.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Спортттт

Hybrid View

Спортттт

ако ми кажете някои спорт с който бързо да ми минава времето и едновременно с това да правя тяло г/д ще съм ви много благодарен нещо като плуването (без фитнес )

ми то за да ти минава времето значи трябва да ти харесва - не съм ти в главата че да знам какво предпочиташ. Иначе всеки спорт тренира тялото , така че каквото и да запишеш няма да е зле .... аз ти препоръчвам плуване, волейбол и тенис на корт . . . Успех

anonymous708973
    Guest
    Плуването е най-най-нааааай-хубавият мъжки спорт! Прави страхотни мускули без да изглеждаш като дебеловрат чичка.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Плуването е най-най-нааааай-хубавият мъжки спорт! Прави страхотни мускули без да изглеждаш като дебеловрат чичка.

Подкрепям. Аз бих ти препоръчал петобой, който със сигурност ще заеме една голяма част от времето ти, а и би ти бил интересен.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на Chacho
    Бойни изкуства?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на slicky
    Креватно джудо?

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Съгласна с Пантерката.

бой с петли .......... за бога...... хората в днешно време никакво ли лично мнение нямат...."каде да уча" "какво да облека" "какво да спортувам" "да се самоубия ли" какво ви става бе хора??? живейте си живота!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си