мене да ми кажеш от къде си купуваш тази пуста полимерна глина или там каквато е : ))) ?
Има ли модели с носорози? Ако може да им излизат пламъци от ноздрите.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
И аз да питам за полимерната глинаОткъде и на каква цена?
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Пишете ми на скайп albena123451 за повече въпроси![]()
Страхотни са! Плссс пиши на ЛС как ги правиш![]()
Невероятни са!!! (inlove) Моля те, пиши на лично как ги правиш.
Писах и на двете ви![]()
ЪЪЪПЪПЪПЪП :3
Мерси :]
Много ми харесват!!! Пиши ми за глината на ЛС ако може. Как се правят нещата, от къде се купува, колко струва. Може ли да се рисува с боя в/у нея и каква е ако може. Ще чакам Лс)
Еха,страхотни са.. би ли ми писала в скайп vip_mace231 ?! За да ми обесниш как ги правиш и може да си купя защото са наистина страхотни ;п аз от На Тъмно си бях взела един гердан за 18лв.. Страхотен е,но и твоите не остават по-назад. Пиши ми в скайп![]()
Писах![]()
мила имаш талант уникални саааа ... драсни и на мен как се правят и откъде взимаш материяла .. всичко е страхотно![]()
Мерси ^_
Хей. Уникални са *о* Докато ги гледах дъха ми спираше (без базик хД )
Въпросите са ми можеш ли да направиш медальонче във формата на донат с шарените пръчици отгоре :ДД и какво подяволите е Еконт??
Последно редактирано от atila777 : 05-15-2013 на 23:32 Причина: пропуск
Кефи ме как ставатможе ли да ми направиш със специфична форма примерно не много сложно лого на компания ? И също като здравина как се представя полимерната глина ?
мерси маце