- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- РАЗВИВАМ СЕ МНОГО БЪРЗО!
ЗдравейтеЩе започна направо. Тази година ще съм в 7 клас и съм 70 килограма и съм 175 см висок. Не съм дебел, а просто напомпан и мускулест (не се хваля!) расте ми и брада. Ходя на фитнес, но не пия добавки! Просто се чудех дали няма да ме приемат по-странно и да ме мислят за некав побойник или мотант може би
.. Кажете как мислите дали ще е странно момче в 7 клас да изглежда направо като мъж. Не знам защо се развивам толкова бързо!?
П.П - Моля без подигравки за мен тва си е сериозно! И дали има някой друг освен мен който се развива така?
Като те видят колко си умствено развит - няма.
Не виждам нищо лошо в това,че се развиваш по-бързо от другите. А това ,че се поддържаш е още по-добре. Сега дишай спокойно.
Учи си ,забавлявай се и всичко останало. Стига да не си създадеш комплекси относно развитието.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
е супер, кво? д; кефи се, че е такаПървоначално написано от blueeyeddevil
![]()
awerw♥
После когато спреш да растеж,другите пък ще почнат и ще се изравниш с тях.Спокойно ще бъдеш ГМО създание най-много година.И може да имаш подигравки,че си мутирал,ама какво пък,не се обиждай.
![]()
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
http://prikachi.com/images/561/3745561q.jpgЗначи за ся тва е положението - не е кой знае кво ама в сравнение с другите тролчета съм все едно 10 клас
![]()
![]()
Ем радвай се и си живей живота...? Кво може друго да направиш. Може да ти препоръчаме хапчета против растеж аххахах![]()
Аз в 8ми клас като тръгнах, имаше едно момче, наборче, а си мислех, че е 12ти клас. В резултат беше доста харесван, но след 4 години хич не се е променил, все си е същият. Иначе тва може да ти е само в плюс.
Изглеждаш много добре ..ако си пич , няма да имаш проблеми . Кефи се на живота и да не ти пука.Първоначално написано от blueeyeddevil
Брада в 7 класехха
иначе изглеждаш по-голям от 13 годишен и няма нищо лошо в това![]()
МОМИЧЕ!
По нищо не бих казала, че си 7 класПървоначално написано от blueeyeddevil
лол.. мии не знам, може да ти е в плюс предполагам.. и МУТАНТ се пише, не мотант.
Фейл за самореклама.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Темата не е фейк! Казах ви че се развивам бързо, а и съм 97 а не 98![]()
Човече ква самореклама има ли ти нещо?!Първоначално написано от FuckedUp
Изследвания правени ли са ти?
На ендокринолог ходил ли си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. Не си напомпан - смешен си и комплексиранПървоначално написано от blueeyeddevil
2. Не си висок - 175см не е кой-знае каква височина за момче на 14
3. 75 кг и какво от това?
4. Няма какво да напомнаш, на 14 ти и пишка нямаш която да напомпаш!
5. Ако искаш да те приемат като побойник - ще те бият ежедневно, защото не си побойник, а искаш да си такъв
6. Не се притеснявай - нормално ЛАПЕ си!
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Да правени са ми изследвания, следователно ми казаха че имам такъв ген, а не е нещо притеснително казаха че ако има проблеми ще се изпишат хапчета!Първоначално написано от kalpazanka
![]()
1. Не съм комплексиран - ти си!Първоначално написано от prostobog
2. За височината може би си прав
3. 75 кг какво от това ли? Ами не е нормално!
4. Чрез мен ли показваш колко ти е малък?!![]()
5. Горкия били са те ежедневно в 7 клас.. съчувствам ти!
6. Не съм много нормално лапе!
И ще те помоля другия път без такива изказвания защото не ме познаваш и грам, не съм те питал за другите неща които си описал, а просто дали е нормално да се развивам така! Лекарите си казаха мнението тук търся и вашето за да съм по-сигурен! Благодаря на всички които писаха![]()
1.Мене няма кое да ме комплексира, повярвай ми.Първоначално написано от blueeyeddevil
2. Ето на едно мнение сме за височината
3. 75кг не са много, това че за теб са - не значи, че рално са много!
4. Малък, малък - относително е, ако 17см е малък - значи ми е такъв![]()
5. Мене не са ме били, нито в 7-ми, нито в 8ми, нито в 9ти,нито в 10ти,нито в 11, ниво в 12 тиПросто не можеха
6. да, прав си, не си нормално лапе - ти си комплексирано лапе
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Не мисля, че е фейк.
Имах съученик в 8ми клас, който изглеждаше на 20 години. Едно, че му растеше брада, и то доста бързо и много гъста, второ, че беше висок 191см и тежеше към 100кг. Не беше дебел, нямаше една тлъстинка по себе си, защото е спортист и си тренираше активно. Но изглеждаше мноооого по-голям от всички нас. Така, че се случват и такива неща.
Пич, може физически да си се развил бързо, но като те чета-умствения ти багаж напълно отговаря на възрастта ти.
А 70кг за момче са напълно нормално тегло, особено ако тренира.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Значи няма за какво да се притесняваш. : )Първоначално написано от blueeyeddevil
Нормално е.
Не изглеждаш изобщо на 7ми клас!!!И на мене фейк ми се струва....
![]()
Ама пък си хубав, или този на когото е снимката.![]()
Love to be loved by you.