- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Адрес?
Не знам къде точно да пусна темата. значи имам един приятел, който от няколко години живее в чужбина и спряхме някак да поддържаме връзка. Сега искам да му пиша, имам му адреса, но не съм сигурна дали още живее на този адрес. Телефони или някакъв друг начин да се свържа като фейсбук, скайп и т.н. нямам. Въпросът ми е има ли някакъв начин да питам някъде, де да знам, примерно в пощата.. абе някакво място да им кажа адреса, за да се провери дали още е на негово име, дали живее там.. хах, дано ме разбрахте.
Ем поразпитай близки и приятели, които го познават?![]()
Няма начин да се е изпарил !
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Точно това е проблемът, че няма кого да попитам.. аз съм единственият човек, който поддържаше връзка с него след като замина и освен роднините му от България, които ако по някаква голяма случайност срещна из града, никой друг не мога да питам..![]()
Няма ли начин той да ти се обади?![]()
емии надявам се да, но все пак..Първоначално написано от kitty02
Абе изпращай, ако си е сменил адреса, те ще го препратят до новия. (не знам защо си мисля че трябва да имат такава информация)
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
А защо просто не отидеш до роднините му щом се в един град и да им кажеш,че искаш да ти дадат телефон,Skype или адрес за връзка? За препращането на нов адрес леко се съмнявам,но може и да стане..))
Това с препращането не е особено надежден вариант. По-добре говори с роднините му.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз ако знаех как да намеря роднини нещо, щях да ги попитам.. обаче нямам идея къде живеят те, пък някои от тях са и от друг иградове..доста кофти![]()