- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вредни навици след секс
Тека проблема е че след секс имам нужда да запаля цигара (пушачите ще ме разберат) .Но днес сутринта разбрах че това дразнело приятелката ми.Исках да видя вие какво ще кажете по въпроса не мога да ги спра това да го забрави да се крия ли какво да правя заедно сме от 1 година и чак сега ми каза
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Първоначално написано от iLocker
Звучи лесно но не е.![]()
Нормално е след секс да ти се пуши.С приятели ми обаче нямаме проблема на приятелката ти,тъй като и двамата сме пушачи.Най-добре поговори с нея.Кажи и,че не можеш да откажеш цигарите и след секс това е първото,за което се сещаш.Помоли я за малко разбиране и за да я умилостивиш допълнително и се извини за навика си,който ''разбираш много добре,че е неприятен за нея''.
Попринцип съм в процес на отказване.
Иначе гледам малкото цигари, които изобщо паля да не са в негово присъствие. Пушила съм след секс пред него общо 2 пъти като първия път още не знаех, че му е наистина неприятно. Свиква се. Това е едно от нещата, за които смятам, че си струва да се прави компромис.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Благодаря ви много за бързите мнения ще пробвам да поговоря с нея и ще ви кажа какво е станало![]()
Тя когато ми каза днес че я дразнело и ми вика аз ако пушех приятно ли ще ти е и аз казах Да и това може би повече я раздразниЩе по-говоря с нея
![]()
Надявам се, че това беше ебавка.Първоначално написано от naQkataRaota
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
По темата.. Еми, аз не пуша, мойта пуши.. Дразни ме, но какво.. Да й забраня ли?Първоначално написано от SisiStrange
Опитай се да не пушиш до нея, да не издишваш дим в нея и няма да ти мрънка толкова.. Ако обичаш някого не би трябвало да го принуждаваш да прави/спира каквото и да е, без той/тя да е съгласен/а.![]()
Ами полуебавка, ако така и така в някой момент пропуши, защо да хабят нервиПървоначално написано от SisiStrange
Иначе една електронна цигара - едно няма да я дразнят дим работи, друго че пушенето си го има (не съм пушил такова нещо и нз до колко е сходно усещането с оригинала)
Електронната цигара първо е 80 лв и трябва да и се сменяват едни работи което означава още $ пък и не е същото във 4 чеса имаме среща и ще по-говоря с неяПървоначално написано от naQkataRaota
![]()
Тъпо е да я навива да си вреди на здравето.
А електронните цигари не са същото. Баща ми има и не може да кара само на нея. Паралелно си пуши и нормални. На едно събиране на родата (където не се разрешава да се дими) си я държа в устата през цялото време и пак веднага след като си тръгна, запали истинска цигара.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ето и едно мнение от момиче, в сходно положение с това на приятелката ти.
Непушачка съм. Приятелят ми е пушач. И той като теб иска цигара след секс. И аз се дразнех. Не на цигарата, а на това, че ме зарязваше сама в леглото 3 минутки след като си е извадил оная работа от мен. Поговорихме, обясних му колко обидно ми става и вече не го прави.
Та идеята ми е, че проблемът може да не е точно в пушенето след секс, а в начина и времето, по който го правиш. Недей да скачаш за цигара в момента, в който спрете със секса. Полежете си, гушкай я 2-3-5 минути и чак тогава се изнеси дискретно за така жадувания фас. Тайната е в подхода.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз винаги пуша след секс.Абе да не ти пука на кой кво му харесва![]()
Ми,брат, явно проблемът не е в самите цигари, защото не е казала, че та са й неприятни, а само тези след секс. Питай я кое по-конкретно я дразни.
Skinhead, skinhead, running through the night,
Making lots of trouble, starting lots of fights!
Skinhead, skinhead, getting really pissed...
Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!
прав си никак не е лесно да не се пуши след секс ако си пушач напълно те разбирам какво ти еПървоначално написано от wankata7
обясни и че ти е трудно да не запалиш след секс просто ако не и е приятно излез някаде на терасата и пуши на бързо една цигара все пак се е хванала с пушач и значи трябва да те разбира![]()
Първоначално написано от TheBeliever
Ако я дразнеше толкова много.. нямаше да си мълчи 1 година!!! Най-вероятно наистина е нещо в отношението
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Съгласна съм с TheBeliever. Ако моят беше пушач, би ме издразнило това, че ме оставя сама толкова скоро, а не цигарата. Ако си я пуши в леглото - ок. Дразни ме и когато скача към банята веднага след това.
^И мен би ме издразнило подобно поведение.
Радвам се,че след секс с моето момиче винаги оставаме да се гушкаме в леглото,до сега се е случвало само два пъти да и се допуши,но не е скачала веднага към цигарите а първо ме е питала дали може да запали![]()
Говорихме и се оказа че съм и пушел в лицетоСам се учудвам колко съм тъп по някой път
После каза че както казахте по горе не и било приятно веднага да паля и да я оставям ! БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО !
![]()
И аз пуша след секс, моя мъж не пуши, обаче никога не ми се е дразнил...Първоначално написано от wankata7
Може да е била раздразнена, примерно...и проблема да не е точно в пушенето ти след секс, а за това да се е хванала...само предполагам де, не знам.