- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
о, благодаря ((:
http://prikachi.com/images/855/6159855S.jpg
Всеки с вкуса си, само не разбрах защо плюете всяка, която не е като препечена филийка. Аз пък харесвам бяла кожа.
Пределно ясно е , че "щом си пуснал снимка, ще търпиш критики", ама има разлика дали си пускаш фейса всяка седмица в темата, та да те запомнят хубаво, ако не са, или си пускаш снимка от повод, веднъж на високосна. Поне на такива снимки си затворете устата, вместо да скапвате настроението на човека. Гаднярско е някак.
Последно редактирано от therichbitch : 05-28-2013 на 15:40
Бе ти още ли си тука? Иди почети малко, че определето ти е нужно и върви се обслужвай при циганките на магистралата.
На коштрамба не ѝ се сърдя. Прическата и аз не я харесах и затова не бях с нея на бала, това беше пробната. За червилото обаче не съм съгласна с теб, аз се харесвам с него.
Сиско е както винаги невероятна!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Аз го направих като приятелски съвет тактично , а ти нападна , добре тогава , аз къде се обслужвам ти не се притесняваи , във всеки случай няма да е при такава като тебВиж другите младежи как ти написаха че прическата ти е тип телевизор и барем да се усетиш каква е цялостната картинка , ама ти си знаеш твоето
Успех ти пожелавам в социалния живот , щото като гледам освен момичетата на никой друг не се харесваш
И цялата тая работа с японците е пълна позьорщина , да копираш някой и да се правиш на фен-гърл тва е мноо смешно и жалко
След година като ти дойде друга мода и като ти писне да си в сегашния образ ще си кажеш боже ква бях тъпа , тогава сигурно ще почнеш да се вживяваш на индианка , да носиш перо и да живееш в шатра![]()
^ ^Явно не разбираш какво значат думите "приятелски" и "тактично".
maDamn
Напротив, не си познал. Аз я намирам за адски мила и сладка. Нали знаеш,че е най-важно тя да се харесва,щом тя се чувства добре,кои сме ние да и казваме каква е. А и нейните интереси към японската култура не са от днес или вчера, а отдавна!
maDamn
Адски мила и сладка съм докато някой ей такъв малоумник не ми изскочи. Разбрах, че не ме хареса - няма нужда да ми го повтаряш 100 пъти. Ако пък се ядоса, че двама души са ми казали нещо мило - прав ти път. Бъди разумен и не се занимавай повече с мен.
И всяка "мома" на бала си има право да е принцеса! Кой си ти, че да казваш кой може и не може. Всеки тактичен човек би казал на едно момиче, което се е постарало да изглежда на бала си добре, че е хубавица. Но явно възпитанието ни е различно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И от кога казването на думата малоумник е същото, като псуване, като каруцарка?По-добре спри, защото се излагаш само...
Последно редактирано от strawberry88 : 05-30-2013 на 12:10
Отказвам се...позьорщина щеше да е ,ако нямаше и грам идея какво прави. Момичето се интересува и знае културата им,това е хоби,интерес,а не позьорщина.
maDamn
^^^Спри да се излагаш и да си даваш НЕкомпетентното мнение за всичко. Не си интересен, даже взе да ставаш досаден. И да, малоумник си, интелигентния човек казва веднъж и толкова, а не като папагал да повтаря едно и също. Hayashi, страхотна си не му обръщай внимание, не си заслужава.
От няколко дни ти чета постовете и се чудя наистина ли се смяташ за интересен? И все ги подминавам, защото не си. Ама вече наистина дразниш, на всяка манджа мерудия. По цял ден виси в подфорум с предимно женско присъствие и се прави на специалист...няма такава смешка.
И ако в реалният живот си толкова смотан и ползваш такава тактики за "свалки"..разбирам защо прекарваш толкова време тук.![]()
Последно редактирано от Goddess : 05-30-2013 на 12:31
Муаааааааааааааааааахахах а добре засегна ме признах , сега се уплаших и ще спра да пиша да не се "излагам" пред БОГИНЯТА на форумното пространствоГлей ся първо откъде знаеш това свалка или не е ? Свалка във форума малко трудно става . И повечето от нещата които ги пиша не виждам къде им е специалитета , ти си мислиш че пиша да се правя на интересен пред женското пространство ли ?
Няма нужда да се правя на интересен понеже съм такъв
Не се рекламирам , ти го правиш понеже ми се кефиш
Я кажи кога ще правим споиката
П.С. знаеш ли кое ме кефи повече от едно тъпо момиче ? Тъпо момиче със самочувствие
![]()
Последно редактирано от valentão : 05-30-2013 на 12:57
А знаеш ли кое мен ме кефи повече от тъпо момче?Тъпо момче, което се мисли за забавно и интересно.![]()
Смотаното си е смотано.Радвам се, че се кефиш на тъпи момичета, такива ти и прилягат. И така, няма да отговарям повече на твои постове, защото както казах, не си ми интересен. Предлагам и другите да не му се връзвате, както виждате е...смотан!
![]()
Еми да такива ми прилягат наистина , затова и имаш интерес и си възбудена от самата мисъл да те опложда грубиян като мен![]()
Смотан може да се тълкува от много гледни точки , примерно може да е че съм нестандартен и готин
между другото аз се мисля за тъп за разлика от теб понеже критерия ми е висок и се сравнявам с наистина умни хора , а ти понеже се мислиш за умна в обкръжението ти , правиш сравнение с идиоти и над тях изпъкваш.сега не очаквам да си признаеш понеже ще излезе че си насрала , но пък знай че има и хора които забелязват тия малки детайли , ай махай са вече нямам кво да ти кажа повече , путарано![]()
Права си!Не му отговаряйте и ще спре.Той продължава, защото му обръщаме внимание.
Признавам си, за да те изненадам.Чао.
* https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...82841340_n.jpg
мерси за снимката виждам че се опитваш да ме впечатлиш ама не съм толкос елементарен и не се сурвам като останалите мъже дето ти лижат гъза по цял денне видях къде ти е божественото , косичката тип конска опашка която говори за консервативна НАТУРА тип КОНСЕРВА С ГРАХ
която иска да се омъжи за някой паляк и да живее с него до старини ли
бай да уей , принципа "по умния отстъпва " който се опитваш да приложиш няма голямо приложение в тая ситуацияпо скоро по затапения отстъпва
![]()
Последно редактирано от valentão : 05-30-2013 на 13:24