- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканции през новата учебна година
 Отговор в тема
 Отговор в тема

хаха, една съученичка беше така.. кофти?Първоначално написано от mrazqkindergarten

Вафла..
Абе как може да сте толкова недоволни и неблагодарни?! У вас как ви издържат въобще?
Мрънкаха всички и се тръшкаха като бебета за ваканции, дадоха по - дълги ваканции, които са и по - често, и пак некви недоволни...
Колко ще се смея като ви видя да работите - с мизерни 20 дена отпуска за цялата година. Да видим тогава колко ще мрънкате ... пф.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз пък съм доволна,особено от коледната.Искахме повече ваканции и си ги получихме.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ще се организират във фейсбук и ще протестират за по-дълги отпуски..Първоначално написано от smiirnoff

Остави работата пожелавам им да станат студенти.. и като си видят графика, че им започва сесията на 2 януари ще ги видя какво ще правят.
Вафла..
I'm beautiful in my way....
Доста ваканции тая година,доволен съм
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Е да ама май ще се учи а не както беше досега 1 учебна седмица и сичко друго матури празници изпити блабла..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Значи цяла година ще почиваме всеки месец и БУМ - ЮНИИИИИБез нито един почивен.От толкова почивки няма да има време за достатъчно оценки,за поправки и ЮНИ както винаги ще ни скъсат задниците от учене и то в големите ЖЕГИ!!Зимата поне се отоплява,става за учене,а лятото е такаваааа жега,мислиш си за плажче,барче,НО те точно тогава ще искат да ти вземат душичката.УМНО
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Коледната е супер,обаче с есенната са се изгаврили отвсякъде-само щя я използват да кажат,че са ни дали много почивки,пък тя реално е 1 ден
Edit:Сега видях,че есенната е и вторник включително-така става
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Юни винаги е така. Цяла година се мотат и чак като дойде последният момент почват да изпитват, че да пишат оценки!Първоначално написано от joannalof

Тъпо ама...
Мотат.. ако имате малко акъл в главата още април ще сте готови, ама нали все чакате последния момент после се оплаквате, че учителите ви били виновни.
Вафла..
^Абсолютно правилно.Аз първия срок много се измъчих,накрая всички учители ме изпитваха.Втория срок си казах-абе дай да си изкарам повечето оценки,пък после да не се мъча.Взимах участие,така че набрах повече оценки.. и след това юни не ми беше така напечено и даже можех да се измъкна няколко дена.
Пък според тоя календар от 2012 ще почваме от 10.09, което е пълен отврат. Започваме по-рано, а същевременно свършваме по едно и също време. Е, за чий, питам?[/quote]
К'ви са тия работи ве?? ся от 7-ми ли почваме?? Мале издухвация от всякаде

Колко ще се смея като ви видя да работите - с мизерни 20 дена отпуска за цялата година. Да видим тогава колко ще мрънкате ... пф.[/quote]
Някой едвам 5 дни отпуска имат ти, че за 20 ми говориш
Какво се оплаквате бе. Още две ваканции + дълга коледна и пак сте недоволни.Ами като влезнете в уни-то? Не стига, че няма да има 500ваканции ми ще имате лекции и събота и неделя и сесията ви започва на първия работен ден за новата година 2януари. Какво ще правите тогава ами като почнете работа от 8 до 8 а не по 5 часа в у-ще които 50% се проспиват какво ще правите? Не стига че са им дали 10дни повече ваканция ни и се оплакват. Ай Сиктир. То заради такива мрънкьовци като вас сме на тоя хал.
Доволна съм от Коледната ^^
Според мен е добре да има малко почивка всеки месец, било то няколко дни, за да може да се стабилизират знания, да се отпусне човек малко, etc. Просто е изнервящо два месеца да се мъчиш на контролни и изпитвания, а почивните дни да ги прекараш главно в учене за следващата контролна.
Само не ми харесват датите за матурите на седми клас >.<
i see your true colors and that's why i love you.
ама те луди ли сааа

как матурите ни ще са на 21 и 23 нашият бал е на 22

Еми ще си смените датата на бала.. има лесно.
Вафла..

Ае аман все сте недоволни, като не ви се учи селото, стадото и патките! Никой не ви задължава да ходите на училище...
Е, то е почти същото като да си на училище.Има ваканции .. следователно учителите дават доооста домашни (нищо, че "ваканцията" е само 2-3 дни)и нищо, че и другите учители ще ни дадат домашни.
Не, че не съм доволна, че ще имаме по-дълга коледна ваканция, даже напротив.. много съм доволна, ама често учителите прекаляват с количеството на домашните.

I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Супер е.Доста дълга зимна,доволен съм
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Аз съм доволна
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз съм доволна
Кефя се най-много за коледната, че е 16 дни