Първоначално написано от
SlowDownBaby
В 7ми клас още си играх с барбитата
Абе момиче,ти найстина не знаеш какво искаш, и си личи много ясно от мненията ти.Ще ти кажа само,че моя бивш приятел (аз бях на 17,той на 18 ) доста често ми намекваше за секс,но аз така и не му позволих,а ходихме 4 месеца.През цялото време той ме чакаше и не ми беше поставял ултиматоми и тн,просто знаех,че не трябва да е той ( и не слушай TheGuardian01,първия ти път трябва да е специален,а не с някой на 18,който съм сигурна,че след 2-3 месеца ще те остави.
След бившия си приятел срещнах сегашния с който вече сме от година заедно,с него ми беше първия път,вярно че и той ме чака (2 месеца) но поне си заслужаваше.Знам,че беше правилния избор,горделя се с това,че съм била само с едно момче,защото в днешно време рядко може да се случи нещо такова.Просто съм сигурна,че ти не го обичаш,това е просто детската ти любов.Изчакай,не виждам защо трябва да бързаш.
П.П. Кажи му,че не си готова,ако се ядоса или нещо такова,отговора сама си го знаеш.
Че е малка- малка е . Че той е малко по-големичък, от колкото трябва - така е .
Само едно не можах да разбера - КАКВО ЗА БОГА ТРЯБВА ДА МУ Е СПЕЦИАЛНОТО НА ПЪРВИЯТ ПЪТ В ЖИВОТА ТИ ?Като след него ще има още хиляди пъти ( при някои хора де)
Вие к'во - като се отворите и си мислите , че ще сте завинаги с човека, който ви е бил първи ли бе ... я слезте на земята , че се чудя да се смея ли , да плача ли като прочета нещо такова