- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как процедирате след раздяла?
За моята последна ревах точно ден и половина,около месец слушах депресарски песни и го псувах най-упорито,а после започнах да се забивам,с който ми падне (без да спя с никой) само и само да го избия от главата си и алкохола донякъде помагаше да не мисля нито с кой се забивам,нито за бившия миТой самият ако чуе какво съм преживяла заради него направо ще ме иска обратно,но да е мислил като е изневерявал.Сега ходя с най-прекрасното момче,което съм срещала през живота си,обичам истински и се радвам на живвота.Срещнах го благодарение на това,че ми изневериха,така че всяко зло за добро
![]()
след раздяла определено не ми е безинтересно-аз поне минавам през 1 палитра от емоции,преди да преживея историята...отначало малко(добре,де-доста) хленчене,слушане на Евънесънс и писане на разказчета с кофти край...следва етап "Агресия"-дет метъл,тричасови тренировки,кавги с невинните хорица наоколо...накрая ме обзема едно странно вцепенение-безразличие и пълна апатия към всичко и всички+ солидна доза psychedelic rock...след това=> пълен напред![]()
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Значи има 1 правило - Ако момиче те зареже, НИКОГА не трябва да садваш за нея, щото се излагаш и не само, даже й покажи какво е изгубила![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
не го показвам, дори и да си личи .. нито в скайп, нито във фейсбук, нито където и да било![]()
всичко остава вътре в мене, колкото и да ми е гадно се правя, че нищо не е станало горе главата и продължавам напред ..
а въпросния човек прехваща блокажа от всякъде .. ако евентуално се засечем все едно е невидим за мен, пълно безразличие![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Аз съм от тези, които играят непукисти. Единствено пред много близки приятели показвам какво ми е.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...