.
Отговор в тема
Страница 7 от 19 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 467
    това наистина е забавно иии аз искам

и няколко въпросчета и от мен

1.Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те?
    2.Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне?
    3.Мислиш ли,че бог съществува?
    4.Къде най-често може да те срещне човек?
    5.Можеш ли да си внушиш всичко?
    6.Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш?
    7.А ти преценяваш ли хората от пръв поглед?
    8.Често ли грешиш в преценките си?
    9.сълзите знак на слабост ли са?
    10.лесно ли ставаш сутрин?

това е за сега от мен ще следя темата интересна е

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Каква е най-голямата ти мечта? Да отида в Париж.
    Любим спорт? Висок скок (занимавала съм се 4 години с това).
    А книга? Не мога да определя дали имам точно любима, затова пък съм влюбена в 'Ана Каренина', 'Тютюн', 'Война и Мир', 'Захир'.
    Кое е най-милото нещо, което някой ти е казвал? За най-мило нещо наистина не знам, но хората често ми казват, че съм красива (не искам да прозвучи самохвално). Винаги ми става много мило от това, понеже не ми е много високо самочувствието. Веднъж имах нова прическа и си вървях по улицата с две приятелки. Тогава една жена, напълно непозната, мина покрай нас, погледна ме и каза: Боже, колко красиво момиче! А аз бях много учудена, но само се усмихнах и казах, че й благодаря много.
    Най-лудото нещо което си правила? Возила съм се на влакчето Silver Star в Europa Park, Германия.
    Имаш ли идол?Ако да,кой е той? Имам. Мерилин Монро.
    Личности които те вдъхновяват? Мерилин Монро и Кристина Агилера.

не е ли време да се смени заглавието? И аз така мисля, но не зависи от мен.

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Любими книги? Написах ги в по-горния пост, но все пак: 'Ана Каренина', 'Тютюн', 'Война и мир', 'Захир'.
    Какъв е стила ти на обличане? Това наистина не мога да го определя. Обличам се като всички около мен, нямам нещо точно определно като идея за обличане.
    Спортуваш ли ? Какво? В момента не. Иначе попринцип се занимавам с лека атлетика, по-точно висок скок.
    Има ли истински приятели? А ти имаш ли такива? Има и да, аз също имам.
    Любим парфюм? Нямам.
    От колко време сте заедно с приятеля ти? В подписа ми го пише с точност и все пак - 3 месеца и 21 дни. Най-хубавите в живота ми изобщо.
    Ревнива ли си? Да.
    Егоистка ли си? Да.
    Любими филми? 'Хубава жена', 'Бурлеска', 'Козият рог'.

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от radoschetyy
    това наистина е забавно иии аз искам

и няколко въпросчета и от мен

1.Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Харесвам си името. Ника също си го харесвам, все пак аз съм си го измислила. Името ми произхожда от древноримската митолгоия, Диана е богинята на лова и девицата на Боговете. В древногръцката митология Артемида е нейното сходство. А колкото до ника ми - много харесвам името Ана, но реших да бъде нещо по-различно, затова се писах Аня.
    2.Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Нямам смъртен враг, изобщо нямам врагове като цяло.
    3.Мислиш ли,че бог съществува? Ни най-малко не вярвам в това.
    4.Къде най-често може да те срещне човек? Mall of Rousse
    5.Можеш ли да си внушиш всичко? Да, доста съм добра в това.
    6.Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Както казах - нямам врагове.
    7.А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Не, изобщо не го умея това.
    8.Често ли грешиш в преценките си? Да.
    9.сълзите знак на слабост ли са? Не знам, плача много често и май винаги се чувствам слаба. По-скоро бих искала да цитирам една мисъл: 'Този, който плаче, не го прави, защото е слаб, а защото е бил твърде силен прекалено дълго.' Дано това отговаря на въпроса ти.
    10.лесно ли ставаш сутрин? Да.

това е за сега от мен ще следя темата интересна е

Ducky wenii Maimunchoo

Здравей Anja ето и моите скромни въпроси
    1. Какво за теб е приятеля ти дар или изкушение
    2.Къде предпочиташ да си на морето или в планината
    3.Какъв е твоя девиз за живота.
    4.Какво знаеш за СИКРЕТ СЪРВИЗ
    5.Продължи изречението Нека говорят........
    6.Ако имаш възможността да участваш в реалити шоу кое ще бъде то?
    7.Какво мислиш за българския народ какво трябва да направим НИЕ за да се стабилизираме като нация
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако отидеш на самотен остров, кои са трите неща,които ще вземеш със себе си ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не съм чела останалите въпроси от цялата тема, защото са си много и предварително се извинявам ако някои от тях се повтарят.

