- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хей, момчета :Р
Я кажете какво най- много ви харесва в секса, какво ви побърква... В смисъл, нещо, което винаги сте искали момичето да направи, но не сте си казали или пък тя не може да го направи...говоря за някоя закачка или номер...искам да изненадам приятеля си с нещо ново...дано да сте ме разбрали![]()
Винаги съм обичал да подпирам момичето на стената, а тя да си увие краката на кръста ми и да се развихрим.
Една позната стимулираше клиторът си, докато я чуках на задна. Много забавно ми беше.
Правете го пред огледалото, завързвайте се, правете го пред прозореца, за да могат да ви виждат съседите от другия блок и т.н
Идеи много, стига да сте достатъчно ентусиазирани много хубави неща могат да се правят.
Ами харесва ми най-много когато и се изпразя в устата и да продължи да прави свирки![]()
![]()
+1Първоначално написано от Rapch0
Обще взето всичко което неочаквам от нея![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Пуcни му в гъза.![]()
+6Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
\Първоначално написано от DoubleDMG
/ (
![]()
![]()
)
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
да ходи гола в къщи![]()
![]()
![]()
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
Има 100 такива теми. Достатъчно е да си свалиш блуската и сутиена и да не даваш да пипа.. Ще издивее![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от 6mateto
Въпроса трябва да бъде зададен към гаджето ти , а не към всички,на различните хора им харесват различни неща
Аз ако съм мъж и някоя ми го направи това, че ще издивея-ще издивея. Ама като не ми дава да пипам, ще й взема блузката и сутиена и ще я изритам от нас, да видим дали ще й е забавно и на нея.Първоначално написано от kyon
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
И пак няма да пипаш.Първоначално написано от MojoJojo88
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
А тя да се моли друг да не я набара-полу-гола и сама навънПървоначално написано от kyon
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
=D> +1Първоначално написано от Untoachable
Едно ще ти кажа само...направи нещо мръсно...момчета сме,това ни харесва![]()
![]()
>>DjBelev<<
Това, което ме подлудява мен, е определено момичето да ме нападне...
Например... почни по-брутално да му се натискаш, хапи го , после се отдръпвай и се прави на недостъпна... Като стигнете до някое легло, просто се излегни на него, съвсеееем небрежно, и уж без да искаш си разкопчай сутиена, или да ти падне презрамката... Ще ти се нахвърли като звяр :Р После го подразни още малко, иии го почвай ;D
Или влез си в стаята,затвори,остави го на вън,закопчей си на едната ръка белезници,отвори,извикай го,целуни го и се закопчей за него![]()
![]()
>>DjBelev<<
+1Първоначално написано от Rapch0
Walk with me now, fly with me later...
На мен най-много ми харесва когато тя свършва, обаче не вярвам точно с това да го изненадаш![]()
Лекичко му мазажирай ануса и ако не се дърпа му набий 1 пръст вътре. Ще се побърка от кеф. честно ти казвам![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.