- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малко помощ за плакати и да си обновя малко стаята!
Така здравейте.Мислех да пиша в темата на другото момиче относно нейната стая,но въпросите не са толкова общи и просто реших да отворя нова тема за да може някой от вас да ме информира.От отдавна мислех как да стане,но като видях тея снимки просто останах с отворена уста,колкото и смешно да изглежда.
Имам приятели,които имат плакати ,но ..тея..В смисъл попринцип не съм бил фен на плакатите,защото съм си представял , малки ,намачкани и грозни плакати по цялата стая ,дето са наполовина скъсани.Но тези са просто..Доста чисти ,добре запазени и т.н.Помисилх си,защо да не го направя и аз?Не знам от къде мога да си поръчам плакати ( може да препоръчате ) ,защото имам някакви,но понеже си ги колекционирам,аз си ги разлепих на 1 стая на село,защото там като ходим ,ходим супер много хора и сме за няколко дни..И понеже винаги съм мислел,че е грозно не съм го слагал в мойта стая..Сега обаче видях в E-bay ,че продават доста хубави,на доста хорор филми и на любимите ми режисьори ,като цяло доста готини и нови плакати и като видях тея плакати как седят..Някакви идеи как да ги направя така?Знаете ли дали са сложени в рамка или нещо такова?Скъпо ли е и т.н?Искам някаква информация,че в тая насока съм супер НЕинформиран.Може да ви изглежда смешно,но мен супер много ми харесват и ме радват,за това питам.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Още нещо,самите стаи не ме интересуват изобщо,говоря САМО за плакатите.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Това по никакъв начин не ме интересува,питам нещо конкретно и не искам да ти чета лигавщините.
Аз не ти прочетох темата, ама като видях, че има същата по-надолу реших просто да си цитирам мнението.Първоначално написано от WesCraven
Ти си много зрял човек, който е тук, за да прави бизнес, а не да се лигавим. Прощавайте.
Плакати можеш да намериш от: http://posteri.bg/ или от http://www.posterstore.bg/ Поръчвала съм от първия сайт и съм много доволна, плакатите са много здрави и големи. Също можеш и да поръчаш плаката с рамка, но така ще ти излезе доста скъпичко.