Любим цитат?
    Какво харесваш у приятеля си? Има ли нещо, което би искала да промениш в него?
    Какви места обичаш да посещаваш?
    Твоето определение за "кифла"?
    Раститка ли си? Какво е мнението ти за ромите?
    Какви филми гледаш?
    Какви са отношенията ви с родителите ти?
    Обичаш ли животните? Имаш ли домашен любимец?
    Изневерявала ли си?
    Би ли простила изневяра?
    Защо мислиш, че хората изневеряват?
    ЗА или ПРОТИВ брака?
    Според теб защо хората след определена възраст спират да показват любовта си един към друг (спират да се прегръщат, да се наричат с мили думи, да си правят изненади)?
    Какво искаш да работиш?
    Море или планина?
    Вярваш ли в отвъдния живот?
    А в свръхестествени неща?
    Кое е най-екстремното нещо, което си правила?
    Какво обичаш да ядеш?
    Кое е най-милото нещо, с което са те изненадвали?
    А това, с което ти си изненадвала някого?
    Спасявала ли си нечии живот?
    Любов без секс или секс без любов?
    Ако ти остават 7 дни живот, как ще искаш да ги изживееш?
    Би ли се жертвала за някого? За кого и при какви обстоятелства?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от powerman
    Здравей Anja ето и моите скромни въпроси
    1. Какво за теб е приятеля ти дар или изкушение Дар.
    2.Къде предпочиташ да си на морето или в планината На морето.
    3.Какъв е твоя девиз за живота. Аз знам.
    4.Какво знаеш за СИКРЕТ СЪРВИЗ Нищо...
    5.Продължи изречението Нека говорят........ Аз ще мисля.
    6.Ако имаш възможността да участваш в реалити шоу кое ще бъде то? 'Survivor'
    7.Какво мислиш за българския народ какво трябва да направим НИЕ за да се стабилизираме като нация Българите са прекрасни хора. Чудесен народ. Честно казано, много мога да разсъждавам по този въпрос, но някак не ми се задълбава. В лоша икономическа ситуация сме (държавата), просто защото не сме достатъчно обединени като народ и не знаем какво искаме, какво търсим, към какво се стремим. Повечето от нас нямат ясно изградена представа за ситуацията, в която се намират и живота, който живеят. Ако човек се бори за личностните си интереси, той успява да постигне някакъв успех не само за себе си, но и за много други хора. Може би трябва да се стремим да постигнем всичко, което искаме. Мнения много.

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ако отидеш на самотен остров, кои са трите неща,които ще вземеш със себе си ? Никъде, абсолютно никъде не бих заминала без приятеля си. Мисълта да съм далеч от него за повече от 2-3 дни ме побърква и натъжава до много голяма степен. Понякога наистина се боя, че съм зависима от това дали той е тук или не. Или по-скоро настроенията ми са зависими от това. Така че, той е първото 'нещо', ако мога така да се изразя. Второто нещо би бил разговорник по френски език. Винаги много съм искала да го науча и предполагам, че на острова ще имам достатъчно време да се упражнявам. Третото нещо ще бъде четка за зъби, мисля, че няма нужда да обяснявам защо.

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Не съм чела останалите въпроси от цялата тема, защото са си много и предварително се извинявам ако някои от тях се повтарят.

Любим цитат?You say that you the love rain, but you open your umbrella when it rains. You say that you love the sun, but you find a shadow spot when the sun shines. You say that you love the wind, but you close your windows when wind blows. This is why I am afraid, you say that you love me too.”
    W. Shakespeare

