- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Има ли желаещи за Тийн Фест ?:)
Привет на всички тийнове, тийнки, тийнчета и тем подобни![]()
Имам новина за вас ! Организирам първият по рода си Тийн фест, който ще се проведе в София в началото на октомври и ще бъде на открито. Много държа да има най - различни ателиета за майсторене на всякакви нещица, ще има сцена с музика, бийтбокс, брейк танци, графити, състезание по баскетбол и още мноооого... Само че проблемът е, че аз отдавна го минах този период и вече определено не съм тийн, затова имам нужда от вашата помощщщ !!! Моля ви ! За да сте доволни всички искам да ми напишете какво искате да се случва на този фест - отворена съм за всякакви идеи, игри, ателиета и каквото ви хрумне - пишете, не се притеснявайтеКакво ви вълнува, кое би било най - яко за вас и е възможно да се случи на въпросния фест ...? очаквам да има много идеи, така че дерзайте ! Най - добрите идеи ще бъдат реализирани, обещавамм !
![]()
Ай да е в обзор на "Space"дискотеката ? там имам дружки и мога да уредя незабравим купон за тея под 18![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Алкохол и к*рви
Мхм![]()
шише водка търговище и Да има караоке![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да,прочетох какво ще има на сцената и ми се обърнаха червата.Безплатен хероин ще раздавате ли поне?Така както го описваш - на много от присъстващите ще им е необходим.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Какво да не би да видях че пише Обзор ... Там е страхотно обожавам го ... Как ми се иска да дойда ...Първоначално написано от Skaarj
![]()
![]()
А колкото до феста е добра идея ..
:P
![]()
По-добре неуспешен опит, отколкото пропусната възможност... !