- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как и къде се запознахте с половинката си?
Първо искам да се извиня ако темата се повтаря,но прегледах няколко страници,а с търсачката нещо не мога да боравя![]()
Въпросът ми е ясен и освен това можете да споделите горе-долу колко време се зарибявахте преди да тръгнете заедно.Настроена съм романтично и искам да чуя интересни истории![]()
Запознахме се на един купон чрез общи приятели.По това време той ходеше с една приятелка,но започнахме да се зарибяваме едва на 2-рата седмица от връзката им,макар че от първата среща прехвърчаха искриПървоначално написано от DeHu
.Всичко това продължи някъде 2 месеца,целувки,гушки по купони,мили думички по скайп.. и накрая .. заедно
Така че ако включа и тези 2 дена към връзката ни,вече трябва да ходим 1 година
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=425037
Темата беше на четвърта страница.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
извинявам се в такъв случай...в интерес на истината бях сигурна,че съм срещала тук подобна тема
На един купон![]()
Всъщност след тва се оказа, че се познаваме още от детската градина... Ама нали не обичам да помня физиономии, съм го забравила... Е за това пък той ме помнеше иии се почуствах много полъскана като ми каза нещо от рода на "точно теб ще ми е малко трудно да забравя" аууууууу, изчервих се
След това месец-два постоянна връзка ии сега сме си togetherверно, че обичаме да се караме ама щото сме ревнивички ;д;д
искам с следващата да се запозная у форона![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
На студентския празник. Той беше с един колега , но нали не е от нашата група не си беше платил за стая и накрая се оказа ,че няма къде да спи. По едно стечение на обстоятелствата аз съм единственото момиче в групата ми и познайте при кого имаше свободно място. След не много дълги убеждения се съгласих да спи в моята стая. И сега преди да си помислите нещо , ще ви кажа че въпросната вечер нищо не се случи. Седяхме на диванчето приказвахме си до 4 - 5 сутринта и после ни се доспа. Аз отидох да се изкъпя , а после като се върнах го видях , че е заспал в края на леглото . После и аз си легнах но не мигнах , защото ми беше някак странно
![]()
викам си сега ще заспя и като се знам ще взема насън да го гушна и псоле ще ме гледа ей така
. Както и да е той си поспа аз пободувах
и към 10 11 си замина. После след няколко дена като се прибрахме в града ми се обади излизахме няколко пъти и тръгнахме
После ми сподели , че искал още оная вечер да ме целуне , обаче му писнало да ме чака да се изкъпя и задрямал .
![]()
![]()
![]()
![]()
Хмм, бях си го харесала преди 2 години и се оказа, че учи в училището на братовчедка ми. В последствие след много уговорки решихме да излезем най - после и то взе че стана работата![]()
![]()
ми във фейсбук ама то всичко беше на шега аз тогава бях заета и той също станахме добри приятели,които се оплакваха взаимно от половинките си тогаваНо бяхме спряли за месец някъде да си пишем, защото се бяхме скарали за нещо,но като започнахме отново просто не можехме да спрем и аз разбира се се влюбих в него в последствие разбрах,че и той.. И така
![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Да,вярно имаше такава тема преди.Както и да е де:
Като за начало,аз съм човек,който не си добавя непознати ора в приятели във фейсбук,но профилната му снимка ме спечели.Излизаше ми в публикациите,коментираше ми снимките,а скайпа му беше написан в пофила и без да питам го добавих.Писахме си известно време,после решихме да се видим.Знаех,че не е рисковано и не е 50+ годишен педофил,защото имахме общи познати.Тогава си прекарах чудесно,но все още бях с друго момче.Разделих се с него и на другия ден пак излизахме с Негои тогава станаха нещата.
Малко лаконично,но вече ми е втърснало до болка да разказвам,но ми е много мило да си спомням![]()
Бях си го харесала той ми писа и тей...мн тъпо ноооооооо....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не сме се запознали![]()
Моята първа и единствена тема^Първоначално написано от xoxi
Аз я пуснах и после забравих за нея...
Winamp: Now (and always) playing...