- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
да не трябва да се мокри и дори и след бръснене със самобръсначки, епилатори и др.
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Момичета, я да ви питам Това нещо продава ли се в БГ, ако се продава - къде? Ако отговорът е отрицателен бихте ли препоръчали някакъв подобен продукт?
Препоръчайте ми балсам за коса ,от по масовите марки от който сте доволни .
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Момичета какво ще кажете за ружовете,пудрите и сенките на Есенс.Имам доста неща на тази марка и съм доволна,но не съм пробвала всичко,а имат много хубави цветовеПудрата не държа да е покривна,ползвам я като основа за сенки най-често и върху фдт ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
Здрасти мадами , наскоро си отрязах косата и в момента е къса до над раменете . Как да я накарам да расте по бързо . От тогава всеки ден си мия косата и слагам хининова вода . Какво друго може да ми помогне ? Искам си обратно косатаа .. Какво друго да правя ?
Има си тема - разгледай тук http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B0-vol-3![]()
50 страници .. Да разглеждам мнение по мнение .. Малкоо множко ..
Ох ами то още на първа страница си го пише ....
До сега не съм обръщала много внимание на косата си.. Затова не знам дали си въобразявам, но ми се струва, че много започна да пада.. Е, не е като да пада на кичури или нещо, но постоянно виждам мои коси я в мивката, я след като се изкъпя, я на възглавницата.. Знам, че обикновено е нормално да падат близо 100 косъма на ден, затова може и да си въобразявам.. Но преди не ми е правило впечатление и затова малко се притеснявам.. Косата ми е доста тънка и затова при загубата на всеки косъм се панирам, че може да имам косопад..Мия си я през ден, защото много бързо се омазнява... Не знам какво да правя.. Една приятелка ми предложи да си търкам темето с чесън, но не ми стиска да пробвам.. Няма ли да мирише? :Д:Д Таа.. Някакви идеи?
![]()
Можете ли да ми препоръчате крем за ръце с ланолин - четох, че е най добре с такива кремове да се мажем възможно най-често![]()
напукват ми се устничките от времето и ги мажа с балсамче(на нивеа), но не ми помага кажете друг продукт
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Аз си слагам пшеничен зародиш вместо балсам за устни![]()
http://bosch.expo2000.bg/index.php?r...product_id=700 изправям се с такава преса и искам да ми дадете няколко съвета как да запазя права косата си в такава влага ..![]()
Абе за Коледа съм замислила на майка да взема Лейди милиън, този й е любимия и след него е черното Версаче. Ноо се чудех можете ли да се сетите някои парфюми наподобяващи тези двата. А ако не се сещата, знаете ли дали Лейдито има някакъв празничен комплект - например парфюм, спрей за тяло, лосион за тяло и каква е неговата цена?![]()
Някой може ли да ми препоръча хубав руж до 10-15 лв с разнообразие от цветове![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата