- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вредни навици след секс
Ми иди пуши на терасата например и няма да я дразни
Нямам,какво да допълня. : ))Първоначално написано от fenkaaa
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Погушкай я 15тина минутки и отиди да пушиш.
На мен ми е гадно като свърши и да трябва да се облечем веднага,защото могат да дойдат хора,което е доста вероятно .
Би ме издразнило, ако след секс девойчето запали цигара (хубаво, че досега все на непушачки съм попадал)![]()
предпочитам да се гушкаме![]()
Аз пък не обичам да се гушкамПървоначално написано от Audiophile
![]()
Преди имах едно гадже, с което си пушехме двамата в леглото-беше ебати кефа. Сега седя на прозореца да пуша, а моя мъж се чувства добре така, защото и той не обича много много гушкането![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
И ние бяхме в същата ситуация. Когато се събрахме той беше заклет пушач от над 10 години, пушеше по 2 кутии на ден. Паленето на цигара ,като действие, след секс не ми пречеше, нито пък съм се обиждала, че ме оставя сама. Но в един момент като цяло не можех вече да издържам пушенето му, защото от много мъничка съм астматичка. И той започна да не пуши в мое присъствие, а малко по-късно ги спря окончателно. Та сега нямаме такива проблеми. Не знам твоята какво толкова се дразни от едното палене на цигара, щом не й вреди, но след като ти е споделила, че за нея е проблем, трябва да направиш някакъв компромис.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тея глупости да я учиш и тя да пуши ги забрави.Ако я обичаш няма да й вредиш на здравето ,нали хахакамо ли да я пристрастяваш към този вреден и грозен навик...аз не съм пушачка ,но ако гаджето ми го прави след ...тези моменти не би ми било приятно,бих се почувствала пренебрегната.Толкова ли не можеш да се сдържиш да изпуш тъпата цигара
насладете се на момента !
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Според мен да не пушиш след секс е доста лесно нещо за отказване, както и цигарата с кафето. Нещата които се водят за най-трудни предпоставки за пушене, не са чак толкова трудни. Аз пуша от доста време вече, с приятеля ми сме имали хиляди скандали относно това, бях ги отказала, сега пак пуша. Преди около година и половина не можех да си представя какво би било ако не запаля след секс... Но по-късно осъзнах, че няма по-гадно нещо от това след хубав, изморителен секс да запалиш цигара. Особено ако си бил оставен без дъх и едвам си поемаш въздух... В момента пуша пред приятеля ми доста по-рядко, когато той играе на компютъра, готви или въобще когато не е плътно до мен. И накрая да дам един съвет: Ако се карате с половинките си относно цигарите, изберете гаджетата си, цигарите не могат да ви дадат нищо полезно![]()
Това ми беше кеф да го прочета.Първоначално написано от GreenFairy
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И на мен определено не ми е приятно приятелят ми като пуши след секс.Вместо да се гушкаме (защото на мен ми харесва ужасно) той веднага пали цигара и определено не ми харесва.Не ми харесва и да дишам дима от цигарите му,казвала съм му,но само на думи ги спира ...
Та можеш все пак да се опиташ,определено приятелката ти ще го оцени![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Първоначално написано от buzzzz
Това е супер сладко![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
еми помисли ако ти беше непушача в ситуацията...все едно целуваш пепелник .. опитай .. и цигарата няма да ти даде 2ри рунд в секса нали
![]()
![]()
^^ Съгласна съм.Първоначално написано от GrippingBosh
Постъпи грешно... с правилното момиче.
това с пепелника ме уби![]()
Оправихме се вече
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Да, да...дааа добрееее.......Първоначално написано от ruriiina
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
И ний тъйПървоначално написано от buzzzz
![]()
А и не бих се издразнил ако отиде да пуши.. Бих му откраднала цигарата![]()
И квоо, ше пушиш ли, нема ли да пушиш?Първоначално написано от wankata7
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Както ми изтича едно кило пот докат свърша, първата ми работа е да се нагълтам с вода. То разбирам пот, ама тва мойто... пръскам пот като градинска пръскачка. Цигарата е чак след водата. Не знам ти как издържаш да пушиш преди да си пил в тва топло време, ама ти си знаеш.
Иначе можеш да си кадиш цигарата докато си легнал до нея. Ако тя ти е отдясно, хващаш фаса с лявата ръка и си кадиш и издишаш дима наляво, и всички са доволни.
Temet Nosce
벨야카