.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Хей, момчета :Р

Я кажете какво най- много ви харесва в секса, какво ви побърква... В смисъл, нещо, което винаги сте искали момичето да направи, но не сте си казали или пък тя не може да го направи...говоря за някоя закачка или номер...искам да изненадам приятеля си с нещо ново...дано да сте ме разбрали
    n0 mus1с, n0 l1f3

Винаги съм обичал да подпирам момичето на стената, а тя да си увие краката на кръста ми и да се развихрим.
    Една позната стимулираше клиторът си, докато я чуках на задна. Много забавно ми беше.
    Правете го пред огледалото, завързвайте се, правете го пред прозореца, за да могат да ви виждат съседите от другия блок и т.н
    Идеи много, стига да сте достатъчно ентусиазирани много хубави неща могат да се правят.

:D

Ами харесва ми най-много когато и се изпразя в устата и да продължи да прави свирки

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София

Re: :D

Цитирай Първоначално написано от Rapch0
    Ами харесва ми най-много когато и се изпразя в устата и да продължи да прави свирки
    +1

Обще взето всичко което неочаквам от нея
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Пуcни му в гъза.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    да ми смуче кура и накрая да й свърша на фейса

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Пуcни му в гъза.
    +6
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG
    да ми смуче "мъжкия полов орган" и накрая да й свърша на фейса
    \/ ( )
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

да ходи гола в къщи
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Има 100 такива теми. Достатъчно е да си свалиш блуската и сутиена и да не даваш да пипа.. Ще издивее

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Sofia , Bulgaria

Re: Хей, момчета :Р

Цитирай Първоначално написано от 6mateto
    Я кажете какво най- много ви харесва в секса, какво ви побърква... В смисъл, нещо, което винаги сте искали момичето да направи, но не сте си казали или пък тя не може да го направи...говоря за някоя закачка или номер...искам да изненадам приятеля си с нещо ново...дано да сте ме разбрали

Въпроса трябва да бъде зададен към гаджето ти , а не към всички,на различните хора им харесват различни неща

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Има 100 такива теми. Достатъчно е да си свалиш блуската и сутиена и да не даваш да пипа.. Ще издивее
    Аз ако съм мъж и някоя ми го направи това, че ще издивея-ще издивея. Ама като не ми дава да пипам, ще й взема блузката и сутиена и ще я изритам от нас, да видим дали ще й е забавно и на нея.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Аз ако съм мъж и някоя ми го направи това, че ще издивея-ще издивея. Ама като не ми дава да пипам, ще й взема блузката и сутиена и ще я изритам от нас, да видим дали ще й е забавно и на нея.
    И пак няма да пипаш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    И пак няма да пипаш.
    А тя да се моли друг да не я набара-полу-гола и сама навън

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Untoachable
    Винаги съм обичал да подпирам момичето на стената, а тя да си увие краката на кръста ми и да се развихрим.
    =D> +1

Едно ще ти кажа само...направи нещо мръсно...момчета сме,това ни харесва
    >>DjBelev<<

Това, което ме подлудява мен, е определено момичето да ме нападне...
    Например... почни по-брутално да му се натискаш, хапи го , после се отдръпвай и се прави на недостъпна... Като стигнете до някое легло, просто се излегни на него, съвсеееем небрежно, и уж без да искаш си разкопчай сутиена, или да ти падне презрамката... Ще ти се нахвърли като звяр :Р После го подразни още малко, иии го почвай ;D

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Или влез си в стаята,затвори,остави го на вън,закопчей си на едната ръка белезници,отвори,извикай го,целуни го и се закопчей за него
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Пуcни му в гъза.
    нЕма по-добро =D> =D> =D>

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Re: :D

Цитирай Първоначално написано от Rapch0
    +1
    Walk with me now, fly with me later...

Голям фен Аватара на Naik1
    аss to mouth
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Град
    София
    На мен най-много ми харесва когато тя свършва, обаче не вярвам точно с това да го изненадаш

Фен
    Град
    Дряново
    Лекичко му мазажирай ануса и ако не се дърпа му набий 1 пръст вътре. Ще се побърка от кеф. честно ти казвам
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си