Какво харесваш у приятеля си? Има ли нещо, което би искала да промениш в него? Всичко харесвам в него. И не просто харесвам - обичам всичко в него. За нищо на света не искам да го променям, той е идеален такъв, какъвто е. Допълва ме във всяко едно отношение.
    Какви места обичаш да посещаваш? Такива, на които има много хора. Не бих посетила с желание някое пусто място за нищо на света.
    Твоето определение за "кифла"? Не мисля, че duckface-а е определение за 'кифла'. Нито количеството грим, облеклото и т.н. Държанието определя 'кифлата'. Леките жени, които се натискат на много мъже, държат се нагло с 'простосмъртните' момичета и държат винаги да показват как са повече от всички, това за мен са 'кифли'. Един човек пак може да има самочувствие и високо мнение за себе си, но да го проявава и показва с класа, добро държание и стил. А самочувствието на въпросните личности (кифлите) в повечето случаи е без покритие.
    Раститка ли си? Какво е мнението ти за ромите? Не бих могла да се нарека расистка. А колкото до ромите, те също са хора, с чувства и мисли точно като нашите. Както има българи, живеещи в крайна бедност и мизерия, с по 4 и повече деца, така има и такива роми. Както има българчета, които не ходят на училище и са необразовани, така има и такива роми. Има българчета, които пушат, пият, друсат се, бият се и правят други работи от този род, така има и такива роми. А от друга страна, както има образовани, добре живеещи българи, така има и такива роми. По нищо не са по-различни от нас. По нищо.
    Какви филми гледаш? Нямам определен любим жанр.
    Какви са отношенията ви с родителите ти? Не като класическите отношения - дете-родител. По-лоши.
    Обичаш ли животните? Имаш ли домашен любимец? Обичам животните, но нямам домашен любимец.
    Изневерявала ли си? Не и не бих, понеже съм била от другата страна и знам какво е ти да го почувстваш.
    Би ли простила изневяра? Прощавала съм, бих простила пак.
    Защо мислиш, че хората изневеряват? Защото нещо не е достигало във връзката. Каквото и да е. Но не мисля, че щом някой изневери на половинката си, това автоматично означава, че вече не го/я обича. Изневярата спрямо мен по-скоро ме накара да се замисля къде вътре в мен се корени проблема, който я е причинил и какво не съм дала, за да има човекът до мен всичко, от което се нуждае.
    ЗА или ПРОТИВ брака? За.
    Според теб защо хората след определена възраст спират да показват любовта си един към друг (спират да се прегръщат, да се наричат с мили думи, да си правят изненади)? Може би, колкото и да е неприятно, приемат човека до себе си за даденост. Свикнали са да прекарват с него всичкото си време в продължение на години и са сигурни, че няма да загубят този човек, дори да не му кажат, че го обичат днес. Защото - да, някой хора просто ги 'мързи' да кажат 'Обичам те', а тези думи стоплят и най-коравото сърце. Затова трябва да ги напомняме на хората, които обичаме, колкото се може по-често.
    Какво искаш да работиш? Нещо в сферата на бизнес-мениджмънта.
    Море или планина? Море.
    Вярваш ли в отвъдния живот? Не.
    А в свръхестествени неща? Зависи кои неща.
    Кое е най-екстремното нещо, което си правила? Возила съм се на влакчето Silver Star в Europa Park, Германия.
    Какво обичаш да ядеш? Нямам си любима храна.
    Кое е най-милото нещо, с което са те изненадвали? Вече ме попитаха този въпрос, наистина не знам кое е най-милото нещо, което са привили за мен, но често се случва да ми кажат, че съм красива и то съвсем непознати хора. За друго не се сещам.
    А това, с което ти си изненадвала някого? Все още не съм, но планирам една голяма изненада в скоро време.
    Спасявала ли си нечии живот? Не.
    Любов без секс или секс без любов? Секс без любов, защото любовта без секс рано или късно умира.
    Ако ти остават 7 дни живот, как ще искаш да ги изживееш? Няма да кажа на никого, но въпреки това ще ги прекарам с най-близките си хора и ще правя любов с приятеля си.
    Би ли се жертвала за някого? Да.
    За кого и при какви обстоятелства? Честно казано, бих се жертвала за много хора, но не знам дали всички те биха се жертвали за мен. Обстоятелствата могат да бъдат много различни.

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Под свръхестествено имах предвид... прераждане, например, или пък НЛО?
    Страх ли те е от самотата?
    За колко красива се определяш по десетобалната система?
    Какво би направила ако разбереш, че си осиновена?
    Как би риагирала ако разбереш, че някой от вашите има любовник/любовница?
    Употребявала ли си наркотици?
    Какви качества трябва да притежава един човек, за да ти "грабне" вниманието?
    Признак на какво е ревността, според теб?
    Сантиментална ли си?
    Оптимист или Песимист?
    Мазохист или Садист?
    Кога плака за последно? Защо?
    За какво най-често се карате с приятеля ти?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Русе
    1. Ревнива ли си ?
    2. Кое е нещото ,което може да те изкара извън нерви ?
    3. Ако разбереш ,че ти остава един ден живот - какво би искала да направиш ?

