- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да сменя Product Code на Нокиа-та си ???
Здр...
Телефона е Нокиа 5530 купих го миналата година юни месец от глобул..на изплащане(лизинга изтече тази година)но все още като проверявам в телефона със *#0000# ми излиза че няма ъпдейти,пък със v20.0.080 е супер смотано и бавно![]()
![]()
Та бях видял във едни форуми че си ъпдейтват фирмуера чрез смяна на кода...
Искам да знам как се прави,какви програми ми трябват и какви са рисковете да си прецакам тела???
Благодаря предварително
Искам секс до скъсссссване XD
Здравей,
Това става с програмата Nemesis.
Поздрави1ва стъпка инсталирайте приложението NSS и го стартирайте!
2ра стъпка свържете телефона си с PC suite и се върнете към NSS.
3та стъпка дайде меню scan for new device горе в дясно.
4та стъпка натиснете phone info след което дайте скан (в дясно от менюто за phone info и изчакайте няколко секунди.
След това намерете графа Product code обикновенно се намира в дясната половина на приожението и напишете съответния продуктов код за вашия модел телефон.След като сте изпълнили всичко до момента натиснете меню enable в дясно от графата за кода и дайте Write след няколко секунди сте готови.
Разбира сеВинаги има такава възможност
Не съм пробвал да въведа грешен продуктов код, за да разбера какво ще стане, но съм сменял на поне 7 нокии и до сега не съм имал проблем.
Поздрави
Всъщност като си смениш продуктовия код ще видиш че няма да можеш да си го ъпдейтнеш ако си го хакнал аз моя го ъпдаейтвам чрез хак и след това форматирам защото иначе не става.