винаги съм се стремял към киното и филмите и т.н.
..не съм най-големия разбирач,но се занимавам с няколко приятели с монтаж .. занимавам се с камери и филмови ефекти ..занимавам се с режисура и т.н ..
..виждам,че хора на моя възраст,дори и по малки правят клипове за Youtube и са харесвани .. много хора ги забелязват от там и мисля да започна,нещо забавно и свързано с филми,но не да е кой знае какво и сега много се чудя..
..гледам във Вбокс нЕкви гейове като Стамбини или някакви ужасни момичета като Михаела и направо ..Тея сигурно ги е страх да излязат на улицата да не ги спукат от бой ,правят супер неприятни клипове и всички ги мразят.Никога не бих провокирал така хората с такива гадни клипове..не мисля да правя нещо величествено,просто ей така за разнообразие и нещо от сорта .. мисля,че във Vbox7.com хората са доста по-злобнички и не мисля,че там е подходящия сайт ..
..мисля в Youtube да слагам,примерно нови трейлъри да пускам,нещо ново около филмите и т.н .. не знам точно какво ,според вас добра идея ли е това и .. а бе искам да коментирате относно тая тема,който и да посети тая тема ,ако коментирате малко или много и изкажете мнението си ще е ОК ..

..от много време го мисля и .. не знам какво точно да направя.