Здравейте!Темата ми може да ви се стори глупава,но ако обичате без подигравки!Та аз съм от Плевен и мечтая да стана актриса много и просто това ми харесва,но семейството ми не ме и казват,че искат да стана професор,защото на мама някаква съученичка работела това и взимала солидна заплата !Помолих ги да се запиша на курс,но те естествено отказаха!Искам,по-точно мечтая да съм актриса,защото това ми харесва и заради феновете,който имат звездите-много ще е приятно да идват малки деца и да ти казват колко те обичат !Не желая да ставам атриса,защото ще имам слава и пари,обаче все пак на всеки ще му е по-приятно това,отколкото да се трепе като луд за 200 лева месечно!Та мисля си да науча добре английски и немски и после да ида в някое училище в чужбина,например в Академия за филмово изкуство,Ню Йорк,САЩ.Искам да ви попитам да следвам ли мечтата си и да изпълня плана си или е по-добре да се откажа?В смисъл ще се получи ли нещо?И ако ще стане тази академия добър избор ли е?Написах си аз типичния за мен роман и пак ще ви помоля без подигравки!Благодаря,предв арително!