П.С: Мале,много любов ви желая с приятеля ви. Като гледам писаниците ти ,виждам ,че наистина много го обичаш и цениш.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Моите въпроси няма да са нещо особено, но все пак искам да ги задам, Anja! Много ми допадаш като потребител

Разбивала ли си нечие сърце?
    Според теб за какво за чувствата?
    Какво е любовта, как я чувстваш ти?
    Романтична ли си?
    Малко гаден въпрос... Какво би направила, ако сегашния ти приятел
    ти признае че не те обича вече?
    Какво правиш, за да се избавиш от болката?
    Изпитвала ли си някога Deja-vu?
    Колко струва живота?
    Какво искаш от живота?
    Най-големият ти страх?
    Какво би могло да убие желанието ти да продължиш напред?
    Най-хубавите думи, които си чувала за себе си...?
    Реалистка ли си?
    Имаш ли намерение да учиш в университет? Ако е ''да'' имаш ли предпочитания?
    Какво искаш точно в този момент?

Предварително ти благодаря за отговорите!

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от onestar

Под свръхестествено имах предвид... прераждане, например, или пък НЛО? Тук малко ни се разминават вижданията. За мен НЛО-то си е нещо, което със сигурност съществува. В случая май трябваше да кажа извънземни същества, защото НЛО не значи само това. В това вярвам. Не може да сме сами в огромната Вселена. Може да са на по-ниско или по-високо еволюционно ниво от нас, но със сигурност има други същества. Поне според мен. Колкото до прераждането - не, в това не вярвам. Нито в телепортацията, вампирите, зомбитата... etc.
    Страх ли те е от самотата? Да.
    За колко красива се определяш по десетобалната система? 7.5, 8
    Какво би направила ако разбереш, че си осиновена? Би било изненада. И все пак, бих продължила да уважавам хората, които са ме отгледали, но бих пожелала и да се срещна с биологичните си родители.
    Как би риагирала ако разбереш, че някой от вашите има любовник/любовница? Бих започнала да изпитвам голямо презрение към този родител, който изневерява. Не толкова за това, че предава мен, като свое дете, а повече за това, че предава съпруга/съпругата си след толкова дълъг брак.
    Употребявала ли си наркотици? Не.
    Какви качества трябва да притежава един човек, за да ти "грабне" вниманието? Бърз и точен ум, едва ли бих се заприказвала с глупак. Чувството за хумор също е прекрасна черта в човешкия характер.
    Признак на какво е ревността, според теб? Признак на ниско самочувствие от страна на този, който ревнува. Защото, когато ревнуваш, се боиш да не загубиш човека до себе си, защото не се считаш за достатъчно добър, за да го задържиш.
    Сантиментална ли си? Повече да, от колкото не.
    Оптимист или Песимист? Оптимист.
    Мазохист или Садист? Садист, защото винаги е по-лесно да съдиш другите, вместо да търпиш болка. Колкото и да е ужасно.
    Кога плака за последно? Защо? Миналата седмица. От страх, че може да загубя приятеля си.
    За какво най-често се карате с приятеля ти? Никога не сме се карали.

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Ruse, Bulgaria
    1. Ревнива ли си ? Да.
    2. Кое е нещото ,което може да те изкара извън нерви ? Некадърно свършената работа или хора, които се подиграват на някого, просто защото се имат за нещо повече от останалите.
    3. Ако разбереш ,че ти остава един ден живот - какво би искала да направиш ? Ще бъда с моето момче. Дано все пак никога не науча подобни новини.

П.С: Мале,много любов ви желая с приятеля ви. Като гледам писаниците ти ,виждам ,че наистина много го обичаш и цениш. Много ти благодаря!

