.
Отговор в тема
Страница 171 от 266 ПървиПърви ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 251 до 4 275 от общо 6627
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от December Виж мнението
    Знам,че не му е тука мястото,но и без това заговорихте за растеж на вежди.Имам питане.
    Дали е възможно да ми пораснат вежди където по принцип нямам още от както съм се родила? Имам много гадна и несиметрична форма на веждите,която ме дразни супер много. Започнах да си слагам бадемово масло на веждите и доста бързо ми порастват където по принцип си имам косъмчета,но там където искам по-нагоре няма. Но го правя отскоро и се опитвам да не губя надежда.
    А случайно да си е накарал веждите да растат където по принцип няма?Съвети.

Съжалявам за спама >.<
    http://i.imgur.com/BR9ng4H.jpg?1?6971
    Освен с чесън да пробваш друго не се сещам, но не съм сигурна дали ще се получи.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    ТИ нормална ли си? Харесвам се така, какъв ти е проблема?
    Ядосвам се, 'щото не си грозна, симпатична си, а с тия вежди направо не си за пред хора. Изпаднах в потрес. И само не ми казвай, че се харесваш, сигурна съм че не е така, ама успокоявай си се, зор ми е

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Ядосвам се, 'щото не си грозна, симпатична си, а с тия вежди направо не си за пред хора. Изпаднах в потрес. И само не ми казвай, че се харесваш, сигурна съм че не е така, ама успокоявай си се, зор ми е
    Погледни си логиката. Как според теб ще излизам навън така, дори снимки ще си правя и няма да се харесвам? Успокоявай си се ти, тоя език си го дръж вкъщи, хубаво възпитание имаш. Щом се правя така, следователно се харесвам може би? Ненормална работа.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...08243181_n.jpg
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Зайче..
    Сега разбирам какво има предвид майка ми, като ми мрънка, че си скубя сама веждите и ще ги разваля. Картинката с твоите вежди е ужасна и наистина ще си взема поука на чужд гръб този път.
    Поне като ще си ги рисуваш иди да ти направят перманентен грим. Хем няма да се занимаваш всеки ден, хем няма да си ги правиш грозни като бързаш. ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Погледни си логиката. Как според теб ще излизам навън така, дори снимки ще си правя и няма да се харесвам? Успокоявай си се ти, тоя език си го дръж вкъщи, хубаво възпитание имаш. Щом се правя така, следователно се харесвам може би? Ненормална работа.

Нема кво да ти говорим повече, не стига че си смешна, ами и глупава. Говорим ти за добро, ти пак се правиш на велика.
    Както казах харесвай си се ... и внимавай с речника, нещо ме издразни.
    Аре Амиго!

Говорим ти за добро
    Голямо добро, ще отидеш в рая за него и ще си точно до Майка Тереза...

Супер фен Аватара на girl91
    Тук веждите ти са много добре и подхождат на лицето ти

Мега фен Аватара на December
    DisappointedDreamer мерси,и ти ^^.И имаш много хубав тъмблр ;д

Ще пробвам с чесана в скоро време, мерси за идеята.Помня преди братовчед ми си правеше някаква маска с чесън против косопад и имаше резултат,така че имам малко надежда. Само ме е страх да не ми пари.Ще видим...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от December Виж мнението
    DisappointedDreamer мерси,и ти ^^.И имаш много хубав тъмблр ;д

Ще пробвам с чесана в скоро време, мерси за идеята.Помня преди братовчед ми си правеше някаква маска с чесън против косопад и имаше резултат,така че имам малко надежда. Само ме е страх да не ми пари.Ще видим...
    Възможно е да ти пари, да. Пробвай със стимуланта на Икаров - мисля, че би помогнал.

Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    Голямо добро, ще отидеш в рая за него и ще си точно до Майка Тереза...
    Бе я се скривай пък ти някъде пхбахбвхаб

Много смислено, браво.

ейййййййййй стига се кълвахте вече,не се дразнете за глупости нали форума е за споделяне на инфо не за нападки,

Нема кво да ти говорим повече, не стига че си смешна, ами и глупава. Говорим ти за добро, ти пак се правиш на велика.
    Както казах харесвай си се ... и внимавай с речника, нещо ме издразни.
    Аре Амиго!

Колко си забавна просто.
    Преливаш от простотия и малоумие.
    Girl91, тук са ми естествени,
    може и да се реша да ги пускам пак

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Възможно е да ти пари, да. Пробвай със стимуланта на Икаров - мисля, че би помогнал.
    Чесънът пари, ама не е болка за умиране. То това е идеята - да раздразниш кожата и да предизвикаш растеж на косми. Аз си изстисквах по едно време, ама ми беше твърде досадно и спрях. Иначе имаше някакъв ефект, но за две седмици няма да стане. А аз може нататък да пробвам само да си го втривам.
    На Икаров маслото не мисля, че ще ти помогне да пораснат където нямаш по принцип, но не знам.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Чесънът пари, ама не е болка за умиране. То това е идеята - да раздразниш кожата и да предизвикаш растеж на косми. Аз си изстисквах по едно време, ама ми беше твърде досадно и спрях. Иначе имаше някакъв ефект, но за две седмици няма да стане. А аз може нататък да пробвам само да си го втривам.
    На Икаров маслото не мисля, че ще ти помогне да пораснат където нямаш по принцип, но не знам.
    Ми не знам колко може да пари, щото не ми е дотрябвало и съм пробвала, но казвам, че ако е чак толкова досадно и противно, може да пробва по друг начин.

Честно да ви кажа, когато си пусках веждите и ги търках всяка вечер с чесън, веднъж не съм усетила да ми пари, странно.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро

айде на зелките

вие с тия вежди напрао се шокирахте отвсякъде ... да не е напразно мнението "Бадемово масло" също помага за растежа преди време кат бях си прецакал едната вежда ми помогна.

да не е спам: http://prikachi.com/images/447/7107447s.jpg
    Азис - Хоп [music]

И преди си бяхте глупави в тоя форум, ама сега направо сте минали всичките граници, поздравления.
    Зелке, можеш тихо и кротко да си слушаш Азис и точно мен да не ме занимаваш с грамотните си изказвания.
    И честита Баба Марта на всички!

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...33205841_n.jpg

Мега фен Аватара на Rabalka
    И преди си бяхте глупави в тоя форум, ама сега направо сте минали всичките граници, поздравления.
    Зелке, можеш тихо и кротко да си слушаш Азис и точно мен да не ме занимаваш с грамотните си изказвания.

Супер си и што им обръшташ внимание те са тук всички прикрасни

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Супер си и што им обръшташ внимание те са тук всички прикрасни
    Защото всичко им се свежда до едни вежди, форма и плътност. Аз се старая да изглеждам добре за себе си, не за другите. А пък, ако искате си мислете, че с тия мисли ''се успокоявам''. Дразня се на хора, които мислят, че непременно другите трябва да ги харесват. Аз не съм от тях, съжалявам. ^ Много си сладка!

Мега фен Аватара на Rabalka
    Да го духат штото явно имат и комплекси дето си ги избиват по форумите

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21

Петя, веждите тук са ти още по-зле. Още повече, че не са еднакви. УжасТ.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Оставете момичето,тя си се харесва с такива вежди като на Урсула

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си