С всичко съм съгласна, макар че дори изменяме темата вече, не виждам и място за спор, освен:
"Но не вярвам 12 или 15 годишно момиче да срещне любовта на живота си в лицето на 20 или дори, както споменаха по-горе 40 (!!!) годишен човек. Просто е нереално. "

С 40 годишен дори ми звучи гнусно, но с 20 е съвсем друго нещо според мен. С моя приятел се запознахме, аз като бях на 16, имаме 6 години разлика и смея да кажа и за двамата, че сме срещнали любовта на живота си.
Не защитавам пола си. Далеч съм от мисленето, че всички са различни. Просто 1 на 10 момичета е по - развита, по - умна и т.н., обаче само защото е на същата възраст като другите пачаври и веднага и слагат и на нея етикет.

Еми на мен ми дойде на 8, на майка ми и е дошло на 7, общо взето жените в моето поколение влизат много рано в пубертет (без някаква причина, увреда, болест). Т'ва не значи че на 10 съм била голяма да правя секс. Определено не. Просто ми беше тъпо във втори клас да имам менстурация, да знам всичко за секса, как се правят бебета, какво значи овулация и т.н., а някои мои съученици да не могат да четат още... Годините са субективно нещо за мен, защото като не познавам някой си, не мога да го съдя и да му се присмивам защо прави това и онова и с кой спи, и що спи с него...