- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо изневеряват момичетата ?
Е момичета вие стеАко сте изневерявали какво ви накара , а ако не сте кога бихте ?
П.С. Не намерих такава тема , или просто не ме бива в търсенето![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
По същите причини, заради които изневеряват момчетата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
True,true.Първоначално написано от SisiStrange
Недостиг на секс,любов,еднообразие,раз ообразие и прочие.
В настоящето си положение, не бих изневерила! Държа адски много на човека до себе си и нищо не ми липсва. Не бих рискувала да загубя сериозен човек, заради някакво изкушение.
Иначе, главните причини за изневяра обикновено са: нужда от разнообразие, сексуално привличане от друг човек, липса на любов и т.н. и за двата пола![]()
За момчетата ми е ясноНо по-тази логика да се няма доверие на момиче ли
![]()
Добре да погледнем от друга странаАко казвате на момче че го обичате пак ли бихте му изневерили ?
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Колкото и да обичаш човека до себе си, ако в един момент се усетиш, че връзката ви е зациклила толкова тежко и не получаваш това, от което имаш нужда, винаги е възможно да изневериш. После може много да съжаляваш, защото ти не си спряла да обичаш човека до себе си. Ако осъзнаеш, че си сгрешила изневерявайки, и се чувстваш гузна, не защото си изневерила на половинката си, а на човекът, когото обичаш, тогава обичта ти не е само на думи.Първоначално написано от Torn
Една жена може да изневери поради много причини. Липсата на секс е най-малката. Дори и секса да не липсва, може определени елементи от него, които я карат да се чувства най-добре да са мираж и тя да ги търси на друго място.
Елементарното показване на обич също води до изневери. Знаеш, че човекът до теб те обича, но връзката ви е до толкова рутинна, че той иска по дефолт да знаеш, че те обича, но да не ти го показва...еми то в един момент писва-да обичаш, да обичаш, колко да обичаш, като не го показваш?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
За първото, нещо неможах да схвана. Дай пак. Ти какво си мислиш, че само момчетата изневеряват, а момичетата са кротки създани и само ви бягат подир г*за ли?Първоначално написано от Torn
За второто, едно е да говориш, друго - да чувстваш.
Толкова вярно! Бих си го сложила за подпис, ако не беше количеството знаци. Евала!Първоначално написано от MojoJojo88
Не съм..
Не мисля и да го правя, ако нещо не ми е наред и не ми дава това,
от което се нуждая човекът до мен, имам уста - мога да говоря.. : )
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Е хайде да се замислим защо,ами защото и момичетата имат чувства,сексуални влчения и всиччко друго заради което едно момче изневерява.Момчета приемате момичетата,като извънземни,моля ви се не сме чак толкова различни и ние сме хора все пак.![]()
Аз лично не бих изневерила на човека до себе си .. защото го обичам супер много. И дори не си помислям да изневеря, той ми дава всичко от което се нуждая.Според мен тези дето изневеряват не знаят какво искат от човека до себе си!
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
Ами .. ако не получават това , което искат ..![]()
Аз също не бих изневерила..ако съм пияна е изключение ;дд
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Съгласна съм. Била съм пияна като... гъз и разгонена като куче и пак знам какво правя и с кого (не) го правя.Първоначално написано от Me4encety
Базиках се бе хора..не го взимайте толкова навътре :Д Аз не пия![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Аз лично го направих това, защото на мен ми бяха изневерили ( при това не веднъж) и бях нещастна, самотна и се чувствах зле. В последствие разбрах, че те изневерите са си продължили. Е, вече не сме заедно....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ОМГ ... доста к*рвенско мисленеПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Най-често за отмъщение...
Изневерявала съм при липса на внимание, подкрепа , и при наличие на индиректен емоционален тормоз. Изневерявах тогава системно, то цялата връзка беше една мъка 2г. и половина.
После изневерих за рандомнес , един човек ми се видя интересен , просто проба.
Не се чувствам виновна по принцип, камо ли за това. Преди ми беше кофти де. Ама няма нищо смислено в това да се ограничаваш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от SisiStrange
so true![]()
>>DjBelev<<
Изневерявала съм, да и го правех не заради некачествен секс или недостиг на секс, а просто за разнообразие... но това беше отдавна, сега гледам да съм вярна.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Изневеряват щото могат и търсят някой който да ги нае6е много здраво. И не говорете глупости за съзнанието, пиянството и как нищо не бихте направили. Точно 2 капки от една вълшебна течност в питието са достатъчни за да правят с вас каквото си поискат и след тва нищо да не помните!![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Еми не но тва значи, че при всички положения изневерявате. Еднообразие, разнообразие нема угодия за вас а ???Първоначално написано от buzzzz