- Форум
 - Тийн интереси и проблеми
 - Секс
 - Възраст.

Оф вие и вашия елементаризъм... Тъпо е да слагате всички под общ знаменател. Особено след като 5-6 момичета разказаха накратко за дългите си връзки с по-големи момчета.
Но всички сте прави донякъде. Има ги и безмозъчните 14-15 с мъжете 20+, търсещи по-млади и по-заблудени момиченца, има ги и сериозните хора. Аз съм почти на 16 и съм имала само 2 връзки. Не обичам връзки от типа на 2-3 седмици, сериозно момиче съм и искам сериозен човек до себе си. Първия ми приятел беше 2 год. по-голям от мен, бях на 14, той на 16. Беше с мен 1 месец, не можа повече да търпи без секс и ми изневери. Не казвам, че всички 15-16 са такива, аз просто на такъв попаднах. Сега приятеля ми е на 22 години, следващия месец правим 1 година. Това не мисля, че ме прави глупава и наивна. Той ме чака и не ме е насилвал за секс. Имаме си доверие, а той с всеки изминал ден ми показва, че чувствата му са истински и наистина ме обича. Нашите отначало бяха доста против, именно заради възрастта, но с времето сами осъзнаха, че той наистина е сериозен, мил, грижовен и има истински чувства към мен.
Просто няма смисъл да се спори за това 20 страници, всички сме различни и с различни разбирания. Всеки е прав за себе си.
Леле как всички виквате: "Не слагайте под общ знаменател де!" и след 2 реда правите същото.![]()
Просто всичко си зависи от определените хора. Има и така, и така. Много са ми смешни разни типажи като TheGuardian01, който след като някое момиче напише историята си веднага скача да я напада колко бъркала, как нищо не разбирала и това не било любов, гаджето и било недорасляк, защото ходело с пикли... А реално тези хора са ни непознати на всички тук. Родителите на първото ми гадже имаха 10 години разлика. Тя е била на 18, а той на 28, когато са се оженили. Ем бяха великолепно семейство. Просто са се случили точните хора и са се намерили. Въпрос на късмет.
Много е ограничено да съдите хората без да си имате бегла идея какъв им е умствения капацитет, житейския опит, амбициите и прочие.
Сега, че е смешно под път и над път всяка пикла да твърди, че тя е от тези редки изключения - да. Но да се нападате във форума без никаква информация кой от кой вид е...
Иначе съм съгласна с разсъжденията на Еклипсърчо като изключим онази част, за която говорих преди малко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами, някой на който аз бих викал "батко" - 5-10г по-голям от мен.Първоначално написано от MojoJojo88
Respect my authoritah
Първоначално написано от Thrombocyte
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
И аз съм против слагането на общ знаменател. Но хората около мен просто следват един сценарии. При момичетата, които познавам и съм бил свидетел на личния им живот, на всеки 10-тина максимум една се пада да не е ходила с батко, за по-дълго или по-кратко. Всяка разправя как той не е като другите, колко зряло се държи, какво отношение имал към нея, колко опитен бил.
Е сори ама тоя сценарии за филма съм го гледал много пъти - знам го отначало и даже знам и КРАЯ какъв е. Не се опитвайте да убеждавате с изтъркани клишета, защото съм ги чувал и преди, АБСОЛЮТНО същите, изречени от всяка една в такава ситуация. Изключения има да - ама то всяка се изкара изключението.
^^ Ами всяка си търси удобното оправдание. За едни всичко това са приказки с цел да си запазят реномето, за други - реалност. За тези, които не са изключения, а са типичната история, рано или късно ще си има последствия. За тези, които са изключения - желая им успех и много любов.Във всеки случай само по постове във форум не може да се пресее кой какъв е и затова тези обиди и етикети ми изглеждат безпредметни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
buzzzz абсолютно си права.. все пак всеки има право на избор..
а и защо пък някой си ще съди за чуждите връзки, като дори не познава хората за които злослови... уж този форум е да си помагаме когато имаме проблем, да се консултираме с хора на нашата възраст... а то всъщност във всяка една тема- само упреци... (извинете, че леко се абстрахирах от темата)
Не, не се отнасяше за теб.Първоначално написано от buzzzz
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Най-голямата разлика в годините беше с бившия ми той беше на 21 аз на 14, със сегашния ми приятел са само 2 години аз съм на 16 той на 18.
