- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възраст.
Въшни полови белези, говорещи за превръщането на децата в юноши (и възможността им за възпроизводство, да дават поколение):
момиче - наличие на менстурация, оформен ханш, растеж на гърди, наличие на косми
момчета - поява на сперма, наличие на косми
Момичетата между 14-17 определено имат тези гореспоменати неща, но момчетата да кажем 50% .
Че те още на 10-11 са окосмени там...Първоначално написано от Eclipsercho
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Добре де, mimsssssss (опитах се да ти напиша името, вместо да е копи-пейст, ама не ми се броеше "s"-овете), ти явно си изключение, главно заради по-ранния си цикъл и родителите си. Но мислиш ли, че всички останали момиченца 2ри клас знаят нещата, които ти си знаела тогава? Мне. Това е смисъла на изключение - едно на сто или дори хиляда. А проблема е, че всяко второ момиче си мисли, че то е изключението..
12 или 15 годишно момиче с 20 годишно момче. Как ти се вижда по-нормално? Особено първия случай. Това си е чист случай на педофилия. Дори в Булгаристан има единични случаи, в които има наказани. Защо си мислиш е създаден закона? За да пречи на младите да правят секс, Нека им е гадно на келешите? Или за да предпази децата и да се опита да им гарантира детството им?
Да, 17 години и 11 месеца се брои за под 18, съответно малолетна, но ние не говорим за 17 годишните, нали?
На 20 години едно момче би трябвало да е изживяло достатъчно и да е натрупало достатъчно знания и опит, че да може да се хареса на някоя своя връстничка. Обясни ми защо, ако момчето е нормално и напълно развито, без комплекси и т.н. , то ще предпочете 12 или 15 годишно дете? Не се връзва.
MojoJojo88 руси косъмчета? Не претендирам, че знам повече за развиващото се женско тяло от едно момиче, но все пак..
Абсолютно.Първоначално написано от MojoJojo88
TheGardian01, най-сериозно те предупреждавам да си затвориш устата.
Е, ако девойчето е русо, може и да са руси косъмчета. Но ако е тъмнокосо, окосмението също е тъмно...Първоначално написано от Eclipsercho
Не хващам твоето "но все пак"![]()
Eclipsercho
7 s имам![]()
Иначе за мен 12 годишната е дете, но 15 вече е юноша и щом може да прави секс със своя 15 годишен приятел, защо ако приятеля и е на 19 да не може да го прави пак. От 14 нагоре вече не са деца според мен и за да им издават лични карти, значи ги смятат за достатъчно психически развити. Да има жени/момичета/девойки и т.н., които и на 40 пак търсят богатият - чичко - паричко, и без значение на каква възраст са, те искат само някой да ги задоволява сексуално и финансово. Така че не ми казвай, че има малки кифли, а големи нямаима колеми кифльоци
![]()
Мислех, че термина "руси косъмчета" е всеизвестен.. или не загрявам хумора ти.Първоначално написано от MojoJojo88
Но все пак... имаме обща култура.
Пък и това, че тялото ти се е развило не говори НИЩО за интелекта, характера, психиката или разбиранията ти. Има патки на по 19, които по изброените критерии са за детската градина.
Whatever. Издребняваме, явно.![]()
Не с лошо де, "ПАНТЕРКЕ"Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
А относно поста на mims - искаш да ми кажеш , че зрелосттна на личността се определя от външните белези ,тоест фенотипа, така ли ?! По тая логика аз трябва да съм на акъл колкото 40-годишен мъж![]()
![]()
Дреме ми , че им идва и им растът цицките и т.н. В глава к'во се променя като знания , опит , мироглед и така нататък ?
Дооообре.Първоначално написано от mimsssssss
Личните карти са за да може да ги прибират родителите от районното <- днешната реалност.
Не съм казал, че няма дърти златотърсачки, точно обратното.
Проблема е, че на 15 са все още малолетни, както и да ги схващаш ти. Противозаконно е пълнолетен да прави секс с тях.
Не издребнявам, казах че не схващам твои определени думи. Ти ми отгоори-разбрах те...не съм се заяждала с теб! Съгласна съм за интелекта, психиката и разбиранията...Първоначално написано от Eclipsercho
Е, аз не съм казала че е законно![]()
Просто ми се струва нереално момиче на 15 да прави секс с 15 годишният си приятел -> и друго момиче на 15 да го прави с 19 годишният си приятел и втората да бъде плюта и на наричана с гадни епитети и все едно е някъв урод и всички я обиждат, защото е решила да прави секс с по - голям, а не някой на нейната възратс.
п.п. Т'ва според мен и по мои заключения е, че тези на възрастта на момичето ще я обиждат, защото всъщност те са я искали, а тя не им е отвърнала. "Лисицата не могла да стигне до гроздето и накрая казала, че било кисело."
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
Това с киселото грозде до някъде е вярно.
И мен ме е било яд като бях 6ти клас и една хубавелка тръгна с някъв боклук от големите.Кой да знае, че е плиткоумна по това време (такава се оказа като пораснахме - не хейтвам).
Повечето го правят по съвсем различни причини от тези, които изброяват. Или просто са достатъчно наивни, че да се заблуждават, докато мокрия парцал на реалността не ги фрасне в лицето някой слънчев ден.
За това са оплювани.
Това се отнася за повечето връзки на 14-15-годишните момичета. Момента на осъзнаването, момента в който почваш да се дразниш от лошите му навици или недостатъци, винаги настъпва, независимо от това дали приятеля ти е на 17 или 25. Връзките, започнали от възрастта на 14,15 и завършили с брак, семейство и така нататък са наистина рядкост.Първоначално написано от Eclipsercho
Другото което е, изобщо не съм искала да ми се възхищавате на връзката. Извинявам се, ако така е изглеждало. Исках просто да дам пример със себе си и да опровергая, че не всички 15-16г момиченца ходят с по-големите Батковци, за да се радват на хубав секс, много пари или кола...
Eclipsercho WIN... Again...![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Браво, госпожице. Пожелавам ви да сте сладка като желибончетата на снимкатаПървоначално написано от buzzzz
![]()
![]()
![]()
Познавам момиче на 15, на което гаджето и също е на 15 (с 2 месеца по-голям). Напълно реално си е и са заедно от 2 години.Първоначално написано от mimsssssss
Друго - никой не плюе и не обижда 15 годишните момичета с гаджета на по 19. Като цяло никой не плюе и не обижда. Всеки изказва мнението си. 15-19 ..абе става...ако знаят какво правят. НО 15-25, 15-30, 15-40!!! си е абсолютно неприемливо.
Мъж, минимум на 22-3, който трябва да си урежда живота, да гради семейство, да се бори със зъби и нокти за работа и образование, с две думи-нормален мъж, не може да престъпва закона и да се е*е с малко дете. Неприемливо е и ако някой ден имам дъщеря и разбера, че още от непълнолетна се "пори" с големи чичковци и батковци, ще я накажа толкова зловещо, че да не и остане време носа да си покаже навън.
Един поздрав за темата.
http://www.youtube.com/watch?v=McU7bF7zU0Y
Айде със здраве![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
Супер свежа песничка![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не. Не те харесвам. Любовта не е безплатна. Не. Няма да ти дам захар и мед. Но мерси за поздрава.Първоначално написано от kyon
Eclipserchoооооо осиновен си... Ъм..Ако нямаш против майка ти да е по-малка от тебе![]()
![]()
Айде да ме вземеш и мен за братовчедка. Или сестра. И Еклипсърчо ще ми вика лельо.Първоначално написано от theeye770
![]()
Наблюдавате явлението вдетинена Сиси.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()