.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Малко помощ за плакати и да си обновя малко стаята!

Така здравейте.Мислех да пиша в темата на другото момиче относно нейната стая,но въпросите не са толкова общи и просто реших да отворя нова тема за да може някой от вас да ме информира.От отдавна мислех как да стане,но като видях тея снимки просто останах с отворена уста,колкото и смешно да изглежда.

Имам приятели,които имат плакати ,но ..тея..В смисъл попринцип не съм бил фен на плакатите,защото съм си представял , малки ,намачкани и грозни плакати по цялата стая ,дето са наполовина скъсани.Но тези са просто..Доста чисти ,добре запазени и т.н.Помисилх си,защо да не го направя и аз?Не знам от къде мога да си поръчам плакати ( може да препоръчате ) ,защото имам някакви,но понеже си ги колекционирам,аз си ги разлепих на 1 стая на село,защото там като ходим ,ходим супер много хора и сме за няколко дни..И понеже винаги съм мислел,че е грозно не съм го слагал в мойта стая..Сега обаче видях в E-bay ,че продават доста хубави,на доста хорор филми и на любимите ми режисьори ,като цяло доста готини и нови плакати и като видях тея плакати как седят..Някакви идеи как да ги направя така?Знаете ли дали са сложени в рамка или нещо такова?Скъпо ли е и т.н?Искам някаква информация,че в тая насока съм супер НЕинформиран.Може да ви изглежда смешно,но мен супер много ми харесват и ме радват,за това питам.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Още нещо,самите стаи не ме интересуват изобщо,говоря САМО за плакатите.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    http://prikachi.com/images/985/3666985w.jpg

http://prikachi.com/images/262/3662262M.jpg

Т'ва е моята стая. Много ми харесва дизайна.. <3

Това по никакъв начин не ме интересува,питам нещо конкретно и не искам да ти чета лигавщините.

Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    Това по никакъв начин не ме интересува,питам нещо конкретно и не искам да ти чета лигавщините.
    Аз не ти прочетох темата, ама като видях, че има същата по-надолу реших просто да си цитирам мнението.

Ти си много зрял човек, който е тук, за да прави бизнес, а не да се лигавим. Прощавайте.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Мисля,че са обикновени плакати,просто са в рамки.Избираш си хубави плакати,купуваш си рамки,които да подхождат на стаята и да са в съответствие с размера на плакатите.Поставяш плакатите в рамките и си ги закачаш където ти харесва.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Плакати можеш да намериш от: http://posteri.bg/ или от http://www.posterstore.bg/ Поръчвала съм от първия сайт и съм много доволна, плакатите са много здрави и големи. Също можеш и да поръчаш плаката с рамка, но така ще ти излезе доста скъпичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си