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Харесваш ли понякой път просто да си седиш и да мислиш за всичко около теб?
    Най-голямата ти мечта?
    Какво винаги си искала да пробваш?
    Кой стил музика не понасяш? А обратното?
    Ако можеше да върнеш времето назад, в кой век би отишла и защо?
    Можеш ли да караш ролери?
    Какво е твоето хоби?
    Разходка в парка или центъра и защо?
    Коя професия никога не би работила?
    От какво те е страх?
    Какво винаги си искала да видиш на живо?
    Любими европейски актьори?
    Харесваш ли аниметата? Ако да - кое ти е любимото?
    В какво си най-добра?

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa
    Моите въпроси няма да са нещо особено, но все пак искам да ги задам, Anja! Много ми допадаш като потребител

Разбивала ли си нечие сърце? Не.
    Според теб за какво за чувствата? Те са това, което ни превръща в хора в истинския смисъл на думата. Чувствата и душите ни ни отличават от животните и са ни превели през първобитното до днес. Чувствата крепят човека и са единственото нещо, заради което истински си струва да се живее.
    Какво е любовта, как я чувстваш ти? Преосмисля живота ми. Едва ли на някого му се четат романи, така че, ще си спестя описанията за любовта, които може да заемат няколко страници. С няколко думи - кара ме да летя.
    Романтична ли си? Да, много.
    Малко гаден въпрос... Какво би направила, ако сегашния ти приятел
    ти признае че не те обича вече? Не знам, не искам да си го представям. Ще рухна емоционално, ще се затворя в себе си. Ще изгубя може би смисъл да търся щастието в живота си. Дано никога не се случи.
    Какво правиш, за да се избавиш от болката? Плача.
    Изпитвала ли си някога Deja-vu? Да.
    Колко струва живота? Едновременно и всичко, и нищо.
    Какво искаш от живота? Щастие.
    Най-големият ти страх? Паяци.
    Какво би могло да убие желанието ти да продължиш напред? Ако приятелят ми ме изостави.
    Най-хубавите думи, които си чувала за себе си...? Наистина не знам, освен, че съм красива, друго хората не ми казват много често. Отново не искам да прозвучи самохвално, просто когато зададете този въпрос, само затова се досещам.
    Реалистка ли си? Да.
    Имаш ли намерение да учиш в университет? Ако е ''да'' имаш ли предпочитания? Да, искам да уча в университет. Няма да бъде в България, защото не искам да остана тук. Ще уча в Германия или Великобритания. Искам нещо в сферата на бизнес-мениджмънта.
    Какво искаш точно в този момент? Той да е тук с мен.

Предварително ти благодаря за отговорите! Пак заповядай!

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от krasiveli
    Харесваш ли понякой път просто да си седиш и да мислиш за всичко около теб? Предпочитам да напиша някъде всичко, което ме прави щастлива и всичко, което ме кара да съм тъжна. Или да нарисувам чувствата си. Когато видя нещата изобразени някъде ми става по-лесно да ги приема.
    Най-голямата ти мечта? Да посетя Париж!
    Какво винаги си искала да пробваш? Да прегърна съвсем случайно непознат човек на улицата.
    Кой стил музика не понасяш? А обратното? Не понасям поп-фолк. Обожавам класическа музика.
    Ако можеше да върнеш времето назад, в кой век би отишла и защо? XVIII, искам да живея по времето на романтизма.
    Можеш ли да караш ролери? Да.
    Какво е твоето хоби? Рисуването.
    Разходка в парка или центъра и защо? Парка. Има повече природа.
    Коя професия никога не би работила? Не бих била проститутка. Поне не и по собствено желание.
    От какво те е страх? Паяци.
    Какво винаги си искала да видиш на живо? Даниел Радклиф.
    Любими европейски актьори? Даниел Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън.
    Харесваш ли аниметата? Ако да - кое ти е любимото? Харесвам ги. Семейство Симпсън.
    В какво си най-добра? Може би трябва да попитам хората около мен.

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Русе
    Аз май малко прекалявам с въпросите ,но..
    Видях ,че по - горе си писала ,че нямаш самочувствие. Защо ? Наистина си красиво момиче , а по отговорите ти личи ,че си и умна.
    - На колко езика можеш да общуваш ?
    - Какво за теб са приятелството и омразата ?

Град
    Ruse, Bulgaria
    Аз май малко прекалявам с въпросите ,но.. Спокойно, не ми е проблем.

