- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с компютъра
Здравейте имам един проблем с лаптопа Toshiba включвам го чувам звука , че се включва а не ми дава никаква картина може ли янкой да ми помогне ?![]()
Видеокартата може да е прецакана. Трябва да отидеш да ти я сменят.
Големи разбирачи видео картата викаПървоначално написано от TheBeatles
![]()
|
Какво си го правил тоя лаптоп че,е станало така ?
И какво му беше смешното?Първоначално написано от FrostHammer
Може просто дисплеят да се е разкачил. Занеси го на сервиз там ще ти кажат.![]()
+1 Тия по горе дето не разбират да не се обаждат ! Защото съм стартвал лаптоп със изгоряла видео картаПървоначално написано от Requisition
Да вероятно може дисплея да се е разкачил зависи,какво си го правил лаптопа.
ми той свъщност не е моя а на майка ми тя не пражи нищо особено обикновени фактури е-майл и скайп , а аз няколко дни го ползвах и почнаха разни проблеми свалял сам само няколко торента гимп 2.6 и картинки за обработка това еПървоначално написано от FrostHammer
100% не е видео картата, няма операционна система, която да може да се стартира без графичен процесор. Все пак кой ще отговаря за графичния интерфейс?![]()
Занеси го в сервиз. Знанията ти са недостатъчни за да откриеш проблема и да го решиш.
И не слушай гения горе дето се изцепи, че е видеокарта и трябвало да се смени...
Първоначално написано от TheBeatles
ХАХАХАХАХАХ ти ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
1. Всяка дънна платка има вградена (запоена) видео карта
2.Дори и да му е прецакана видео картата ,Уин-а пак ще си зареди,но няма да може да играе игри и да гледа филми или клипове защото няма OpenGL
3.Щом не му зарежда диплеят значи не е от видео картата![]()
Music Is The Nothing better than to
share the same feeling with others!
Trance is different for everybody.
Trance is different for me each time
Trance is hated by some
Trance is loved by some
Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
But above all;
Trance is life and the life is trance!
Значи моята е запоена в самия процесор?Първоначално написано от HTC
![]()
ХАХАХАХАХАХА и тоя със запоената видеокарта пак ме уби! Човек ти знаеш ли какво е вградената карта? Вградената карта е свързана със Southbridge-а на чипсета и не всеки чипсет разполага с вградена карта!
Ако е изгоряла картата няма да тръгне изобщо целия комп! Май никога не сте се сблъсквали с такива проблеми, ако искате видео ще ви направя видео какво става когато сложа изгоряла карта на компа!
и к'во ? картите на са запоени за дъното така ли ?няма значение дали е в чипсета или външна видео карта те пак са запоени за дъното, освен в случайте когато външната карта е дисктретна и тогава е отделна платка. Мисля си че точка 2 и 3 са доста по абсурдни изказвания от колкото за запоените чипове
автора - сигурен ли си че не се вижда съвсем бледа картина ? възможно е да има прекъснат кабел или проблем с подсветката на диплея ... така че сервиза е твоето решение, както каза "GregoryHouse"![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Е кво, спийкъра ще пищи на умрела видеокарта...Първоначално написано от Requisition
Авторе, какъв звук чуваш? На Уиндоуса ли? Най-вероятно някой кабел за връзка с дисплея прави проблем. Сервиз.
Моля те, замълчи!Първоначално написано от HTC
Нали затова е предвидена тази вградена видео карта веПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
хахахахахахха
Music Is The Nothing better than to
share the same feeling with others!
Trance is different for everybody.
Trance is different for me each time
Trance is hated by some
Trance is loved by some
Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
But above all;
Trance is life and the life is trance!
Без видео не можеш да минеш POST.
А това, че всяко дъно има вградена видео карта си е...
Поздрави