Цитирай Първоначално написано от maistorluk

А примерно ако в моя район я няма по магазините я няма от къде мога да я закупя и също става ли ако я дръпна от торент сайт и дали геймплея ще е същия? А за айон и преди съм я играл и сериозно се замислям дали да не я дръпна пак защото е велика игра и има нови неща които не се срещат в уоу. Само да кажа че в момента пачвам Уархамър Онлайн и да питам някой ако я играе да каже как е трябва ли да се плаща защото аз се регнах от официалния сайт и ми пишеше че не трябва да се плаща за да се играе както преди?
Не може да я няма по магазините, общо взето във всеки магазин на Pulsar примерно я има, дори в Технополис/Техномаркет и т.н. ... Дори ако толкова се чудиш как, изкарай си една кредитна карта и си я купи онлайн :P А иначе GW НЕ МОЖЕ да се дърпа безплатно, в смисъл напротив, да я дръпнеш дори от сайта може, аз така направих, ама трябва да си я купил, за да има акаунт, с който да играеш... Не съм чувал за Private сървъри, може би има... Но не е толкова скъпа. По едно време имаше някакво демо за 14 дни да си играеш, не знам дали още го има, но ако го има ще е супер да си я пробваш и да си решиш, аз така направих.