.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com

Транксен и алкохол ?

Четох сега, че докато се пие транксен да не се пие алкохол. За тези, които знаят това лекарство, де. Нали там е работата, че лекаря не ми е споменавал нищо от сорта 'не пий алкохол' и понеже си е ваканция се случва да пия и алкохол. Та ако някой е запознат, какво може да стане ?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    А когато си била на антибиотици, лекарят споменавал ли ти е да не пиеш алкохол? Защото ако си малка, той може да си мисли че се подразбира, че няма да пиеш.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Не съм малка. Той просто нищо подобно не спомена, а си мисля че е логично да каже ако не трябва, лято е все пак.
    И това не е антибиотик
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Знам че не е. Но примерно моята лична лекарка не ми е казвала никога "Не пий алкохол.", ако ми предписва антбиотици, така че може и твоят никога да не казва.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

За тия неща има листовки към всяко лекарство.Там е посочено какво можеш да пиеш,и какво не!

"Все пак е лято,ваканция е".Сигурна ли си че не си малка,само лятото ли пиеш ?
    The time's for sobieski

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Алкохолът може да засили или намали действието на хапчето,да придаде на медикамента свойства, които не са характерни за него.На опаковката изрично е написано да не се употребява алкохол по време на лечението.Ако ще приемаш алкохол,по-добре изобщо не взимай хапчетата!Безотговорно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си