.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на Chacho
    Ок, хора, надали ще излезе кафене-супермаркет. Повечето училища имат лавки, там има достатъчно желирани бонбони и подобни щуротии. По-скоро ще е добре политиката на кафето да позволява да внасят храна отвън.

Ако се уредите да продавате цигари обаче ще избиете рибата. Сигурно съм тичал стотици пъти от кафенето до магазина, за да си взема. Адски досадно е.

И все пак основните неща са по-ключови - дизайн, чистота, аспирация, обслужване, цени, музика. Ако не са на ниво, никой няма да ходи в кафето, пък липса на чипс или наргиле може да се прежали. Хайде да потръгне бизнеса, да се закрепят нещата и тогава доукрасявайте. Можете да си правите пресмятания за вбъдещте, но давайте с малки крачки.

PS: А тайна ли е къде ще е кафето?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ок, хора, надали ще излезе кафене-супермаркет. Повечето училища имат лавки, там има достатъчно желирани бонбони и подобни щуротии. По-скоро ще е добре политиката на кафето да позволява да внасят храна отвън.

Ако се уредите да продавате цигари обаче ще избиете рибата. Сигурно съм тичал стотици пъти от кафенето до магазина, за да си взема. Адски досадно е.

И все пак основните неща са по-ключови - дизайн, чистота, аспирация, обслужване, цени, музика. Ако не са на ниво, никой няма да ходи в кафето, пък липса на чипс или наргиле може да се прежали. Хайде да потръгне бизнеса, да се закрепят нещата и тогава доукрасявайте. Можете да си правите пресмятания за вбъдещте, но давайте с малки крачки.

PS: А тайна ли е къде ще е кафето?
    +++
    За мен много е важно да има добър аспиратор ( в кафето ,в което ходя през зимата на до даскалото,като излезем миришем на тостер...;х уж сега сложиха нови де) ...да е чисто,да няма мухи и т.н.;д ( има си специални ''неща'' ;д за тях) .Идеята за цигарите е наистина добра,но по-добре да се продава само на бройка,защото ако ви хванат е гадно ;х А и винаги чисти пепелници
    А и неща като кетчуп и майонеза да се съхраняват в хладилник...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Абе тия цигари и алкохол на непълнолетни не са оферта. Един път трябва да ги пипнат и ще им пресушат оборота. Ако продават на осмокласници ще се обади, иначе безотговорната, гражданска съвест на някой клиент (даскал например) и ще сигнализира.

И като заговорихме за съвест, хубаво е да ви е чиста съвестта пред ХЕИ по всяко време и не е лоша идея да си държите персонала по-изкъсо за това.

Телевизор за мачовете. Всъщност е хубаво да имате два телевизора, така че ако съвпадат, да можете да излъчвате и двата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Уча на кънда-мънда, уж елитно даскало, ама на края на града. Имаме две лавки, нито едно кафе, където да можеш да седнеш на спокойствие.

Промоциите са добра идея. Голям избор от напитки за зимата, не само един вид кафе, а примерно капучино, мокачино, 10-тина вида чай..

супер идеи, за които дори и не се бяхме сетили... ще се опитам да приложа голяма част от тях ... иначе кафето ще е в гр. Благоевград... и мислим да наблегнем на младия персонал и музичката... ако потръгне нормално може и да ви кача и някоя снимка да дадете мнение )))
    Мерси мн за предложенията ))

Тука имаше промоции на кафе със сок, 2 бири с пуканки, кафе и минерална вода.

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Че е до училище
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    музика - поне това държа да е приемливо
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на eminemfenka
    ПРОСТРАНСТВО !!!!!
    ла-ла-ла

Винаги ми е липсвало кафенето до училище.

1.
    Цитирай Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
    Безплатна дрога.

2. Абе, ей! Все ви липсва нещо на вас. Ебати, дискотека ли искате да има в даскало? Не стига, че половината пубери са ебати издънките, пък и държавата да им изпълнява прищевките. Вие на даскало ли отивате или на купон, ебати!
    Липсва ви музика? Нали си имате си мп3-ки, айподи, телефони, уокмени и тн! К'ви са тия лиготии и небивалици?
    Не стига, че въпреки забраните във всеки павилион, 'дето е по близо до учебно заведение, се продават алкохол и цигари на келеметата, ами им и липсвали... Айде, моля ви се!

