Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
Е, аз не съм казала че е законно
Просто ми се струва нереално момиче на 15 да прави секс с 15 годишният си приятел -> и друго момиче на 15 да го прави с 19 годишният си приятел и втората да бъде плюта и на наричана с гадни епитети и все едно е някъв урод и всички я обиждат, защото е решила да прави секс с по - голям, а не някой на нейната възратс.

п.п. Т'ва според мен и по мои заключения е, че тези на възрастта на момичето ще я обиждат, защото всъщност те са я искали, а тя не им е отвърнала. "Лисицата не могла да стигне до гроздето и накрая казала, че било кисело."
Познавам момиче на 15, на което гаджето и също е на 15 (с 2 месеца по-голям). Напълно реално си е и са заедно от 2 години.
Друго - никой не плюе и не обижда 15 годишните момичета с гаджета на по 19. Като цяло никой не плюе и не обижда. Всеки изказва мнението си. 15-19 ..абе става...ако знаят какво правят. НО 15-25, 15-30, 15-40!!! си е абсолютно неприемливо.
Мъж, минимум на 22-3, който трябва да си урежда живота, да гради семейство, да се бори със зъби и нокти за работа и образование, с две думи-нормален мъж, не може да престъпва закона и да се е*е с малко дете. Неприемливо е и ако някой ден имам дъщеря и разбера, че още от непълнолетна се "пори" с големи чичковци и батковци, ще я накажа толкова зловещо, че да не и остане време носа да си покаже навън.