- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Преди малко си купих гирички по 2кг. и ми се струват тежкиА преди когато ходех на тае-бо, правихме с по 5кг. и почти не ги усещах.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
От къде си ги купи и за колко?Първоначално написано от katii
Ами в промоция бяха в Кауфланд, както ми каза Титинка. Цената зависи от това по колко кг. ще си вземеш.Тези по 2кг. бяха по 6лв. едната, а тези от по 3кг. по 8лв. За тези от 1кг. не помня цена
![]()
Yankee , и аз правя зумба - но както се казва, резултатът е по-скоро към 400, отколкото към 800 ккал . Забавно е, ритъмът е супер, но няма голямо натоварване.
Днес:
З: праскова
О: сладолед. прегрешение.
В: праскова и половина
+ Пъмп ит ъп и 2-3 часа разходки![]()
Love is everything!
СладкаЗагатка,аз го зае*ах тва ЗумбаТанците явно не са ми силата
![]()
Пробвах и едно на Даян Берри за 5-10мин. но утре ще го правя цялото+Пилатес и Пъмп ит ъп сигурно
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Преди малко вечерях...Тати беше купил печено пиле, но аз ядох само бялото месо и картофи, но не бяха мазни или пържени по-скоро задушени![]()
Останала си с грешно впемчатление, хапвам си доста в нормални количества останалите дни. Но не бях у нас, а тоя сладолед ме държа сита много дълго времеПървоначално написано от divacheee
. Например утре планирам боровинки, за обяд - таратор или шопска салата и на вечеря същото
Love is everything!
Тоест сметни около 500 калории,точно за 2 годишно бебе![]()
^ Хора, няма проблем. Това беше инцидентно . Иначе си хапвам,но се старая колкото се може по-малко ( нали все пак трябва калориите, които изгарям на тренировките да са повече от калориите, които приемам за хапване ) . Да речем:
В белтъчен:
З: нектарина
О: таратор
В: същото.
В бобов:
З: 8-10 парченца пъпеш
О: 2 картофени кюфтета ( картоф, магданоз, копър, сол + малко зехтин --> във фурната)
В: 1 кюфте
Във въглехидратен:
З: малини
О: макарони
В: сладолед и малко шоколад
А плодовия обикновено каквито плодове има, напр. закуска , обяд и вечеря са кайсии
![]()
Добре де, сега като го чета ми се струва доста малко, но дори нямам апетит?! (само преди закуска, като правя на гладно упражнения)
Love is everything!
Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
![]()
Калориите, които приемаш трябва да са д/г равни на ОКБ !!
Първо си сметни RMR, след това калорийния баланс и от него извади между 10 и 20 % калориен дефицит ... Тогава ще разбереш колко калории трябва да приемаш за ден ...
И няма да е лошо да включиш малко месо в менюто си![]()
Ау, момичета, късно ли е да се включа и аз:
Никнейм/Име: Eti
Години: 15
Височина и килограми: 167см / 57кг![]()
![]()
Желани резултати: 50 кг
Диета: 90-дневна
Упражнения: Тае-Бо на Били Блакс, Програмите на Ким Кардашиян (Fit in your jeans by friday) и Кармен Електра (Strip Aerobic), пък утре ще пробвам Сидни Крауфорд, Pump it Up!, йога ако съм на кеф - всеки ден се старая по около час, ако може и повече.
От понеделник и аз започвам, тези три дни няма да прекалявам (ще се постарая, де) и така... Пожелай те ми късмет!![]()
Добре дошла и късмет.![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Охх, момичета супер съм се демотивирала... Вече изобщо не намирам смисъл в тези диети. От една страна искам да съм по-слаба, но от друга, вече отслабнах достатъчно и съм си добре... Пф, не знам кво да правя. Точно за това ям и разни сладоледи. Нямам мотивацията да ги спра...![]()
може би нямаш кво да сваляшПървоначално написано от punksss
![]()
Може постепенно да спреш диетата, но продължи да си правиш упражненията поне по 2 часа седмично за поддържане на килограмите.Първоначално написано от punksss
![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Аз така или иначе обожавам да спортувам, така че от плуването няма да се откажа и килограмите едва ли ще си ги върна... Но ми се струва, че имам да свалям още поне 2/3кг... Може би защото са толкова малко и не ми се занимава.![]()
Просто не прави диети щом вече не сваляш килограмиВключи месо,яйца,черен шоколад и тн.
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Днес ми беше въглехидратен:
З: 2 нектарини
О: спагети
В: филийка с шоколааад![]()
![]()
Днес не съм правила никакви упражнения, само се разхождах около час и нещо навънНО утре ще си наваксам!
Прегледах зумбата, но нещо не ми допадна и утре ще си правя Pump it up i упр. на Синди![]()
ЗДРАВЕЙТЕ !! И аз да се включа,до сега само ви следих,но се реших насериозно да се заема вече.Целта ми е до септември да намаля бричовете и паласките,килограмите не са важни!!!
Никнейм/Име:
Години: 17
Височина и /начални/килограми: 168см, 53 кг
Желани резултати: 50 примерно,но не.
Диета:мм не знам,предложете нещо,ако можете...За сега съм решила просто да се ограничавам и да не ям сладко и да намаля тестото
Начало: от утре- 19.08.2011г.
Упражнения: за паласки(наклон настрани с тежест),за бричове(изнасяне на крака встрани),въртене на обръч,качване/слизане по стъпалата 9етаж и вървене пеша...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^^^ Юхуууу, втори ден от Японското чудо, таа нека и аз да се отчета:
з: проспана ( за пореден път)
о: 2 сварени яйца
в: малко пържолка и половин купа салатка
Да дам отчет и аз
![]()
З проспана
О картофи(малко) и половин препечена филийка
В картофи и маслинки
Между храненията- половин грейпфрут , фъстъци и грозде
Прегрешения: диня преди 5 мин![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата