.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Играете ли книги-игри ?

И какви предпочитате - по-литературни или по-игрови ( както стратовете ) ?

Мега фен Аватара на Chacho
    По-литературни, много са яки. Толкова ги играех едно време от библиотеката. Не съм се сещал наскоро. Всъщност не помня, кога за последно играх. Беше много яко, само умирах и прелиствах страници като луд нощес на нощната лампа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

И аз отскоро си ги припомних. Идва Новата вълна на книгите-игри със новите книги на Блонд, Уейн, Върдж, Джордж и Колин.

Пишем си и с други играчи на книги-игри.

JustaLittleKid
    Guest
    Какво е това?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid
    Какво е това?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Е вероятно няма как да знаете. Питайте родителите си, те може и да имат такива.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Книга-игра
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Taam
    като това ми звучи http://www.youtube.com/watch?v=Du5eFmessRA
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Хаха, тва е уникално. Един колега ми го праща наскоро.

Препоръчвам ви да си вземете една такава книга, ще се учудите колко често взимате грешно решение.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Супер интересно ми звучи.
    Определено ще потърся такава книга. А има ли ги в книжарниците или трябва да си ги поръчам от интернет ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Определено ще потърся такава книга. А има ли ги в книжарниците или трябва да си ги поръчам от интернет ?
    В библиотеките има. За книжарниците не съм сигурен, но ако отидеш в някоя по-голяма може и да изровят нещо.

Почти всички са фентъзита, но мисля, че ще ти харесат. Накарай ги да ти препоръчат нещо.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ами има някакви количества само в две онлайн книжарници. Иначе новата книга-игра може да се поръча от сайта. Във форума също така вървят и търгове купува/продава. Ако ти трябва повече инфо пиши на личен.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Чела съм такива книги, при това с голям интерес. Обикновено след като прочетях книгата, почвах и другите варианти, да не изпусна нещо интересно.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    О да!Обаче чета фантастики.В тази която чета си избираш герой имаш инвентар можеш да биеш чудовища и такива неща.Съвсем като компютърна игра Единствената книга която намерих в книжарниците се казваше Черният нарцис и не беше лоша.След това се зарибих и си поръчах 3 книги

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Играла съм, интересни са. Имаше една, която много ми се опъваше и сигурно опитах почти всички възможни комбинации от решения, преди да успея да се измъкна жива.

Мега фен Аватара на Colouring
    Досега не бях чувала за такова нещо.Определено се заинтригувах и в скоро време ще си потърся някоя книга-игра.Звучи доста интересно.

Efix спомена няколко автора, аз лично съм играл на Блонд произведение и много ми хареса.

Много бях запален преди.
    Все още имам около 40-50 заглавия.
    Научих се да казвам истината, едва когато другите ме научиха как да лъжа...

Цитирай Първоначално написано от Taam
    като това ми звучи http://www.youtube.com/watch?v=Du5eFmessRA

http://www.youtube.com/watch?v=geA4ovuym5M

Завладяващ репортаж по водеща национална медия за жанра!

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    От библиотеката в даскало бях взела една. Не беше кой знае какво, но ставаше..предполагам, че могат да се намерят по-добри, интересно ми беше иначе..
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен Аватара на Elli *
    Аз съм играла имаше една Гримоаар и ми беше сууупер интересна ^^
    препоръчвайте някакви

Здравейте,
    има най-различни книг-игри като сюжет, герои, обстановка. На практика възможностите са безкрайни както безкрайни са думите и невъзможни цифрите. Има много дигитализирани книги-игри, които могат да се прочетат в интернет. Трябва само да се потърсят.

Elli препоръчвам ти "Реката, от която никой не се завръща", "Часът на вещицата", "Часът на върколака", фентъзи историите на Робърт Блонд.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Искаше ми се да имам такава книга, че да си я прелиствам, но съм играла онлайн.
    Забавно е.
    Като, дори едно от тях, пробвах всички версии, че да не би да взема да изпусна нещо забавно. Иначе някак е хубаво да управляваш героя чрез своя собствен избор.

Можеш да си поръчаш online такава книга-игра или през форума Купува/Продава да си избереш нещо от Първата вълна.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Помня като малка играх една такава.. "Тъмницата на ужаса" май се казваше.. В някаква пещера с някакво джудже и странни същества се развиваше действието.. Обаче я затрих някъде..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си