.
Отговор в тема
Страница 227 от 266 ПървиПърви ... 127177217223224225226227228229230231237 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 651 до 5 675 от общо 6627
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ...
    Значи говориш празни приказки, щом не можеш да се аргументираш. Не, че не беше ясно.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Мнението ми е смотано защото? Не се измъквай без аргументи всеки път.
    ти да не смяташ че е длъжна да се обяснява на всеки мазен нещастник с женствени наклонности
    който иска ще се обиди, който не е малък човек като теб няма да се обиди

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    който не е малък човек като теб няма да се обиди
    Тогава що подскочи като ощипана госпожица, като казах, че хората, които се кефят на Слави, са идиоти?
    Малък човек
    малък човек

ти да не смяташ че е длъжна да се обяснява
    Адвокатстваш на празнословието. Можеш ли да станеш по-абсурден? Никой не ви кара да говорите, като не можете/не желаете да се аргументирате.

Мега фен Аватара на galaxy29
    жалко, че това го пишеш сериозно, а не е сарказъм към пантерата.. ;/

Супер фен Аватара на paradosou
    ъм, а за мен е спряло да говориш, че ти дреме на п**** и всеки коментар да ти завършва с ;/

Харесва ли ти да се правиш на тъпа?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Адвокатстваш на празнословието. Можеш ли да станеш по-абсурден? Никой не ви кара да говорите, като не можете/не желаете да се аргументирате.
    Мисля да ти дам няколко аргумента като за последно- мазен си, мазниш се на всеки профил що е пускал женска снимка, абсурден си- казваш ми да не се занимавам с теб когато аз не се занимавам с теб а ти в същото време си правиш много други профили и мипишеш лични съобщения, това наричам аз абсурдно, по- скоро женствено. Във форума си нон-стоп и пишеш на всеки навсякъде какви ли не абсурди. Имаш грозен вкус за женски полови органи. Натрапваш се където си нежелан, ти затова се натрапваш, защото си нежелан. Най- големия ти абсурд когато те обвиниха в многопроилстване и писа нещо че не ги развиваш -откачалник1 ти да не играеш Diablo или Heroes че да развиваш профили. Тея работи се отнасят и за мазната кучка, не може да казваш че уикипедия е адската смехория и там всеки си пише измишльотини и тъпизми а в един следващ момент да даваш сама примери от там и друго да визираш профил в уикипедия като нещо много значимо и възвишено, просто е смешно как си противоричи ти и тя и колко сте абсурдни, относно шоуто не съм подскочил просто исках да се скараш с мен защото шоуто на Слави си е ок като цяло и ти явно си падаш по шоуто на фики, в такъв случай има за кво да спорим.
    Ей затова галаксино няма смисъл да се обясняваш на смотаняци, щото е загуба на време

^ Написал съм едно и също съобщение на целия форум, ама ти си се чувствай специален щом искаш. Другите абсурдности няма да си правя труда да ги коментирам. Не знам как успяваш, но постоянно вдигаш нивото на неадекватност до все по-завидни висоти.

Град
    Sofia
    Не, не съм казвала, че пише само грешни неща. Измисляш си. Безпроблемно мога да ти намеря статия, в която пише, че е нормално хората да имат по 3 бъбрека или 2 мозъка.
    Нито че е значимо да имаш страница. Пак си измисляш.
    Цитирай тези ми думи

За протокола: даже не знам кой е Фики
    А Слави отдавна се изчерпа и започна да проповядва и натрапва своите политически възгледи, затова не го харесвам вече.

Нареждаш като селски бек.

Повече от фен Аватара на Данита
    Пускана в друг раздел:
    http://www.img-share.eu/f/images/84/28OOZLOG.jpg

да не сте роднини с рабито

Град
    Sofia
    Да викнеш майстор, да ти оправи мазилката до вратата )

виндизел е човекът, ама вече не влиза.. ;/

Повече от фен Аватара на Данита
    да не сте роднини с рабито
    Ти май наистина само гледаш да се заядеш с някого! Не я знам коя/кой е рабито ама и като ти гледам снимките ....

anonymous708973
    Guest
    Бтв, задникът на Рабалка, ако е такъв, какъвто е на снимката, с тази дефиниция между крак и дупе, означава, че е мега трениран, за което трябват много усилия и е похвално; друг е въпросът, че не ми се вярва да ги е положила тези усилия.

Въпросът ми към Данита - девойче, като ти е студено, за да излезеш навън с късите дънкови панталонки, защо не си обуеш дълги вместо къси + чорапогащник?

жалко, че си тъпа пикла, която не проумява колко е важно всъщност това.
    и сарказъм умеят да проявяват само интелигентни хора, т.е. ти автоматично отпадаш от групата на владеещите го.
    млък сега.

:д кагто кашеж ;/

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Мисля да ти дам няколко аргумента като за последно- мазен си, мазниш се на всеки профил що е пускал женска снимка, абсурден си- казваш ми да не се занимавам с теб когато аз не се занимавам с теб а ти в същото време си правиш много други профили и мипишеш лични съобщения, това наричам аз абсурдно, по- скоро женствено. Във форума си нон-стоп и пишеш на всеки навсякъде какви ли не абсурди. Имаш грозен вкус за женски полови органи. Натрапваш се където си нежелан, ти затова се натрапваш, защото си нежелан. Най- големия ти абсурд когато те обвиниха в многопроилстване и писа нещо че не ги развиваш -откачалник1 ти да не играеш Diablo или Heroes че да развиваш профили. Тея работи се отнасят и за мазната кучка, не може да казваш че уикипедия е адската смехория и там всеки си пише измишльотини и тъпизми а в един следващ момент да даваш сама примери от там и друго да визираш профил в уикипедия като нещо много значимо и възвишено, просто е смешно как си противоричи ти и тя и колко сте абсурдни, относно шоуто не съм подскочил просто исках да се скараш с мен защото шоуто на Слави си е ок като цяло и ти явно си падаш по шоуто на фики, в такъв случай има за кво да спорим.
    Ей затова галаксино няма смисъл да се обясняваш на смотаняци, щото е загуба на време
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Очаквах снимки.
    На :
    Някой да ме обиди и да се свършва със спора
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...32dee908d93c07

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Слави е мн голям, всички знаете И сте слушали негови песни, к'во се правите, та чак и в спорове влизате

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Очаквах снимки.
    На :
    Някой да ме обиди и да се свършва със спора
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...32dee908d93c07
    Много ти е мръсна палитрата

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Имаш право. Омацкана е. Сега имам нова.
    Аз харесвам песните на Слави, но личността не я познавам от близо, че да имам въобще мнение по този въпрос.

Мега фен Аватара на skatew
    ся се връщам от град Трън на бачкане бях и най-якото е тва да ти е гледката от балкона като се събудиш и си пиеш цигарката и пушиш кафето
    трябваше да споделя :Д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    Sofia
    песните на Слави, но личността не я познавам от близо, че да имам въобще мнение по този въпрос.
    Една приятелка, която се движи в подобни среди, беше казала, че в някакво заведение са седяли на една маса и ѝ казал: "я си оправи Р-то, тогава да ми говориш" Беше много възмутена, защото е свикнала да ѝ ходят по задника.

Ку-ку Бенд свирят адски добре, рядко нещо може да им се опре.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Имаш право. Омацкана е. Сега имам нова.
    Пак същата ли си купи? От онези китайските ли е или на BH cosmetics? И аз имам подобна ама не е нещо, което бих купила повторно :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си