Видях ,че по - горе си писала ,че нямаш самочувствие. Защо ? Наистина си красиво момиче , а по отговорите ти личи ,че си и умна. Не знам, просто никога не съм се чувствала истински красива. Хубава съм, но когато съм в компания никога не забелязват мен, а обръщат внимание на някой друг. Колкото до това, дали съм умна или не, мисля, че в днешно време хората, с които се запознаваме случайно, не обръщат много внимание на това. За повечето хора важното е да си красива, не толкова умна, особено, ако си жена. Останала съм с такова впечатление, не знам. Единствено с най-близките си приятели мога да се държа свободно, пред 90% от хората съм затворена и срамежлива и предпочитам винаги да си седя в ъгъла. В компания, която не познавам и съм попаднала там случайно, просто слушам другите и не се обаждам докато не ме попитат нещо. Страхувам се, че няма да ме харесат или ще изградят грешно мнение за мен. Не знам.
    - На колко езика можеш да общуваш ? Три, български, английски и немски език.
    - Какво за теб са приятелството и омразата ? Приятелството е нещо, от което всеки човек има нужда. Във всеки живот настъпват мигове, в които трябва да споделиш нещо с някого. Било то болка или радост. Тогава имаш нужда от приятел. Без приятели не знам как бих преминала през трудните си мигове. Омразата, напротив, е нещо, от което никой няма нужда и въпреки това, се е зародила у нас. Аз не мразя. Не знам дали мен някой ме мрази. Да мразиш е много изморително, изтощително, излишно. Вместо да мразиш е по-добре да вложиш старанието си в нещо полезно. Омразата не е помогнала никому.

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Варна
    Любима напитка?
    Кога си родена?
    Зодия?
    Колко истински приятели имаш?
    Решаваш ли судоку, кръстословици и подобни?
    Любим плод?
    Любим сезон?
    Би ли скочила някога с парашут?
    Имаш ли си нещо като мания?
    Какво не понасяш в себе си?
    Ако имаше златна рибка, кои щяха да бъдат твоите три желания?
    Любим вид дреха?
    Често ли носиш грим?
    Кой е един от най-странните ти навици?
    Каква искаш да станеш един ден?
    Коя загадка ти е било любопитно да разгадаеш?
    Засяга ли те мнението на другите?
    Интересно ли ти е да разбереш как изглеждаш в очите на околните?
    Любима емотика?
    Какви са твоите ключодържатели?

Град
    Ruse, Bulgaria
    Любима напитка? Фрешове. \/
    Кога си родена? 12 юни 1996
    Зодия? Близнаци.
    Колко истински приятели имаш? 1
    Решаваш ли судоку, кръстословици и подобни? Да, много обичам и доста често правя това в свободното си време.
    Любим плод? Пъпеш.
    Любим сезон? Зима.
    Би ли скочила някога с парашут? Не.
    Имаш ли си нещо като мания? Рисуването, четенето, ако се брои.
    Какво не понасяш в себе си? Черногледството.
    Ако имаше златна рибка, кои щяха да бъдат твоите три желания?
    1. Да съм щастлива с приятеля си и да се обичаме възможно най-дълго време.
    2. Всички мои близки да са живи и здрави.
    3. Да стана световноизвестна актриса.

Любим вид дреха? Рокля.
    Често ли носиш грим? Не, много рядко нося грим. Само по специални случаи (рожден ден, Коледа, друг празник...)
    Кой е един от най-странните ти навици? Когато пиша във форума или си правя домашните си държа герданчето в устата...
    Каква искаш да станеш един ден? Бих искала да съм майка и добра съпруга. Професията не е толкова важна за мен. Но от дете си мечтая да съм актриса.
    Коя загадка ти е било любопитно да разгадаеш? Какво имаш предвид?
    Засяга ли те мнението на другите? Да.
    Интересно ли ти е да разбереш как изглеждаш в очите на околните? Да! Бих искала да знам например как изглеждам в очите на хората от форума!
    Любима емотика?

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    Примерно за Атлантида, пирамидата в Гиза, някои необичайни феномени и т.н.

Досаждам ли с прекалено много въпросите си?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Къде се запознахте с приятеля ти?
    От колко време сте заедно?
    Вредни навици?
    През коя част от деня се чувстваш най-добре?

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    Примерно за Атлантида, пирамидата в Гиза, някои необичайни феномени и т.н.
    Любопитно ми е за пирамидите например. Или за сътворението на света.
    Досаждам ли с прекалено много въпросите си? Не.

Ducky wenii Maimunchoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си