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Я дай пак, че съм дърт и не схващам какво толкова казах?Първоначално написано от kyon
Respect my authoritah
На колко години си?Първоначално написано от Thrombocyte
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
( изразно казано).
Под дъртаци разбирам, някой ден дъщеря ми да излиза с човек по-възрастен от мен.
Това е до 18г възраст, след това нямам право да й се меся в живота.
Respect my authoritah
Аха...Първоначално написано от Thrombocyte
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
mimsssssss разбра ми въпроса, като цяло беше това, че при различните години и представите на човек за влюбване са различни, с времето се приближаваме към истинския смисъл на любов, защото порасваме и придобиваме пълната идея за чувствата си (или почти пълната, защото хората Винаги може да имат объркани чувства, без значение от годините).
PinkPan7her Видях, но редом с това видях и как обясняваш, че Никога не би тръгнала с 17 годишен пикльо (!!!) и т.н. Двете твърдения се изключват взаимно, поне според мен.
buzzzz не мислиш ли, че тези момичета МОЖЕ БИ доокрасяват нещата, прикриват нещо или дори да не е така - може да нямат напълно реална представа за нещата и чак след време да осъзнаят какво всъщност е била тяхната връзка с Баткото(tm)? Както казаха по-горе, наслушали сме се на това как връзката ви е уникална, разбирате се перфектно, Не сте като Другите т.н. Всеки си мисли това, докато не приключат нещата или още преди това - важното е момента на осъзнаване на истинската реалност.
Сиси, опитвам се да не слагам общи знаменатели. Ако се вгледаш внимателно, винаги казвам "почти всички" , "95%" и наблягам на факта, че има изключения във всичко. Като цяло говоря за мнозинство и малцинство (не етническите!) в идеята за подрасващи момиченца и техните мечти (главно породени от клипове на Пайнер) за мускулести батковци с коли,пари,телефони и пряк път до мола. Естествено, че не всички са такива. Но по-горното е все по-нарастващ феномен в българското "общество" и определено е нещо, за което си струва поне да се поспори.
Не съдя хора без причина. Казваш, че няма как да ги познаваме. Еми да, по тази причина те обясняват за живота си във форума. Ние ги съдим по това, което са ни казали. Нямаме оракулски способности (все още!). А лично аз, докато споря, говоря за хора, които Познавам, които съм виждал в живота си.![]()
Eclipsercho мисълта ми бе, че не можеш да отречеш, че има двойки с 20 годишен брак, който се познават от гимназията и са гаджета от тогава и до сега са си щастливи заедно. Също не можеш да отречеш, че има хора, запознали се след университета, заедно 2-3г. и решат да се разведат. Не мисля, че има значение кога срещнеш любовта на живота си, важно е да разбереш, че това е човека за теб, без значение ти на колко си, той на колко е, коя година е, ква му е зодията... Имате ли общи интереси, допирни точки и еднакви желания от живота що да не?
И аз не разбирам младо 20 годишно момиче, как може да ходи с 55-60 годишен пенсионер и не смятам че те са влюбени и др. глупости от тоя сорт, ама не ги съдя. Вие чак и тема сте направили, та иди ги разбери, пиклите що ходели с батковци? Аз и сега имам една "позната", която е на 20 и ходи с 35годишен и е голяма курветина... нито той е влюбен, нито тя. И аз не ги знам що са заедно.
Ама родителите на една колежка имат 15г. разлика, ама още се обичат хората...
Момичетата се развиват физически и психически по - бързо от момчета. Говоря за години 2-3 че и повече напред. Така че едно 15 годишно момиче, имащо цикъл от 3г. примерно, как ще тръгне с момче на нейната възраст, което още няма косми на мишниците? Момиче на 15-16 вече е готово за първият си полов акт, момчетата още не са се целували даже... еми нормално е според мен момиче да ходи с по - голямо момче, по простата причина че знае какво иска, а не може да го намери в някой на нейната възраст.
Друго е момиче и момче на 20 да са и двамата, друго е да са на 15...
п.п. А т'ва за парите и колите дори няма да го обсъждам. Нима има само малки момичета търсещи богати? Значи няма жена на 20, на 30, на 40, която не е лека жена и търси мъж с пари?
Против съм това!
Заради това аз съм си на 16 приятелката ми е на 16 и не ни липсва абсолютно нищо.![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
mimsssssss, да си видяла да отричам нещо такова?
