.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Дадох му.. въпрос към момичетата

Такаа.. сигурно се досещате какво съм му дала Заедно сме почти 10 месеца и много пъти му се е искало отзад,естествено аз не съм доброжелател.. казах му,че когато съм готова тогава ще му дам.Опитвали сме и с вазелин .. не става.. просто болката не се търпи И ето,че вчера излизаме ние от банята,гъта ме той на леглото мокра мокреничка И докато го правихме ми бръкна с 3 пръста отзад Лелее,викам кво правиш бе човек После вика айде да опитаме отново,бях легнала по корем,а той върху мен.. ии .. въобще не ме боля,даже ми хареса,но съм сигурна,че другия път пак ще са онези големи болки (другия път,не мисля да е скоро ) Таа.. някое момиче,което го е правило.. въпросът ми е болеше ли ви следващите пъти или 1 път като сте го направили и болката поодшумява ?

Ами приятелката ми я болеше малко следващите няколко пъти но поносимо и само на моменти.

Всеки следващ път боли все по-малко и за по-кратко. Зависи все пак от нагласата, поне при мен е така. Особено след известно време като че ли болката започва да изчезва, но смятам, че от известна степен зависи с кого го правиш.
    One Day your life will flash before your eyes
    Make Sure it's worth watching!

Никога досега не ме е боляло.
    Не се плаши толкова от втория път. Нека пак си поиграе малко с пръсти, после лубрикант и недей да мислиш за болка, отпусни се.
    Обичам те.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ако се отпуснеш-няма да те боли

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Съгласна съм, че зависи от нагласата. За това на моя съм му казала, че ше е когато аз кажа. Някак си повече се отпускам и даже ми е приятно.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    Вазелин? За вас лубриканти няма ли?

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    +и аз тва питам,пък после се оплакват че ги боли
    с лубрикант като предварително момчето обработи с пръст примерно,после няма да има никой проблеми съм сиг.

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    +и аз тва питам,пък после се оплакват че ги боли
    с лубрикант като предварително момчето обработи с пръст примерно,после няма да има никой проблеми съм сиг.
    Ми и с вазелин става. И с бебешко олио...ама това е, ако е без кондом (че иначе бебешкото олио влияе зле на презерватива...).

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

По наше време дирниците се ползваха само по предназначение, нямаше такива глупости.Разюздани деца!
    "Докато народът е непросветен, от всички изкуства за нас най-важни са киното и цирка!
    Капиталистите са готови да ни продадат и въжето, на което ще ги обесим!"

- Владимир Ленин

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Krasimir22
    По наше време дирниците се ползваха само по предназначение, нямаше такива глупости.Разюздани деца!
    На 18 съм,но съм напълно съгласна...една дупка не ви ли е достатъчна бе ???
    П.П.Давала съм.Доста пъти и всеки път беше гадно.Не казвам,че ме е боляло,просто беше...гадно.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    П.П.Давала съм.Доста пъти и всеки път беше гадно.Не казвам,че ме е боляло,просто беше...гадно.
    Абе вас кво толкова ви бърка кой кви дупки си дава????
    Дупките са си лични, и всеки решава каква да е употребата им. Това, че на теб не ти харесва, не означава, че на друг също няма да му хареса...какво е това съдене???
    п.с-отдавна задминах 18те...така че не съм дете.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Дупките са си лични, и всеки решава каква да е употребата им. Това, че на теб не ти харесва, не означава, че на друг също няма да му хареса...какво е това съдене???
    Ти пък в тая тема ли спиш ?! Нито съм говорила за теб,нито за другите.Момичето пита дали боли и какво е чувството - казвам какво е било моето.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Ти пък в тая тема ли спиш ?! Нито съм говорила за теб,нито за другите.Момичето пита дали боли и какво е чувството - казвам какво е било моето.
    Не, не спя тук, просто ми излизат новите мнения много бързо.
    И никъде не съм споделила, че говориш на мен, нито съм говорила съм ти оспорвала болката, а по-скоро се издразних на първото ти изречение, което е просто безумно.

Град
    Бургас
    Извинявай,че не съм се доуточнила.Първото ми изречение се отнася за тези момчета,които направо си искат,без да питат дали момичето е съгласно и се сърдят и поставят ултиматоми.Едно е момичето да даде доброволна,и при всеки следващ път да е съгласна,друго е да го прави на сила,само защото на някакъв лигльо му харесва.
    Лично мнение

Град
    Извинявай,че не съм се доуточнила.Първото ми изречение се отнася за тези момчета,които направо си искат,без да питат дали момичето е съгласно и се сърдят и поставят ултиматоми.Едно е момичето да даде доброволна,и при всеки следващ път да е съгласна,друго е да го прави на сила,само защото на някакъв лигльо му харесва.
    Лично мнение
    Това вече е друго нещо, така те разбрах. Но първоначално ми прозвуча странно мир

Град
    Пловдив
    Ох не знам и моя моного иска да ме оправи отзад,но аз въобще не съм съгласна - не заради болката ,а най-вече от страх да не се изпусна.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Първи път,като го направих бях се отвратила от това нещо толкова болка беше ужасно,но следващия път не ме болеше толкова и бях по-спокойна и ми хареса .Може би първия път не съм била готова за това не зная.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Бубке,анално даваш,а?

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sc0RcH
    Бубке,анално даваш,а?
    давам давам ама не на всеки
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

За жалост нито болката, нито вероятността от изпускане зависят от опита. Или поне не от някакви си 3-4 пъти. То си е мускул, който се разширява когато през него преминава нещо по-голямо и после отново се стеснява. След много отпускане и свиване най-вероятно ще се поотпусне, но това въобще няма да е на младини (е пак зависи от честотата на секса ).

С 2 думи - може да се отпусне, но не и от няколко пъти. Аналният секс не е като вагиналния.

Мен лично ме боля чак на 5тия или 6тия път. И сега след толкова опит пак се случва да ме боли. Трябва да се внимава.

Айде, късмет ... и без оакване.

Град
    Варна
    kremen4eto много ги разбираш тия работи,но ако не си отпуснат и нямаш доверие на партньора си повярвай нищо няма да стане.

^ Така си е. Обаче имах един бивш, с който го направих за пръв път отзад ... еми нито ми пукаше за него, нито му имах доверие - получи се иначе ... да - не беше нищо особено, но нито имаше болка, нито някакъв друг проблем.

Град
    Варна
    Може би си го искала,но повечето момичета са притеснени и ако партньора не ги накара да се отпуснат няма нищо да стане съгласи се с мен

^ Вече се съгласих. И от личен опит го знам, на мен също ми се е случвало да се притеснявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си