.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Тонколони за компютър

Тези тонколони + баса дали стават и за компютър, защото пише с-ма за домашно кино?

http://www.technomarket.bg/products/...0/elite-ht-600

боклуци... ако искаш 5.1 си приготви 100+, иначе само ще си дадеш парите на вятъра
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Търся най-евтиното, колкото да имам звук на компютъра, защото останах без тонколони... Затова питам дали стават за компютър?
    Благодаря за отговора все пак :]

Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Търся най-евтиното, колкото да имам звук на компютъра, защото останах без тонколони... Затова питам дали стават за компютър?
    Благодаря за отговора все пак :]
    да, връзваш ги и свирят но ще останеш много разочарован, по добре виж имаше едни Logitech 2.1 за около 50 кинта, в пъти по - добър избор
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз имам 5,1 40 вата общо с малко буферче и съм много доволен, вече 3-4 години-супер як звук и бас пък за кво ми е повече няя концерт да прая в нас, а и много рядко го усилвам докрай и стуваха към 60-70лв дори си е доста пари за някви си тонколони, чудя се как може да дадеш 100+ лева за тонколони за ков ти у силен звук? За кво ти е голям бас? Напълно излишни пари за глупости

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Аз имам 5,1 40 вата общо с малко буферче и съм много доволен, вече 3-4 години-супер як звук и бас пък за кво ми е повече няя концерт да прая в нас, а и много рядко го усилвам докрай и стуваха към 60-70лв дори си е доста пари за някви си тонколони, чудя се как може да дадеш 100+ лева за тонколони за ков ти у силен звук? За кво ти е голям бас? Напълно излишни пари за глупости
    ми тогава да си земем по един чифт слушалки, тамън няма пречим на комшиите
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Сори ама аз не съм богат и не мога да си позволя тонколони от 5000 лева или дори от 100 или 200, щото просто е излишно това и никога няма да похарча пари за ТОНКОЛОНИ има много по-важни неща в които мога да вложа тези пари, който има излишни парички нека си купува глезотийки и обикновено тва са някви разглезени богаташчета, които не ценят парите и труда на родителите си

Ма хвани се на работа ве, не чакай мама и тате да ти донесат.

пс.Извинявай за off-topic-a
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Цитирай Първоначално написано от straus
    да, връзваш ги и свирят но ще останеш много разочарован
    Какво значи да ги връзвам? :P
    А иначе, защо да остана разочарован, бързо се развалят ли?
    Не държа да са много мощни... кефи ме, че има 5 тонколони, а не 2...

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    НАПЪЛНО НЕСЪГЛАСЕН. Баса никога не е излишен. Баса е полезен.
    С гордост заявявам че съм похарчил към 5 бона за колони и усилватели и съм супер доволен, щото мога да озвуча стадион
    точно това пък си е пълна простотия! то бива да си го усилиш колкото да гърми нормално , а не като тия в колите дет са кат надуят баса дет им падат джантите...

--Баса е полезен. / hayxahxyah явно си оглушал ..
    --С гордост заявявам че съм похарчил към 5 бона за колони и усилватели и съм супер доволен, щото мога да озвуча стадион/ я не се фукай бе дрисльо .. некаф сульо пульо дето мама и тате са му дали некви джобни и айде да си купа тва онова..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Сори ама аз не съм богат и не мога да си позволя тонколони от 5000 лева или дори от 100 или 200, щото просто е излишно това и никога няма да похарча пари за ТОНКОЛОНИ има много по-важни неща в които мога да вложа тези пари, който има излишни парички нека си купува глезотийки и обикновено тва са някви разглезени богаташчета, които не ценят парите и труда на родителите си
    Това ми е манията, хоби и занимание. Парите повечет към си ги изкарал сам.
    Амфетамини или кокаин продаваш?

Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    да, връзваш ги и свирят но ще останеш много разочарован
    Какво значи да ги връзвам? :P
    А иначе, защо да остана разочарован, бързо се развалят ли?
    Не държа да са много мощни... кефи ме, че има 5 тонколони, а не 2...

Звука нито ще е силен, нищо ще е качествен. Ще свири като тия старите продълговати касетофончета с 2 касетки. Да ги вържеш, ще рече да ги включиш в звуковата карта на компютъра посредство жак, просто жаргон.
    Пак ти казвам, нищо да не очакваш, пак ще останеш разочарован.
    Всеки знае, че тая марка е най - евтиното което се предлага на пазара и съответно най-некачественото. Абе... не знам какво повече да ти обяснявам, ако толко си ги харесал ходи ги взимай, ама скоро да не пуснеш пак тема, че си търсиш колони
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Старите ми бяха такива http://www.koralsoft.com/eshop_detai...oducts_id=1807

и бях много доволен... нещо подобно търся :]

ПС: Добре, ще събера стотина лева, но не повече. Дайте предложения (по възможност от Техномаркет/полис)

http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529106
    това са твойте колонки, не съм гледал дали ги има в технополис ама се намират на доста места
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Фен
    Град
    Sliven
    Хора вчера си зех тези http://www.kolko.bg/en/genius-sp-hf5...i-en/p/1630238 Супер са страхотен бас, дървени са следователно страходно качество.Абе за мене са най-добрите струват 40лв.

Бих ти препоръчал да си търсиш не марка а характеристики. Поне двулентови колонки обхващащи честотен диапазон 60hz-20khz биха били перфектен избор на тази цена (добре е да питаш дали това е диапазона на колонките или на усилвателя). Ако намериш колонки с подобни характеристики, то те биха били около 5-10W, но звука който ще вадят ще е страхотен. Винаги можеш да си вземеш по-мощни, но с честота 150hz+ ниските ти ще са...

Поздрави

http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529106
    това са твойте колонки, не съм гледал дали ги има в технополис ама се намират на доста места
    Харесват ми, Logitech е хубава марка...
    Благодаря :]

ПС: gadgetsbg, благодаря ти за мнението :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си