- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- относно обезкосмяването около половия орган
Така, аз съм нов в този сайт, но незнаех каде да се обърна. Става въпрос за окосмяването около гениталиите. Та на 16 години скоро ми беше 1-вия секс само че момичето не беше много очарована от моето окосмение... смисъл преди това се бях избръснал, но винаги имам този проблем че немога да се обръсна гладко остават някакви косми за което ме е срам. Кажете вие как се обезкосмявате около члена ви, дайте някакъв съвет, кой метод е най добър и не ми трябва да хода на лазерни процедури :Д
Боли много тая кола маска беееееее!![]()
![]()
Пробвай със самобръсначката на контра, малко сърби първите пъти, ама става гладко !
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Еми аз лично не могаПървоначално написано от Me4encety
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Вие сте луди бре каква е тая кола маска там е супер нежно място незнам как издържате .....
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Мъжкият праг на болка е по-нисък от женския
Търпим, като искате гладко, кво да правим![]()
По темата: Ако те е страх толкова много от колата, си вземи някакъв крем и ги махай с него... макар че за мен ефекта от тия кремове е същият като от бръсненето.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
^да ,ама с крема ще е гладко без да го сърби
Hostis Honori Invidia
Силен пол ,ама и теб да те ритнат в топките (знам чче не си момче) не знам в какъв пол ще станеш . Не случайно е най-слабото място при мъжете .Първоначално написано от Me4encety
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Е те космите са по скротума, нали? Не са по пениса.Първоначално написано от Me4encety
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
със самобръсначката дори и на контра не мога да го направя гладко, трябва да си играя доста време.... а тия кремчета от каде мога да си ги закупя. И да голем проблем е при мене окосмяването.... иначе благодаря за отговорите
Как разбра, че мацката не е очарована?
По погледа сигурноПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Gillette Fusion Power + топъл душ преди това,няма да усетиш нищо и за 5 минути БУКВАЛНО ще си гладък като бебешко дупе![]()
Чакай сега...Ти си се бил обръснал, но са останали съвсем малки косъмчета и момичето не е било очарована от тях или на места е обръснато на места не? Не знам какво очаква при положение, че тези косъмчета за 24 часа вече за наболи след бръснене.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.