.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София

Защо изневеряват момичетата ?

Е момичета вие сте Ако сте изневерявали какво ви накара , а ако не сте кога бихте ?
    П.С. Не намерих такава тема , или просто не ме бива в търсенето
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    По същите причини, заради които изневеряват момчетата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    True,true.

Недостиг на секс,любов,еднообразие,раз ообразие и прочие.

В настоящето си положение, не бих изневерила! Държа адски много на човека до себе си и нищо не ми липсва. Не бих рискувала да загубя сериозен човек, заради някакво изкушение.

Иначе, главните причини за изневяра обикновено са: нужда от разнообразие, сексуално привличане от друг човек, липса на любов и т.н. и за двата пола

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    За момчетата ми е ясно Но по-тази логика да се няма доверие на момиче ли

Добре да погледнем от друга страна Ако казвате на момче че го обичате пак ли бихте му изневерили ?
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Голям фен Аватара на N1ksun
    Ест. че биха , хората са коварни създания .

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Torn

Добре да погледнем от друга страна Ако казвате на момче че го обичате пак ли бихте му изневерили ?
    Колкото и да обичаш човека до себе си, ако в един момент се усетиш, че връзката ви е зациклила толкова тежко и не получаваш това, от което имаш нужда, винаги е възможно да изневериш. После може много да съжаляваш, защото ти не си спряла да обичаш човека до себе си. Ако осъзнаеш, че си сгрешила изневерявайки, и се чувстваш гузна, не защото си изневерила на половинката си, а на човекът, когото обичаш, тогава обичта ти не е само на думи.

Една жена може да изневери поради много причини. Липсата на секс е най-малката. Дори и секса да не липсва, може определени елементи от него, които я карат да се чувства най-добре да са мираж и тя да ги търси на друго място.
    Елементарното показване на обич също води до изневери. Знаеш, че човекът до теб те обича, но връзката ви е до толкова рутинна, че той иска по дефолт да знаеш, че те обича, но да не ти го показва...еми то в един момент писва-да обичаш, да обичаш, колко да обичаш, като не го показваш?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

За първото, нещо неможах да схвана. Дай пак. Ти какво си мислиш, че само момчетата изневеряват, а момичетата са кротки създани и само ви бягат подир г*за ли?

За второто, едно е да говориш, друго - да чувстваш.

neeDaBosS <3 { }

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88

Колкото и да обичаш човека до себе си, ако в един момент се усетиш, че връзката ви е зациклила толкова тежко и не получаваш това, от което имаш нужда, винаги е възможно да изневериш. После може много да съжаляваш, защото ти не си спряла да обичаш човека до себе си. Ако осъзнаеш, че си сгрешила изневерявайки, и се чувстваш гузна, не защото си изневерила на половинката си, а на човекът, когото обичаш, тогава обичта ти не е само на думи.

Една жена може да изневери поради много причини. Липсата на секс е най-малката. Дори и секса да не липсва, може определени елементи от него, които я карат да се чувства най-добре да са мираж и тя да ги търси на друго място.
    Елементарното показване на обич също води до изневери. Знаеш, че човекът до теб те обича, но връзката ви е до толкова рутинна, че той иска по дефолт да знаеш, че те обича, но да не ти го показва...еми то в един момент писва-да обичаш, да обичаш, колко да обичаш, като не го показваш?
    Толкова вярно! Бих си го сложила за подпис, ако не беше количеството знаци. Евала!

Не съм..
    Не мисля и да го правя, ако нещо не ми е наред и не ми дава това,
    от което се нуждая човекът до мен, имам уста - мога да говоря.. : )
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Me4encety
    Е хайде да се замислим защо,ами защото и момичетата имат чувства,сексуални влчения и всиччко друго заради което едно момче изневерява.Момчета приемате момичетата,като извънземни,моля ви се не сме чак толкова различни и ние сме хора все пак.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Защо изневеряват момичетата ?

Аз лично не бих изневерила на човека до себе си .. защото го обичам супер много. И дори не си помислям да изневеря, той ми дава всичко от което се нуждая .Според мен тези дето изневеряват не знаят какво искат от човека до себе си!
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

Ами .. ако не получават това , което искат ..
    Аз също не бих изневерила..ако съм пияна е изключение ;дд
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Супер фен Аватара на Me4encety
    stteLii,това,че си пияна не е извинение! Не може да се оправдавате с това.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    stteLii,това,че си пияна не е извинение! Не може да се оправдавате с това.
    Съгласна съм. Била съм пияна като... гъз и разгонена като куче и пак знам какво правя и с кого (не) го правя.

Базиках се бе хора..не го взимайте толкова навътре :Д Аз не пия
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз лично го направих това, защото на мен ми бяха изневерили ( при това не веднъж) и бях нещастна, самотна и се чувствах зле. В последствие разбрах, че те изневерите са си продължили. Е, вече не сме заедно....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

еднообразие,разнообразие
    ОМГ ... доста к*рвенско мислене

Guest
    Най-често за отмъщение...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Изневерявала съм при липса на внимание, подкрепа , и при наличие на индиректен емоционален тормоз. Изневерявах тогава системно, то цялата връзка беше една мъка 2г. и половина.
    После изневерих за рандомнес , един човек ми се видя интересен , просто проба.

Не се чувствам виновна по принцип, камо ли за това. Преди ми беше кофти де. Ама няма нищо смислено в това да се ограничаваш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от interista8
    еднообразие,разнообразие
    Защо да е курвенско? Само мъжете ли се нуждаят от разнообразие?

neeDaBosS <3 { }

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

so true
    >>DjBelev<<

Изневерявала съм, да и го правех не заради некачествен секс или недостиг на секс, а просто за разнообразие... но това беше отдавна, сега гледам да съм вярна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Изневеряват щото могат и търсят някой който да ги нае6е много здраво. И не говорете глупости за съзнанието, пиянството и как нищо не бихте направили. Точно 2 капки от една вълшебна течност в питието са достатъчни за да правят с вас каквото си поискат и след тва нищо да не помните!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Цитирай Първоначално написано от interista8
    еднообразие,разнообразие
    Защо да е курвенско? Само мъжете ли се нуждаят от разнообразие?
    Еми не но тва значи, че при всички положения изневерявате. Еднообразие, разнообразие нема угодия за вас а ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си