.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    Млечен път, Слънчева система, планета Земя, Континент Европа, Република България, София

Помощ със сийдването в Замунда

Здравейте, хакери! Имам един дебилен въпрос. Значи, забелязах, че коефициента в Замунда взе да ми пада - нова съм и от 0.19 падна на 0.14. Четох, че било щото не сийдвам/ъплоудвам (а каква е разликата, no idea ) Досека рейтингът ми се покачваше самичък, пък нещо почна да пада и ви питам, как се сийдва с Юторента (uTorrent). Нещо ми става зелено и пише сийдване ама колко време се сийдва и как да разбера, като се е сийдвало??

Супер фен
    Ами оставяш торента в програмата след като се е свалил и той се seed-ва/upload-ва (едно и също е) когато има някой който сваля същия торента. В графата "Качване" ти показва текущата скорост с която качваш (ако има такава) а в графава "Качени" ти показва общо колко MB,GB и т.н. са качени от тоя торент. Графата "Коефициент" показва какво количество от свалената информация е качена като коефициент 1 означава че количеството свалено/качено е едно и също, коефициент 0.5 означава че си качила половината количество от свалената информация ... и т.н. с коефициентите
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен Аватара на MrCreeper
    След като свалиш файла, оставяш пуснат МюТоррента и активен файла. Сиидва автоматично
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Град
    Млечен път, Слънчева система, планета Земя, Континент Европа, Република България, София
    Оки-доки, мерси много, а как да разбера, че вече се е сийдвал торента? Малко съм тъпичка, ама...

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Един торент се сиидва, докато има хора които да го свалят.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Град
    Мерси много просто ги зарязвам тея торенти да си висат там и готово :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си