.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

какво винаги ви е лпсвало в кафето до училище :))

хайде да измислим заедно, какво винаги ви е липсвало в кафето до училище... wifi ; ксерокс за снимане на пищови (естествено) ??? всякакви подобни... интериор, музика..

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Много мразя да ходя по кафенета

Безплатна дрога.

Guest
    Алкохол. не давали на ученици.. ми те губят аз си вземам от др място. по Тъпи кафенета подобни Не ходя!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    wi-fi, ксерокс, принтер, повечко маси, за да може да седнеш да пиеш кафе в свободния час примерно..че в нашто барче има 6-7 масички и като се разположат хора и няма къде да отидеш..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Chacho
    С тоя ксерокс ще става такава свинщина в кафето. Изсипва се "а" клас и 20 човека пищят да им преснимат листченцата, докато подскачат покрай останалите клиенти...

Направете го по-просторно и евтино. Може да вкарате няколко промоции на кафе+вода или кафе+сок примерно. Може да предлагате сандвичи (които, ако са по-евтини от училищните, сигурно ще се окажат вървежни).

Безплатни табла/шах/карти (с картите малко трудно). Може дартс да сложите, билиярдна маса, не знам с какъв капитал, пространство и помещения разполагате.

Наргилето е по-екзотично и не ви пречи да си вземете едно-две.

До моето училище (бившо) има едно кафе, което обира цялата гимназия през междучасията и останалата част от деня, благодарение на местоположението, простора (има към 30-на маси), интериора и музиката (през деня е повече поп и техно от радио, макар че най-вървежен е минималът). Общо взето заведението е постоянно пълно.
    Въпреки това, по-голямата част от оборота идва от вечерите, когато има някакви партита. Oldschool rap, караоке, retro, minimal. Имат си редовни dj-и, случва се да канят разни. 11-12 клас, както и неучащите хора са редовни вечерите и са с по-дълбоки джобове.

По едно време имаше и една-две телевизионни игри, на които се играеше, ако се добереш до джойстици.

В момента е сигурно най-успешното кафе в целия град.

PS: И по-добре си потърсете по-млад персонал.
    PS2: Горещо ви препоръчвам да не предлагате алкохол на учениците. Предполагам, че и вие сте на това мнение, но за всеки случай да си кажа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    хубаво кафе

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Красив персонал.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Мега фен Аватара на Colouring
    Не ходя в кафето до училище,хах. Книжарницата също е до даскало,така че ако имам да принтирам/купувам нещо винаги мога да отида и да си свърша работата.

Мега фен Аватара на xoxi
    Трябва да предлагате вкусни и разнообразни неща за ядене. Всякакви безалкохолни, кафета и такива глупости. Това най-добре върви при учениците.
    До моето училище има едно павилионче което е метър на метър, но сигурна съм печели повече от всички магазини и кафета наоколо взети заедно.
    Там ВИНАГИ има хора, независимо коя част на деня е, независимо дали са ученици или не. Просто 'готвача' е истински БОГ.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Моментите в него. Друго какво би ли липсвало в едно кафене ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^Смаилз от доста време преглеждам форума,до сега не съм писал,но реших да напиша специално заради теб.Защо на всяка тема отговаряш с пълни клишета?На нито една тема не съм те видял да отговориш нещо различно от поредното клише..Например,ако хората имат проблем с момичетата/момчетата казваш ,буди себе си.Ако хората имат проблеми с родителите си,поговори с тях и така нататък.Защо пишеш едни и същи работи във всяка тема..

Например плодове.Някой хора от недостатъчно приети витамини припадат.Аз лично съм ЗА... Който иска да ме мисли за зубър(защото подпомагат мозъчната дейност)или някаква сдухана.Не ми пука особено.А който е с мене ЕВАЛА

[i]М, всичко си има.. те кафетата са 3 ;д
    City Caf
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на someonerandom
    Джаги, билярдна маса,дартс.
    Достатъчно маси и пространство
    Да има музика
    Нещо,което винаги ме отказва да ходя в дадено кафе/бар е дразнещ,неприятен и злобен персонал,така че ако няма да си го работите вие,внимавайте кого наемате.
    Наргилетата също не са лоша идея,доста хора ще миинават да разпуснат след часовете.
    Също така,не знам доколко е възможно,обаче определено ще има повече успех,ако не отказвате алкохол на непълнолетните(не да им давате да се отрязват при вас в голямото,обаче 1 бира примерно е добър вариант...)И в такъв случай също ще имате посещения и след часовете.
    Другото вече си е рутинно-хубаво кафе,сандвичи,не прекалено високи цени и т.н...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

По приятна обстановка.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Дългата опашка.. ии якото нагъване на хамбургери после

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Принтери и ксерокс в кафе нещо не ми се връзва, трябва да е доооста голямо помещение, иначе е голяма вероятността постоянно да се сблъскват посетителите.

- Приятна музика: dance, house, r'n'b, hip-hop задължително трябва да има
    - Значително богат асортимент от продукти: безалкохолни, кафета, може някакви сандвичи
    - Повече маси и места (особено, ако има повече ученици)
    - В случай, че помещението наистина е голямо - може и билярдна маса, дартс, карти (както по-горе предложиха другите)
    - Може да не сте много съгласни, но наистина е на печалба, ако давате алкохол на учениците. Тва не означава непременно да се напиват като свине, но е в полза за вас. (И естествено, ако училището е гимназия/СОУ, а не някакво основно)
    - Интериорът да е приятен, раздвижен
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на iiordanova
    Wi-fi ми липсва.
    Ксерокс има в книжарницата на училището.
    И всичко друго го има в кафенето до училище,магазинчетата и т.н.

Град
    Пловдив
    Когато отида в кафето срещу училище , винаги ми мирише на препържено и на гранясало, не знам от къде .... Така че .. липсва ми аспиратор и добра вентилация
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Сладолед през зимата

Мега фен Аватара на Chacho
    И юргани през лятото
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

И мартенички през есента.

Обаче наистина се замислете за персонала, да е по-дружелюбен и т.н.
    Също, както казаха по-горе, по-голямо разнообразие. Ако предложите нещо, което го няма наоколо, ще е супер. Пример - край бившото ми даскало има магазинче за руска кухня - продават биляши, пирожки, дюнери с фалафел и т.н. През голямото е винаги пълно там.

Супер фен Аватара на Runaway11
    На мен ми липсват плодовете...ако има 2-3 вида плодове, които да се продават на бройка ще е супер..Друго - пространство, повече маси, също така не казвам от личен опит, но знам, че е така ще е яко ако има нещо като пържени картофи, скара и такива неща..в бившото ми даскало имаше и много ги копуваха

Също така стола беше пълен..продаваха много видове сандвичи, принцеси с кайма и някакви дюнери май

Хубави сандвичи които се правят пред очите ти, Wi-Fi, Готин персонал, Цигари на непълнолетни, Фрешове, плодове, сладкиши, желирани бонбони, чипсове и сякви такива боклуци купувани от учениците.

Приятелите слушат, това което казваш. Най-добрите приятели слушат това, което не казваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си