.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Няма по-хубаво нещо от...

довършете изречението като смисъла е в Ебането.
    Кое е най-хубавото нещо за вас в секса ?
    За мен това е да усещам целия му хуй в путката си, да пулсира целия вътре в мен,обожавам чувството. За вас кое е ?

Голям фен Аватара на Naik1
    0т това да чета некадърно написани простотии. Като си представя как момиче казва това, ккоето си написала, ми става много кофти
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Здравейте, няма да се задълбочавам, но да ви кажа засега не съм имала никакви по-интимни контакти с момче...нищо по-така нали се сещате...без орална, даже не съм се натискала сериозно с момче...и ест не съм правила секс..целувала съм се с език,но няколко пъти... на 18 съм. Тук гледам разни на по 14 се оплакват,че не са правили секс,а аз съм вече дооста по-голяма. Приятел от много време не съм си имала. А не мисля,че имам някакви проблеми. Нормално, добре изглеждащо, симпатично момиче съм , приятелите ми ми казват,че съм красавица даже, (със сини очи съм и наистина изглеждам добре и по мое мнение), та така де...чудя се-не ми е дошло времето или какво? Но хормона си е хормон,знаете как е...не съм се влюбвала,апсурд... Та къде ли е проблема и дали скоро ще е промени... Мн ли съм изостанала? Всмисъл, мен вече ми се прави,ама като няма с кого !
    By: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3513710
    Тейй тоо...до 18 години държано на въжи после...не може се запре дет се пее...деградация
    По темата:Няма по-хубаво нещо от това да разбереш ,че приятелакта ти ще ти пусне
    Това за мъжете е нещо голямо

Мега фен
    Град
    <3
    Айде ще се видим пак като си оправиш начина на изказване.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си