.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на peace95

Как да не остане белег?

Значи по некадърен начин се изгорих на брадичката. На втория ден хвана коричка , а на третия се събудих видях , че явно докато съм спала съм я разчовъркала и падна. Сега си седи като раничка преди да хване коричка обаче ме е страх, че ще остане белег , а това ще загрози цялото ми лице . Моля , кажете ми с какво да го мажа , че да не остане белег Благодаря предварително.
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Дали ще остане белег зависи много от вида на изгарянето и на какво си се изгорила. Примерно аз имам 2 изгаряния на ръката от едното няма и помен,а от другото имам малък белег. Веднага след като се изгори изми ли го със студена вода и после намаза ли го с нещо ( това са двете неща, които задължително се правят веднага след като си се изгорила )?
    Иначе ако толкова се притесняваш има кремове за заличаване на белези, но са скъпички. От порядъка на 40 - 50 лева.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    На брадичката се бях изгорила със спирт преди време. Беше станало като голяма раничка. Хвана коричка, която за няколко дни падна и след изчестно време всичко се заличи.
    Как се изгори?
    Чувала съм за Контратубекс, който заличава белези, но не съм много наясно дали е подходящ в случая. По-добре се консултирай с лекар.

От какво се изгори?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Започвай контрактубекс на 20-тия ден от изгарянето. Мажи поне половин година.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: Как да не остане белег?

Цитирай Първоначално написано от peace95
    Значи по некадърен начин се изгорих на брадичката. На втория ден хвана коричка , а на третия се събудих видях , че явно докато съм спала съм я разчовъркала и падна. Сега си седи като раничка преди да хване коричка обаче ме е страх, че ще остане белег , а това ще загрози цялото ми лице . Моля , кажете ми с какво да го мажа , че да не остане белег Благодаря предварително.
    Зависи с какво си се изгорила и колко е голяма раната.
    Ако все пак остане - продават се мазила против белези и не са скъпи.
    Има ги по аптеките, не се притеснявай !
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си