- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размер=Удоволствие
Я да виим тук.. Тънък и Дълъг 19см+
или къс(нормален) 12-15 см и дебел
Кой варянт е по задоволителен? за вас
Повече клоня към 2ритят. За какво ми е некъв като кренвирш дебел, къде няма да го усещам изобщо.
сега се чака някой малкопишковец да дойде да каже, че размера нямал значение.
ама има.
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Ами аз съм момче, амааа мисля, че повечето момичета биха казали втория... Обаче толкова къс вярно ще е кофти , ама от дългия файда няма,само да те ръчка... xD
Също, нямаше ли вече такава тема ?
ами ако бях видял подобна тема не бих направил същата в мярките на 24 часаиначе съм сигурен че е имало много такива теми но кога... незнам
Нали знаете много хубаво... не е на хубавоЗа сега ми е добре със вариант 2 ,малко по-голям е ,ама да ме извинявате желското влагалище не е проход и дори да имаш 25 см "любовна писалка" файда :В невъзбудено състояние, дължината на влагалището представлява средно между 7.5 до 13 cm, а ширината е около 3-5 до 7 cm.А във възбудено +5 см отгоре!
maDamn
ахаха 100% всички жени ще се спрат на варант номер 3 - Дълъ и Дебел
Размерът има значение, ама аз мисля че техниката е по-важна.. аз имам друг въпрос: Кое е по-добре за жените техник с малка или калпав любовник с голяма бухалка?
granger Заеби ги тея сметки мой човек...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Имамла съм и двата случая... и дългия тънък ми хареса много повече. Не знам, друго е да го усетиш целия вътре![]()
~девойче съм~
Позна.Първоначално написано от the_man
![]()
15-17см и дебеличък![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Стига сте ме комплиментирали. Изчервявам се. (blush) (blush)
Temet Nosce
벨야카
В кое, ма, душа?Първоначално написано от miminko
Temet Nosce
벨야카
Oколо 17.5, дебел.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
hmmmmmm, k, monroe. Добре е, че не се съмняваш в мен, може би.Първоначално написано от miminko
Temet Nosce
벨야카
+1 е да не е много дебел деПървоначално написано от MojoJojo88
![]()