Проблема е, че почти Всяка мъничка кифла си мисли, че баткото е ЛЮБОФТЪ НЪ ЖИВОТЪЪ МииИи Оу0оуо0у колкуу гуу л0фкЪмм и т.н. Което убива всичко.
Естествено, че ако срещнеш любовта на живота си и чувствата са споделени, трябва да се бориш за нея. Но не вярвам 12 или 15 годишно момиче да срещне любовта на живота си в лицето на 20 или дори, както споменаха по-горе 40 (!!!) годишен човек. Просто е нереално.
Относно познатата ти - винаги има кyрви и кyрвари. Нищо ново.
Момичетата не се развиват по-бързо психически. Всичко е до даден човек. Телата им се развиват, понякога, по-бързо.. но до там!
Това 15 годишно момиче има ли косми на пубиса си, като е толкова важно? Едва ли. Има цикал от 12 годишна.. и какво от това? На 12 години е дете, на 15 е подрастващ. Цикъла не дава нищо повече от един сигнал, че тялото се е развило. И повярвай ми, има МНОГО момчета, които са правили много повече от целувки на 15-16.. естествено, че има и "задръстени", които не са.. но има и също толкова на брой момичета от същото описание.
Момиче на 15 няма как да знае какво иска. Тя тепърва ще разбира какво може да иска.. знам, че защитаваш пола си, но моля те - бъди по-обективна.
Парите и колите са "нормално" нещо за леките жени, но развитите такива. Как очакваш да приема за нормално едно момиче на 15 да може да се нарече лека жена? Сериозно? Та това още не знае дали е дете или жена..
Да, Инке , винаги съм го оспорвал и ще го оспорвам.Първоначално написано от PinkPan7her
Като си направих сефтето на 15, мадамата беше с 1 година по-голяма от мен , тъкмо се беше разделила с 2-годишния си приятел , който беше на 19 тогава, тя не разбра ,че ми е за първи път. От къде на къде ще са по "зрели" ? 'Щото на 12 като ви дойде си мислите, че сте фанали Господ за шлифера и сте много големи ? Абсолютно едно и също е и при момчетата и при момичетата- строго индивидуално. Т'ва , че ти си с момче , което е 92 , а ти си 94... хммм![]()
А относно моето момиче- че ние почнахме да правим секс докато тя беше на 17 още , а аз на 18. Като го написах по-горе , имах в предвид , че момичето , с което съм , е няколко месеца по-малко от мен , а не 3-4-5-6-7-8-9-10 и т.н. години
С всичко съм съгласна, макар че дори изменяме темата вече, не виждам и място за спор, освен:
"Но не вярвам 12 или 15 годишно момиче да срещне любовта на живота си в лицето на 20 или дори, както споменаха по-горе 40 (!!!) годишен човек. Просто е нереално. "
С 40 годишен дори ми звучи гнусно, но с 20 е съвсем друго нещо според мен. С моя приятел се запознахме, аз като бях на 16, имаме 6 години разлика и смея да кажа и за двамата, че сме срещнали любовта на живота си.
Не защитавам пола си. Далеч съм от мисленето, че всички са различни. Просто 1 на 10 момичета е по - развита, по - умна и т.н., обаче само защото е на същата възраст като другите пачаври и веднага и слагат и на нея етикет.
Еми на мен ми дойде на 8, на майка ми и е дошло на 7, общо взето жените в моето поколение влизат много рано в пубертет (без някаква причина, увреда, болест). Т'ва не значи че на 10 съм била голяма да правя секс. Определено не. Просто ми беше тъпо във втори клас да имам менстурация, да знам всичко за секса, как се правят бебета, какво значи овулация и т.н., а някои мои съученици да не могат да четат още... Годините са субективно нещо за мен, защото като не познавам някой си, не мога да го съдя и да му се присмивам защо прави това и онова и с кой спи, и що спи с него...
Я пакПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
TheGuardian01, не знам кой си и къв си, обаче това, че не съм си написала името във форума вероятно значи, че не искам да се пише, капиш?!
Добре, госпожице Костова, няма повече да ви наричам по име. Но защо така ми избяга от същината на разговора?Първоначално написано от PinkPan7her
Дай ми аргументи и факти , защо момичетата между 14 и 17 годишна възраст са по-зрели от връстниците си -момчета?
Много ми е интересно , НАИСТИНА![]()
![]()
Някой мод ще ти изтрие коментара. Не знам това ли и е истинското име, но ако е, правиш нещо много грозно.Първоначално написано от TheGuardian01
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()