- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Що за безумие?! Не ти ли е малко жал за сестра ти поне,та пишеш от нейната регистрация,сякаш си правиш гавра..Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
Не й се карай - малка е и едва ли осъзнава как точно изглежда отстрани!!!Първоначално написано от bloodymirror
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хм .. добре си почнала, ама поне да го беше довършила ... а ?! :ДПървоначално написано от SladkaZagadka
Това, което си получила се умножава по коефициент в зависимост от физическата активност и получаваш КБ.. От КБ се вадят между 10 и 20 % КД .. и числото, което получиш е ОКБ .. т.е препоръчителен дневен прием на калории !
Едит: Ето и коефициентите:
1,2 - Заседнал начин на живот
1,375 - лека активност (спортуване 1-3 пъти в седмицата)
1,55 - умерена активност (спортуване 3-5 пъти в седмицата)
1,725 - висока активност (спортуване 6-7 пъти в седмицата)
ЗдравейтеВече се реших от днес почнах 90-дневната диета искам да сваля до 7 кг най много.
З 1 Ябълка
О 1 кюфте и 1 кебабче със салата зеле и моркови
В Кисело мляко
^ Нещо стана с мнението, не видях че се е изтрила тая част
Съгласна съм с bloodymirror , една регистрация все пак отнема около 60 секунди..![]()
Love is everything!
Да, изтрила се еПървоначално написано от divacheee
. Наясно съм, че не може физическата активност да няма общо с минималния дневен прием на ккал.
Доста се стреснах като на няколко места видях последно мнение:
sh0c0ladch3ee. Мир на праха й
![]()
Макар че според мен е леко нетактично когато някой е мъртъв собствената му сестра да пита хората искат ли й скайпа и тем подобни, но какво ли разбирам аз
Love is everything!
мисля,че разбирам дори по-добре и от теб,драги-в по-горното си мнение казах същото-има значение усвояемостта на калориите и тъ нъ...невър майнд,не ми се занимаваПървоначално написано от HolyShit
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Достатъчно голямо е да осъзнава какво правиПървоначално написано от Jaune
^ мхм.
В една книга пише, че "колкото повече намалявате калориите, толкова по-добре и повече отслабвате" е мит . Е как? Не е ли формулата за успех
спорт + прием на по-малко калории ( под формата на здравословни храни ) от обичайното ( при което поддържаме едни и същи кг ) ?
Love is everything!
Не мисля,че е мит.Все пак нали за това са диетите...Първоначално написано от SladkaZagadka
А може и да се има предвит,че може от всичко по много,независимо от калориите,но да не са много калорични неща като чипсове,шоколади,пържено и тн.Не знам...лично аз не мисля че е мит.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Загадке,има разлика между "по-малко калории,от приеманите преди" и "много по-малко калории"!Едно е да си намалиш калориите от 2000 на 1500,например и съвсем друго от 2000 на 500При втория случай организма ще започне да се изморява по-бързо и ще складира енергия максимално,което пък ще доведе и до забавяне на метаболизма и т.н.
Оффф,не го обясних много добре,но предполагам,че ми схвана мисълта![]()
Зоритуууу ,'найш ли ,че не сме биле в крачка с модата ?Сега пък храната не забавяла метаболизма и тя нямало нищо общо ..
Верно ли?!Пуста мода - мени се всекидневно
А иначе правилно ли съм го разбрала,че ми стана любопитно?!![]()
Оффф,хора аз съм решила 7 дена да го ударя на живот - ще си позволя да хапвам по нещо сладко,или да пия по нещо газирано,когато ми се прииска,защото лекциите наближават,а тогава е почти сигурно,че 2 седмици ще карам предимно на салати,когато имам време за ядене ...![]()
Оффф разочарована съм.На 15ти се мерих (демек преди 10 дена ) и не съм свалила нито сантиметър...нормално ли е за 10 дена,всеки ден пъмп ит ъп и каране на колело да не съм свалила НИТО ЕДИН сантиметър....Толкова съм разочарована....но ще продължавам с Пъмп Ит Ъп-а и диетата...
Въглехидратен:
Закуска: няма
60 минути Пъмп Ит Ъп
Обяд: Йовка със съъъвсем малко сиренце
Вечеря: шоколадов сладолед 2 топки.
Първия ми перфектно спазен ден от много време на сам![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Колко имаш за сваляне? Ако са малко - не се чуди.Една приятелка имаше да сваля 3-4 кг , вече е на третия месец и е свалила само 2 кг. ,като се има в предвид,че всеки ден бяга 2 часа на пътека и после 1 час разходка навън.И изобщо от кога я почна,колко свали?Първоначално написано от SlowDownBaby
Ден 4-плодов
-нектарина
-една краставица
-една чаша сок(бях навън и нямаше къде да ям плод)
-пъпеш
Ии много вода надхвърлила съм 2л със сигурност.![]()
З: много малко грозде
О: кренвирш с кашкавал, зеле и филийка пълнозърнест хляб
В: салата със сирене
1вото ми прегрешение от началото: 2 линийки шоколад
linzer имам доста за сваляне,поне едно 10см,2ри месец съм на диетата,свалила съм само 5 см и то когато не правех упражнения.Сега почнах да правя упражнения и стоя на едно място.![]()
Ако това ти е перфектното не знам кое е идеалнотоПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Йовка и сирене? Това не трябва ли да е в белтъчния?! До колкото помня, йовката се правеше от прясно мляко... Ако съм права, обяда ти е точно за белтъчния ден.Първоначално написано от SlowDownBaby
Боже как го произнасяте,като имеПише се ЮФКА и това е ВЪГЛЕХИДРАТ!
Йовка е звучно българско име !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!