- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Как да си публикуваш своя собствена книга?
Забелязах, че има много интересни истории в личното творчество и се запитах някой от вас искал ли е да публикува книга с творчеството си, било то поезия, приключенски роман или нещо друго. Тук можете да споделяте идеите си и да намерите начин сами да си издадете книгата си. (все пак в България сме, държавата не спонсорира нас младите писатели)
"Veni, Vidi, Dormivi"
ами аз имам идеи за романи, ама не съм се заела да пиша, пък и сигурно са нужни средства за да се издаде книга не знам![]()
Ами трябва да си намериш средства (пари) за издаването на книгата (може да потърсиш спонсор/и), отиваш в някое издателство и си поръчваш 1 000 броя примерно.хубаво е обаче книгата да има редактор особено ако си начинаещ в писането (което е още пари). Трябва да се помисли после и за разпространението на тази книга, тъй като не си някои известен писател може би не всеки ще иска да ти продава книгата, а кой ще си е купи е друг въпрос
- Вчера си купих новата ти книга.
- Ааа, ти ли си бил ...
![]()
![]()
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Ааа... Намерих решение! Печелим от тототоПървоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
"Veni, Vidi, Dormivi"
Ами да,мислила съм за издаване на книги романи,но първо че ме мързи да пиша и да реализирам идеите си,второ че ако се издаде няма да бъде в България![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ако чакаш да спечелиш от тотото скоро няма да ти бъде издадена книгатаПървоначално написано от Hecate
![]()
и колко горе долу се получава? там издаване разпространение..... че аз исках да издавам ама май шса откажа![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!