- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Ох хора пробвах Пъмп ит ъп-а изкарах половин час и никак не е по мой вкус. На компа имах изтеглено едното Тае бо, така че минах на него и май то ми допада повече. Мисля да пробвам и гимнастиката на Сидни, но не съм сигурна, не ми се струва много натоварваща.
Някой може ли да ми каже как да съм сигурна, че при Тае бо-то натоварвам мускола, а не ставата?
Ден 3-въглехидратен
З-праскова
О-макарони с захар
В-пак макарони и лентичка шоколад
И много вода пих днес сигурно има 2л.![]()
Значи, днеска си хапнах добре.
5 палачинки с медец за закуска.
малко по-късно още 2 (гледаха ме от чинията и им се издразних)
1 мура, 2 чушки бюрек
1 купа овесенячки
салата от червено зеле, 3 кюфтета с некъв пълнеж и картофено пюре.
За десерт мисля да си хапна някое леко плодче![]()
Завиждам ти за скромното меню хахаПървоначално написано от titinkaa
Иначе и аз от доста време се насилвам и вече изпивам по 2 литра вода на ден,ако не и повече..
![]()
^И на мен ми се вижда малко,ама чесно казано като го изям и ми е добре.![]()
Аз съм останала с впечатление,че макароните,пастата и тем пдообни са вредни .. така ли е?Първоначално написано от titinkaa
Аз пък знам,че са полезни,но в малки количества,т.е. да не се прекалява и да не се ядат много често.Аз лично от малка ям макарони и спагети и нищо ми няма,но не ги ям всяка седмица.Първоначално написано от bloodymirror
Малеее, аз във въглехидратния колко много ям, чак ми стана гадно![]()
Иначе днес ми е 5-ти ден от диетата и съм - 2 кг. , но за мене по-важни са см.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Вредни - НЕ , но калорични - да,по-точно проблемът е въглехидратътПървоначално написано от bloodymirror
![]()
плодов
З: 2 сини сливи
О: 2 праскови
В: грозде
На гроздето, където и да прочета пише, че не е много калорично..
Единствено прегрешение, че вечерях след 8, защото бях заспала без да искам ;д и се събудих в 8 и нещо..
и тва що трябваше тук да го напишеш?Първоначално написано от koshtramba
За 4-5 дeна от моя режим съм -1кг. и малко. Утре мисля да направя цялото Pump it up и този път ще се опитам да е на гладно сутринта![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Днес бобов.
З: праскова
О: малка чинийка с ориз и царевица
В: половината обяд + салата от краставици и домати + към 60 гр хляб
+ 25 минути тичане
ХолиШит , предложи нещо за въглехидратния- нещо, което да не се "лепи" така умело по мен и да е лекичко![]()
Love is everything!
^^ хляба нали се яде на обяд..
иначе аз ядох от тези спагетите в пакетчета с гъби и те са към 75-100гр , изобщо не е много това и за вечер 1 филийка с лютеница примерно...
//ko6tramba, питах защото до сега не си писала или поне аз не съм виждала
Да, на обяд се яде. Проблем?Първоначално написано от Parte
Чудех се дали да не си спретна една бисквитена торта, но май ще мина с малко сладоледче..
Иначе това
Сериозно ли ?Ако прекаляваш с количествата.
Каквото и да ядеш,ако си поела повече калории,отколкото изгаряш винаги ще напълнееш.
Love is everything!
хахаха аз лично моят ден си го изпълних перфектно и проблем нямам)
Не знам, защо ми отговаряш така се едно аз след цялата критика която ми изля за гроздето съм се заяждала, напротив благодарих ти за помоща![]()
Браво на теб, моят мина повече от перфектно . И просто попитах дали има проблем, не търси заяждане във всяка моя думаПървоначално написано от Parte
:P
Имам чувството, че ако всеки ден се гледаме в огледалото няма да забележим разликата, `щото ще сме свикнали![]()
Love is everything!
Да според мен това е проблема, и ако гледаш правилата на диетата няма как да е минал повече от перфектно
// не ми се заяжда ни най-малко въпросът за мен лично е да си помагаме, ама на някой май не им е тва целта
Момичета, темата е за да се подкрепяме, а не да се хващаме за най-малкото и да се заяждаме!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Съгласна. Нали точно за това е темата, а не да се държи сметка кой яде малко и кой яде много. Всички сме различни, отслабваме и пълнеем от различно, така че всеки преценява за себе си какво да прави. Това, че е грешно си е лично негова работа. Иначе, да се отчета и аз. За закуска ядох едно плодово мляко, за обяд таратор и за вечеря салата от домат със супер много сирене. Не трябваше, ама беше супер вкусно.Първоначално написано от katii
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Красавици, според вас кога е по - добре да се храниш - преди или след тренировка?И още нещо.От 1-2 макс 3 дни имам някакви адски болки в гърба.Възможно ли е да се дължят на упражненията,които правя и самото натоварване?
Доста сложен въпрос- изчела съм поне 50 мнения по въпроса и всек казва различно .
От една страна, като ядеш преди хранене ти гориш калориите, приети с храната. От друга, по време на тренировка си засилваш метаболизма и малко след тренировката още си в процес на изгаряне на ккал. От трета страна, не било хубаво да се яде поне час преди и след тренировка. От четвърта, в такъв случай цял час след тренировката едва ли още ще си в процес на изгаряне. От пета, уж било хубаво да се яде на гладно. От шеста, било препоръчително преди тренировка да се приемат протеини и мазни неща. Абе въобще... мнения бол. Аз лично се опитвам да тренирам на гладно сутрин (ако не можеш, приеми лъжица мед) , а като се успя- между закуската и обяда.
Относно болките - възможно е ако досега не си спортувала активно. Иначе мен като ме боли нещо и го оправям с движение, няма как - продължавам напред![]()
Е, по логиката "Каквото и да ядеш,ако си поела повече калории,отколкото изгаряш винаги ще напълнееш. " , аз трябва да приемам по 400 ккал на ден, защото толкова се изгарят средно с Пъмп ит ъп, тичане и тн ...![]()
Love is everything!