Цитирай Първоначално написано от Auriss
Ох ,гномо скучни сте ми Само си чешете езиците и няма какво да се научи Хайде поне кажете нещо интересно ,вместо да си претегляте мирогледа

Негативното отношение е породено от пацифистките клишета-глупости от първия ти коментар...
Знаеш ли какво е пацифизъм ? Какво нередно виждаш - крайно любопитен съм да поясниш ?
Наясно съм ,че си още малък ,но все пак ми е любопитно едно нещо - симпатизираш на Нацистка Германия ,нали ?

Ти твърдиш,че хората се делят на добри и лоши.Аз не съм съгласен.
А какво е становището ти в такъв случай ? Не се делят ... или може би ги демаркираш по някакви други признаци / качества ?
Да,знам какво е пацифизъм-антивоенно движение,хората членуващи в него са по-познати като хипари.Не симпатизирам нито на него,нито на нацизма,но и нямам нищо против пацифизма.Неприятни са ми изказванията й,които за изсмукани от пръстите.Говори ми клишета,които мога да чуя по всяка една телевизия-"важна е вярата в доброто и справедливостта","прошката е най-великото чувство","хубаво е да погледнем през очите на Бог".Мога да изреждам още много.
1.Не е важна вярата в доброто и справедливостта.Вярата не променя нищо.
2.Прошката не е чувство,но дори да е то не е най-великото.Най-великите чувства са страхът и гордостта.Като стана въпрос за нацизъм-може би Хитлер щеше да е още жив,ако не го бе дострашало да се изправи пред съд,или може би гордостта му не му е позволила такова унижение.
3.Командото гледа през очите на Бог и според коментарите му съдя,че се вживява като ангел...И аз съм "гледал през очите на Бог"-молитва сутрин и вечер,рядки разговори с момичета,за да не ме помисли Бог за блудник...
А относно "добрия" и "лошия"-да,мисля че хората не се делят на добри и лоши.Не ги демаркирам,защото това не е математика-убийство=5 лева на бедните и седмица пост,звучи смешно!Причината да не деля хората на добри и лоши е,че просто не знам кой какво прави докато не съм около него.Това да делиш хората на добри и лоши е ниво "Трите прасенца"-вълкът е лош,защото иска да изяде прасенцата,а прасенцата са добри,защото...накрая го убиват!