- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпразване в нея
Моля? моля? моля? Къде си го чувала това?!?!!??!?!Първоначално написано от SisiStrange
Иначе наистина противозачатъчните бяха 80 и няколко% сигурни, което означава, че има близо 20 % възможност да се забременнее, докато презервативите бяха 97 или 98% ... Като 2-3% са заради скъсване или изхлузване... Поне аз така го знам.
Хаха, знаеш абсолютни глупости. Процентът успеваемост на оралните контрацептиви е по-висок от този на презервативите (варира според различните типове хапчета). Единственото нещо, което може да отслаби действието им и да го понижи от 100%, е неправилният прием на медикамента.Първоначално написано от theeye770
Противозачатъчните спират овулацията...как така като няма овулация ще се забременее...Ако се пият както трябва това няма как за стане![]()
+1Първоначално написано от mey_si
За съжаление днешното поколение е много непросветено по отношение на сексуалната култура. Половината си мислят, че няма шанс да забременеят, дори да свършат в тях, друга голяма част страда от параноя, че се забременява от въздуха, и много малък процент са наясно как точно да се пазят.
И презервативите пазят и противозачатъчните. Когато презерватива е сложен правилно, не се къса. Освен ако не е прекалено стар, или дефектен, но второто е почти невъзможно. Противозачатъчните пазят на 100%, когато са правилните за организма, когато се приемат по правилния начин, и когато си прочел листовката и си наясно как точно се приемат.
Та, така. И понеже съм жена, няма да кажа къде къде свършвам, но мога да кажа мъжа ми къде свършва-навсякъде по мен, в мен и прочие и това не ме притеснява.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
По анкетата: това винаги ме е учудвало. При положение, че са й свършили в устата: вече е в нея, усетила е вкус всичко, защо не гълта???
А, де. И аз това питам.Първоначално написано от naQkataRaota
Защото е лепкаво/лигаво и трудно преглъщаемо. Все едно да изядеш сурово яйце. (лол)![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
По-гадно е да се изпразниш в устата й и да чуваш после как го плюе в банята![]()
Аха, тъпо е.Първоначално написано от jonib
Пичът свършва и оная търчи като невидяла към банята, щото видиш ли, не може просто да глътне и да пие нещо след това, за да си оправи вкуса.
Вътре и само вътре... Ползвам си презервативи (страх ме е от болести и не съм фен на хапчетата)... ако стане беля - ескапел (за сега веднъж се е налагало)... баш като ми е най-кеф и искам целия да вляза, аз да го изкарам, че да свърша вънка... яяя бееее.... без гума със сериозна партньорка само отзад.. и пак си свършвам... хубаво ми е
колкото до анкетата... зависи от момичето
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Случвало ми се е,за съжаление,но да си кажа честно аз съм си виновен защото така да се каже я подмамихПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
аз за тва се кефя, че имам тераса...Първоначално написано от jonib
![]()
![]()
Да, но само ако си на последния етаж, защото иначе и тоз над теб ще имаПървоначално написано от the_man
е, нали не се надвесвам аз за да плюя![]()
чак пък НИКАКЪВ не... на всеки може да се случи. какви ли не аномалии съществуват вече, не се опирайте просто на това, което пише на опаковката и това, което казва някоя позната...Първоначално написано от Inn0cenCe
Мда наистина е ...тъпичко,дори безсмислено.Първоначално написано от PinkPan7her
Най често в неяпие противозачатъчни!
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