.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Shia
    Първия път се преодолява,след него се трупа опит.
    Не се плаши толкова,звучи само страшно,но не е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Не си готова. Ако те обича истински ще те чака колкото е необходимо.
    Дап. Готовите не си мислят такива неща и не питат хора във форум.

На 14 е прекалено рано. Съгласна съм с другите - ако те обича, ще те чака. А относно болката, това е нещо индивидуално - при всеки е различно. При мен, например, беше съвсем малка. Надявам се да вземеш правилното решение.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    В 7ми клас още си играх с барбитата
    Абе момиче,ти найстина не знаеш какво искаш, и си личи много ясно от мненията ти.Ще ти кажа само,че моя бивш приятел (аз бях на 17,той на 18 ) доста често ми намекваше за секс,но аз така и не му позволих,а ходихме 4 месеца.През цялото време той ме чакаше и не ми беше поставял ултиматоми и тн,просто знаех,че не трябва да е той ( и не слушай TheGuardian01,първия ти път трябва да е специален,а не с някой на 18,който съм сигурна,че след 2-3 месеца ще те остави.
    След бившия си приятел срещнах сегашния с който вече сме от година заедно,с него ми беше първия път,вярно че и той ме чака (2 месеца) но поне си заслужаваше.Знам,че беше правилния избор,горделя се с това,че съм била само с едно момче,защото в днешно време рядко може да се случи нещо такова.Просто съм сигурна,че ти не го обичаш,това е просто детската ти любов.Изчакай,не виждам защо трябва да бързаш.
    П.П. Кажи му,че не си готова,ако се ядоса или нещо такова,отговора сама си го знаеш.
    Че е малка- малка е . Че той е малко по-големичък, от колкото трябва - така е .
    Само едно не можах да разбера - КАКВО ЗА БОГА ТРЯБВА ДА МУ Е СПЕЦИАЛНОТО НА ПЪРВИЯТ ПЪТ В ЖИВОТА ТИ ?Като след него ще има още хиляди пъти ( при някои хора де)
    Вие к'во - като се отворите и си мислите , че ще сте завинаги с човека, който ви е бил първи ли бе ... я слезте на земята , че се чудя да се смея ли , да плача ли като прочета нещо такова
    Да бе, що да не си покажа п*тката на първия срещнат кво толкова..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    [i] В 7ми клас още си играх с барбитата
    Абе момиче,ти найстина не знаеш какво искаш, и си личи много ясно от мненията ти.
    Така ще ти кажа първо, че въобще не ме интересува, че ти на тези години си си играла с някъкви куклета ..ии вече много добре знам какво искам ..то все някога тра да ме боли.. така, че.. и искам да кажа на хората който казаха, че не го обичам -грешат, но щом така мислят ОК може ии да съжалявам след време, че съм го направила, но поне ще знам, че е било с човеко когото обичам ! И все пак не съм казала, че ще легна с него сега веднага, мисля да изчакам още малко........... ще видим, ще говоря и с него по този въпрос
    awerw

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Абе момиче,ти найстина не знаеш какво искаш, и си личи много ясно от мненията ти.Ще ти кажа само,че моя бивш приятел (аз бях на 17,той на 18 ) доста често ми намекваше за секс,но аз така и не му позволих,а ходихме 4 месеца.През цялото време той ме чакаше и не ми беше поставял ултиматоми и тн,просто знаех,че не трябва да е той ( и не слушай TheGuardian01,първия ти път трябва да е специален,а не с някой на 18,който съм сигурна,че след 2-3 месеца ще те остави.
    След бившия си приятел срещнах сегашния с който вече сме от година заедно,с него ми беше първия път,вярно че и той ме чака (2 месеца) но поне си заслужаваше.Знам,че беше правилния избор,горделя се с това,че съм била само с едно момче,защото в днешно време рядко може да се случи нещо такова.Просто съм сигурна,че ти не го обичаш,това е просто детската ти любов.Изчакай,не виждам защо трябва да бързаш.
    П.П. Кажи му,че не си готова,ако се ядоса или нещо такова,отговора сама си го знаеш.
    Само едно не можах да разбера - КАКВО ЗА БОГА ТРЯБВА ДА МУ Е СПЕЦИАЛНОТО НА ПЪРВИЯТ ПЪТ В ЖИВОТА ТИ ?Като след него ще има още хиляди пъти ( при някои хора де)
    Вие к'во - като се отворите и си мислите , че ще сте завинаги с човека, който ви е бил първи ли бе ... я слезте на земята , че се чудя да се смея ли , да плача ли като прочета нещо такова
    Женооооо , трябва да мислиш по-рационално. И п*тката да си покажеш - всеки е виждал. Аз к*ро да си покажа - всяка е виждала. Зат'ва пак ще повторя и се надявам тоя път да го запомните- не е важно кой ти е първия... от наистина голямо значение е , кой ще ти е последния. Всичко друго е ... Dust in the wind дет' се вика

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Преди малко говорих с приятеля си точно за това а той ми каза, че винаги чакал подходящият момент и когато тя е била готова, каза че не иска да ме притеснява. Каза също, че ще бъде внимателен в каквото и да е с мен.. много се радвам, че ме разбира и ще ме чака когато аз съм готова ! .......
    awerw

Guest
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Женооооо , трябва да мислиш по-рационално. И п*тката да си покажеш - всеки е виждал. Аз к*ро да си покажа - всяка е виждала. Зат'ва пак ще повторя и се надявам тоя път да го запомните- не е важно кой ти е първия... от наистина голямо значение е , кой ще ти е последния. Всичко друго е ... Dust in the wind дет' се вика
    Какъв мъж си ти? Не си щадиш личната собственост?? :ХХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си