- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предизвикване на цикъл?
Какво трябва да направя,за да си предизвикам цикъла ? Трябва да ми доиде след около 1 седмица но искам по-бързо ..
Трябва да го попиташ нежно и внимателно.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
И евентуално някви пари да предложиПървоначално написано от dPa3HuTeJl
По темата-не съм си предизвиквала цикъла, знам само ,че има хапчета за забавяне, но и с тях не съм си правила експеримент![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Имах предвид не забавяне, а отлагане във времето...Първоначално написано от bubblef93
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Оф, хиляда теми има за предизвикване и забавяне на менструация! Не ви ли писна вече?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Витамин С.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.
Чувала съм, че витамин Ц помага![]()
Витамин Ц помага за намаляване на кървенето при вече започнала менструация, не я предизвиква.
Чувала съм за канела и някви супи от лук и тем подобни , не съм пробвала , тъй като не искам да си играя с организма си, но можеш да потърсиш относно канелата примерно.
maDamn
помоли го! доброто отношение помага!
хора не ви ли писна от сто еднакви теми.....
Има лекарство което се предписва при лечение на менструални проблеми, но тук лекари няма. А е и против правилата на форума препоръчването на специални медикаменти. Посъветвай се с личния си лекар.