Аз в бюфета ( ) на наш'то училище не ходя, 'щото е гнусно и скъпо.
    Достатъчно ми е цените и хигиената да станат на ниво, другото сама мога да си го осигуря.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    1.
    Безплатна дрога.

2. Абе, ей! Все ви липсва нещо на вас. Ебати, дискотека ли искате да има в даскало? Не стига, че половината пубери са ебати издънките, пък и държавата да им изпълнява прищевките. Вие на даскало ли отивате или на купон, ебати!
    Липсва ви музика? Нали си имате си мп3-ки, айподи, телефони, уокмени и тн! К'ви са тия лиготии и небивалици?
    Не стига, че въпреки забраните във всеки павилион, 'дето е по близо до учебно заведение, се продават алкохол и цигари на келеметата, ами им и липсвали... Айде, моля ви се!

Достатъчно ми е цените и хигиената да станат на ниво, другото сама мога да си го осигуря.
    В кафето ДО училище, мацка, не вътре. Ква държава те гони?

Учениците в 12 клас са на 18, какво им пречи да имат ако ще и стриптийз бар до училище?

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    1.
    Безплатна дрога.

В кафето ДО училище, мацка, не вътре. Ква държава те гони?

Учениците в 12 клас са на 18, какво им пречи да имат ако ще и стриптийз бар до училище?
    Пишейки "във", исках умишлено да преувелича. Не знам как не схвана.
    Големите междучасия са по около 20-30 минути макс, така че не знам за какво са ви джаги, билярд, дартс и други глупости в кафенето до училище. След като свършите даскало, си ходете ако искате и на бардак. Ама "до" училище да го има т'ва, е тъпо. Защото във всеки нормален град си съществуват места за забавление. Нищо не ти пречи след часовете да си вдигнеш гъза и да си играеш билярд, колкото ти душа иска.
    А държавата я намесих заради музиката, която искате в лавката. В колко училища има колони извън стаите? В малко. И т'ва едва ли е защото държавата е решила да им направи подарък, а защото учениците са си събирали пари. Има и изключения, предполагам.

Не схванах, щото продължаваш да говориш за музиката в училище. Кой я иска на лавката?

Тея, които ще бягат от часовете, ще отидат и до училище, и на п***а си майна, щом са решили. Идеята е, че като е до училище, там ще ходят учениците от училището, след часовете примерно. Не знам до колко училища има кафенета, до нашето имаше и си бяхме все наши хора. Имаше ги всички тези екстри и привличаха много клиенти. Даскалите също ходят там, защото е близо и приятно, а няма какво друго да правят като имат дупки в часовете. Учениците като губят часове, също тичат там.

Има хиляда причини да се ходи в кафето до училище и който е по-хитър (като авторът/ката) ще се възползва от това. Не става на въпрос за нещо обвързано с даскалото, а да има заведение отсреща, сеш' ли се?

Божеее, стори ми се, че някой е написал, че иска музика в лавката, и зат'ва писах цял роман. Моя грешка.

А за кафенетата околко училище съм тотално несъгласна принципно.
    Ако искаш да разпускаш след даскало, отиваш в определените за целта места.
    За мене т'ва са лиготии- хем кафене, хем игри, хем наргиле, хем кльопачка, хем готина музика, пък и под носа ти...да не пъплят хлебарки в кухнята и да поздравяват продавачите без да ме лъжат на дребно с рестото ми е напълно достатъчно. Тука се кроят ебати мащабните планове, ама ако не са наред уж дребните неща...

Е проблемът е, че е по-голяма инвестиция и стократно повече заетост, но всеки гледа най-удобното.

Защо да ходиш до магазина за зеленчуци, после до захарните изделия и накрая до винарната, като можеш да се отбиеш до Кауфланд?

Ако са повече помещения може да стане много добра комбинация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си