.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на DeHu

Как и къде се запознахте с половинката си?

Първо искам да се извиня ако темата се повтаря,но прегледах няколко страници,а с търсачката нещо не мога да боравя
    Въпросът ми е ясен и освен това можете да споделите горе-долу колко време се зарибявахте преди да тръгнете заедно.Настроена съм романтично и искам да чуя интересни истории

Мега фен Аватара на fenkaaa

Re: Как и къде се запознахте с половинката си?

Цитирай Първоначално написано от DeHu
    Първо искам да се извиня ако темата се повтаря,но прегледах няколко страници,а с търсачката нещо не мога да боравя
    Въпросът ми е ясен и освен това можете да споделите горе-долу колко време се зарибявахте преди да тръгнете заедно.Настроена съм романтично и искам да чуя интересни истории
    Запознахме се на един купон чрез общи приятели.По това време той ходеше с една приятелка,но започнахме да се зарибяваме едва на 2-рата седмица от връзката им,макар че от първата среща прехвърчаха искри .Всичко това продължи някъде 2 месеца,целувки,гушки по купони,мили думички по скайп.. и накрая .. заедно Така че ако включа и тези 2 дена към връзката ни,вече трябва да ходим 1 година

Мега фен Аватара на xoxi
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=425037
    Темата беше на четвърта страница.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на DeHu
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    извинявам се в такъв случай...в интерес на истината бях сигурна,че съм срещала тук подобна тема

Повече от фен Аватара на attacker5
    Град
    Maranello
    Казах и ей чш я влизай у гоуфу ма..

Град
    Пловдив
    На един купон
    Всъщност след тва се оказа, че се познаваме още от детската градина... Ама нали не обичам да помня физиономии, съм го забравила... Е за това пък той ме помнеше иии се почуствах много полъскана като ми каза нещо от рода на "точно теб ще ми е малко трудно да забравя" аууууууу, изчервих се
    След това месец-два постоянна връзка ии сега сме си together верно, че обичаме да се караме ама щото сме ревнивички ;д;д
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на elysunny
    е как къде ?
    на магистралата, даде голяма сума ии

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    искам с следващата да се запозная у форона
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

На студентския празник. Той беше с един колега , но нали не е от нашата група не си беше платил за стая и накрая се оказа ,че няма къде да спи. По едно стечение на обстоятелствата аз съм единственото момиче в групата ми и познайте при кого имаше свободно място . След не много дълги убеждения се съгласих да спи в моята стая. И сега преди да си помислите нещо , ще ви кажа че въпросната вечер нищо не се случи. Седяхме на диванчето приказвахме си до 4 - 5 сутринта и после ни се доспа. Аз отидох да се изкъпя , а после като се върнах го видях , че е заспал в края на леглото . После и аз си легнах но не мигнах , защото ми беше някак странно викам си сега ще заспя и като се знам ще взема насън да го гушна и псоле ще ме гледа ей така . Както и да е той си поспа аз пободувах и към 10 11 си замина. После след няколко дена като се прибрахме в града ми се обади излизахме няколко пъти и тръгнахме После ми сподели , че искал още оная вечер да ме целуне , обаче му писнало да ме чака да се изкъпя и задрямал .

Хмм, бях си го харесала преди 2 години и се оказа, че учи в училището на братовчедка ми. В последствие след много уговорки решихме да излезем най - после и то взе че стана работата

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    от интернет
    awerw

ми във фейсбук ама то всичко беше на шега аз тогава бях заета и той също станахме добри приятели,които се оплакваха взаимно от половинките си тогава Но бяхме спряли за месец някъде да си пишем, защото се бяхме скарали за нещо,но като започнахме отново просто не можехме да спрем и аз разбира се се влюбих в него в последствие разбрах,че и той.. И така
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Да,вярно имаше такава тема преди.Както и да е де:

Като за начало,аз съм човек,който не си добавя непознати ора в приятели във фейсбук,но профилната му снимка ме спечели.Излизаше ми в публикациите,коментираше ми снимките,а скайпа му беше написан в пофила и без да питам го добавих.Писахме си известно време,после решихме да се видим.Знаех,че не е рисковано и не е 50+ годишен педофил,защото имахме общи познати.Тогава си прекарах чудесно,но все още бях с друго момче.Разделих се с него и на другия ден пак излизахме с Негои тогава станаха нещата.

Малко лаконично,но вече ми е втърснало до болка да разказвам,но ми е много мило да си спомням

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Бях си го харесала той ми писа и тей...мн тъпо ноооооооо....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    не сме се запознали
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Моята първа и единствена тема^ Аз я пуснах и после забравих за нея...
    Winamp: Now (and always) playing...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си